Politisk islam leksjon # 2 – pilarer, tekster og de vantro

Islam er en politisk doktrine, en kultur og en religion. Den politiske ideologien er svært mye viktigere enn religionen. Religionen er basert på de fem pilarer, politikken er basert på jihad, den sjette pilaren. Islam deler alle mennesker inn i troende eller ikke-troende: Kafir. Islam er en hel sivilisasjon: En kultur, et rettssystem, et tankesystem og et etikksystem – islam omfavner alt.

Islam begynner og slutter med profeten Muhammed. Islams politiske doktrine finnes i tre tekster: Koranen, Sira(livet til Muhammed) og Hadith(Muhammeds tradisjoner). Islams fem søyler er trosbekjennelsen, zakat/veldedighet(hjelp utelukkende til muslimer, spesielt til ofre for jihad), bønn 5 ggr, hajj/pilgrimsreise og fasten/ramadan. Den sjette pilaren er jihad. Den kalles en pilar fordi alle muslimer skal delta i jihad. Jihad kan utføres med sverd, munnen, pennen eller penger, en krig mot de vantro.

61% av Koranen benyttes til å diskutere de vantro, 39% benyttes til å diskutere islam og muslimer. Kafir kan oversettes med vantro/ ikke-troende, men fordi Koranen bruker så enormt mye tid på å diskutere dem er det verdt å kikke nærmere på dette. Noen som avviser for eksempel Big Bang teorien kan kalles ikke-troende i forhold til den, det er logisk. Å avvise islam, Koranen, Allah og Muhammed er ikke en nøytral ting for islam. Det er tvert imot ekstremt provoserende – derfor er det så mye som 61% av Koranen diskuterer de vantro og hva man skal gjøre med dem.

Allah forakter de vantro, Allah lager sammensvergelser mot de vantro. De vantro kan bli korsfestet, torturert, kidnappet, mishandlet, voldtatt, stjålet fra og straffet. Islams politiske doktrine om hvordan å behandle vantro er tydelig og den grusomme behandlingen gjentas i mange forskjellige vers. Muhammed hadde lite til overs for vantro. Islam straffer de vantro for ikke å tro, ikke fordi de har gjort dårlige moralske valg. Det islamske helvete er således et politisk fengsel for intellektuelle vantro. Islam mangler det dobbelte kjærlighetsbud, den gylne regel. Menneskeheten er ikke en enhet. Islam snakker ikke om humanitet – den deler simpelthen mennesker opp i troende og de vantro.

Den gylne regel, prinsippet som den vestlige verden forsøker å leve etter, sier at man skal behandle andre slik man selv ønsker å bli behandlet. Islam virker ikke på den måten. Islam er basert på et annet prinsipp – prinsippet om underkastelse og dualitet. Alle må underkaste seg islam. Det faktum at alle mennesker må underkaste seg islam er en politisk doktrine, har intet med religion å gjøre. Det faktum at islam krever underkastelse avviser gyldigheten av den gylne regel.

Bare to ganger i historien har islam blitt drevet tilbake. En gang i Spania og en gang i Øst-Europa. Utenom disse to gangene har islam jevnt og trutt ekspandert de siste 1400 årene, på bekostning av mange forsvunne kulturer. Islam fortsetter å ekspandere hver eneste dag pga sine politiske prinsipper. Islam er klodens mest suksessfulle ekspanderende ideologi. Som vi har erfart de siste år er det vanskelig å få mennesker til å akseptere demokrati, det er vanskelig å utbre og det kan forsvinne igjen. Det er lett å utbre islam og når det har fått feste, så viser historien oss at det aldri forsvinner igjen, med to hederlige unntak, der store krigsstyrker drev det tilbake. Det har aldri skjedd en revolusjon inne i et muslimsk land som har klart å endre det politiske styringssystemet vekk fra islam. Politisk islam er en svært suksessfull ideologi.

Fordi islam er så opptatt av de vantro har de bekrevet dem med forskjellige ord. Infidel, bokens folk, vantro, polytheist, pagan og ateist er alle ord for islams politiske term: Kafir. Kafir er de som islam skal bekjempe, islams fiender. I løpet av 1400 år har 60 millioner kristne, 80 millioner hinduer, 10 millioner buddhister og 120 millioner afrikanere fra ulike religioner, alle sammen Kafirer, blitt slaktet pga islams politiske doktrine. Mange kristne vet ikke hvordan Tyrkia og Egypt gikk fra å være kristne til å bli muslimske land. Er det ikke viktig å kjenne historien og vite hvorfor politisk islam har drept så mange europeere og tatt over 1 million europeere som slaver?

Fordi islam er en komplett sivilisasjon, har alt den trenger i seg selv, trenger den ikke de vantros sivilisasjon. Når islam oppnår politisk makt i en ny sivilisasjon blir den opprinnelige sivilisasjonen ødelagt. Islam har alt den trenger selv. Dette er et av islams viktigste kjennetegn. Hvis de vantro ønsker å redde sine sivilisasjoner, må de lære om hvorfor og hvordan tidligere sivilisasjoner