Sett horene i fengsel livet ut, men pisk dem først!

Er det noen som forveksler islams politiske dogmer med religion?(Religion er forholdet mellom en gud og den troende – ingen andre) Islam er en dualistisk politisk doktrine og en dualistisk religion.

Er det noen som tviler på at islams avskyelige dogmer praktiseres hver dag i muslimske land? Her er ett av de mange tusen eksempler på at islams menneskefiendtlige politiske doktrine merkes på kroppen:

http://www.dagbladet.no/2009/09/29/nyheter/afghanistan/utenriks/nato/isaf/8352069/

Koranen sure 4:15: ”Hvis noen av deres kvinner begår usømmelighet (har sex før ekteskapet), så skal dere kreve fire vitner mot dem. Hvis de avgir vitnesbyrd, så hold dem i husarrest til døden henter dem, eller gud finner en utvei for dem”(Noen som har hørt at gud har grepet inn på jorden i det siste?)

Her er et annet eksempel:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=574713

Sure 24:2: ”Horkvinnen og horkarlen, gi hver av dem hundre piskeslag, La ingen medlidenhet for dem gripe dere når det gjelder guds religion(-du mener vel politikk, gud, du skal straffe folk etter døden, har du glemt det?-), om dere tror på gud og dommens dag. Og la en gruppe troende overvære deres avstraffelse.”

Kjøp deg et eksempel av en koranoversettelse og se hva muslimene skal gjøre med deg, din vantro hund! Din tid er snart kommet for å underkaste deg islam! Islams politiske doktrine er et avskyelig overgrep mot menneskeheten, akkurat som nazismen. Du finner alt i Koranen(guds hatbok – han skal helle kokende vann over deg i helvete), Sira(Muhammeds avskyelige liv) og Hadith(Muhammeds avskyelige tradisjon). Velkommen til islamskolen på VGB.

Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til Sett horene i fengsel livet ut, men pisk dem først!

 1. Redneck sier:

  Kvinnfolk er en eiendel.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Ja, det er noen som behandler de som en eiendel og verre. Avskyelige folk!

  S

 3. Rocketroll sier:

  Ja de religionene har mye rart for seg. Kristendommen også rundt i verden. Heldigvis har Europa blitt ganske så sivilisert som følge av utdanning og velstand, men U landene plyndres fremdeles for sine ressurser og kompentanse. Nå er det heldigvis også bare et mindretall av 1 milliard muslimer som tenker gammeldags, men det er ikke så lenge siden kirken brant hekser og mye annet gørr.

  La folket i verden få mulighet til utdannelse og ha det mest nødvendigste. Fjern skatteparadisene hvor vestlig kapitalisme i samarbeid med diktaturer og kriminelle regjeringer får plyndre disse landene, noe som har fått foregå i århundrer ved nasjoner og kolonimakter. Og i dag ved de multinasjonale selskap som har strupetak på mange av disse landene.

  Her er noen få eksempler fra bibelens grusomheter

  ” Når en prestedatter vanhelliger seg ved å drive utukt, vanhelliger hun sin far. Hun skal brennes.” (3. Mos. 21.9)

  “Den som vanhelliger sabbaten, må dø. Hver den som gjør noe arbeid på den, han skal utryddes av sitt folk.” (2 Mos 31:15)

  ”En trollkvinne skal du ikke la leve.” (2. Mos 22:1

  ” Om noen fremdeles taler profetord, skal hans far og mor, hans egne foreldre, si til ham: «Du skal ikke få leve, for du har talt løgn i Herrens navn.» (Sak. 13.3)

  ” Men hvis beskyldningen er sann, hvis det ikke finnes tegn på at piken var jomfru, 21 da skal de føre henne ut foran døren til farens hus, og mennene i byen skal steine henne i hjel.” (5 Mos 22:20-21)

  3 Mosebok 24:16 Og den som spotter Herrens navn, skal dø; hele menigheten skal steine ham. Enten han er innflytter eller født i landet, skal han steines når han spotter Herrens navn

  Femte Mosebok, 22:28-29: Når en mann treffer en pike som er jomfru og ikke forlovet, og han voldtar henne, skal mannen som voldtok piken, betale hennes far femti sekel sølv fordi han krenket henne. Hun skal være hans kone, og han må ikke skille seg fra henne så lenge han lever.

  Sakarja, 14:2: Jeg vil samle alle folkeslag til krig mot Jerusalem. Byen skal bli tatt, husene bli plyndret og kvinnene voldtatt.

  Første Samuels-bok, 15:2-3: Så sier Herren, Allhærs Gud: Jeg vil straffe amalekittene for det de gjorde mot Israel, at de la hindringer i veien for israelittene da de drog opp fra Egypt. Dra nå ut og slå amalekittene. Bannlys alt som hører dem til, og vis ingen barmhjertighet. Drep menn og kvinner, småbarn og spedbarn, okser og sauer, kameler og esler!»

  Jeg skal ikke nevne Talmud. Den er verst av alt jeg har lest

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Rocketroll

  Mennesker har en unaturlig respekt for religioner de ikke kjenner noe til. Som om man skulle respektere nazismen uten å ha åpnet Mein Kampf. Heldigvis har vi knekt ryggen på kristendommens vilje til å begå særlig mye ondskap, selv om paven direkte er ansvarlig for flere dødsfall enn Stalin. Gode eksempler fra DET GAMLE TESTAMENTET. Vi får håpe de 13 millioner jøder som fortsatt leser dette ikke samler seg for å følge sin guds ideer. Det kunne blitt farlig. Forresten, jeg glemte jo det, jødene har sin egen pakt med gud, så de trenger ikke å forkynne eller å tvinge sine ideer på andre, sånn som islam pålegger sine.

  Det mest utrolige synes jeg, er alle mytene man aksepterer rundt religion. For eksempel ideen om at majoriteten er moderat! Var majoriteten av hutuer moderate da de slaktet 1 million tutsier på tre måneder i 1994? Hvis majoriteten brukte machete på sine tidligere venner, kan vi kalle det moderat? Hvis det å være moderat betyr å dyrke en hatefull gud, så har du nok en litt annen definisjon enn meg.

  ”Fjern skatteparadisene hvor vestlig kapitalisme i samarbeid med diktaturer og kriminelle regjeringer får plyndre disse landene, noe som har fått foregå i århundrer ved nasjoner og kolonimakter.”

  Ennå en fascistspire på siden min? Er du klar over at kapitalisme betyr privat eiendomsrett? Er du imot dette, så foreslår jeg at du frasier deg alt du eier, til et eller annet kommunistisk fellesskap, de tar det nok gladelig imot for en fornuftig redistribuering. Du skjønner, det er ingenting iveien for å leve som kommunist i dagens Norge, men det er visst ikke så mange kommunister som frivillig inngår i slike sammenslutninger. De må bare tvinge med seg alle andre først.

  En utfordring til deg, Rocketroll: Kan ikke du finne et avskyelig sitat fra en annen religion enn islam, et sitat som følges opp av rettsystemet, støttes av befolkningen og som har blitt satt ut i livet. BARE ETT ENESTE EKSEMPEL! Jeg venter, og jeg må nok vente lenge!

  Sindre

 5. niko.. sier:

  SIVILISERT sier dere??? EUROPA og AMERIKA lever på å drepe uskyldige mennesker.. og stjele naturressursene fra dem..

  Dere bruker våpen for å vise muskler.. og nekter å la andre land utvikle seg på samme måte..

  OGSÅ snakker dere om sivilisert..

  FORPULTE IGNORANTE IDIOTER! GÅ Å LÆR FAKTA!!

  VERDEN ER HELVETE FORDI HVITE MENNESKER STYRER DEN! Og så lenge hvite mennesker styrer verden.. kommer det aldri til å bli fred.. med sånne jævla korrupte dobbeltmoral mennesker som dere…

 6. Sindre Rudshaug sier:

  Hei, niko..

  Jeg beholder det rasistiske innlegget ditt som en skrekk og advarsel om hva slags mennesker som bor i dette landet. Mennesker som deg er heldigvis ennå en stund i mindretall i Norge. Hvis du ønsker at noen skal ta deg alvorlig fremfor å få ennå en bekreftelse på galskapen rundt oss, bør du forsøke å argumentere for påstandene dine. Det er mulig du har ett eller annet fornuftig å si, men det forsvinner i alt hatet ditt. Ingen seriøse mennesker deltar i debatt på ditt nivå!

  Sindre

 7. Geir sier:

  Pisk heller idioten som styrer dette landet. 100000 piskeslag kunne vel være passe. Da ligger vel pinglen og ber om nåde!

 8. Sindre Rudshaug sier:

  Nå tar jeg avstand fra all vold – unntatt selvforsvar, så jeg kan ikke støtte deg på dette, Geir. Jeg tror på dialog med de som holder seg innenfor loven, men vi bør selvsagt vurdere regjeringens handlingslammelse rundt overgrep begått i fremmede kultureres navn opp mot kriminell uaktsomhet. Når regjeringen, med Stoltenberg i spissen har kjennskap til omfattende overgrep begått mot barn og likevel gjør minimalt for å stoppe det, så kan det diskuteres om de ikke faktisk begår kriminalitet. Det blir som å stoppe på gaten og se på vold uten å gjøre noe som helst for å gripe inn, selv om man står helt utenfor fare selv. Det er faktisk enhver borgers plikt å gripe inn. Regjeringen ser det tydeligvis ikke som sin oppgave annet enn å snakke! Utrolig for meg at nesten 50% av alle nordmenn støtter dette!

  Sindre

 9. Riboflavin sier:

  mange rare mennesker i verden gitt. Alle som ikke er enige med Onar og Sindres syn er facister.. Hva kaller man det?

 10. Sindre Rudshaug sier:

  Riboflavin. Du har kanskje misforstått litt. Fascisme er venstresidens beskrivelse på alt de ikke liker som er litt ”brunt” eller verre. Problemet er at fascisme og nazisme har sosialistisk og kommunistisk bakgrunn. Mussolini var sosialist/kommunist før han endret en smule på ideene sine og de fleste som vendte seg til fascismen og nazismen skled sømløst over fra sosialismen/kommunismen. Venstresiden har siden, med stort hell klart å plassere fascisme og nazisme som høyreekstreme ideologier. Problemet er selvsagt at de selv S/Khar omtrent alt til felles og at liberalismen har intet til felles med F/N. Liberalisme står for en liten stat, sterke rettigheter for individet, lover som skal beskytte individet mot staten, fritt arbeidsmarked, osv. Er dette ideologi man synes er forenlig med F/N og S/K ideer om sterke, store stater der individer forsvinner i fellesskapets klasseløse samfunn. Statsstyrte arbeidstagerorganisasjoner og en ide om at alle skal med, ingen får slippe unna. Noen få ting skiller F/N og S/K. Men det som samler dem er så uendelig mye mer. Les deg opp på dette, for eksempel ”Liberal fascism” av Jonah Goldberg. God bok som illustrerer parallellene mellom disse totalitære ideologiene, så slipper jeg å forklare deg alt sammen. Eller les Onar Åm, han har diskutert dette emnet i mange år og har store kunnskaper.

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s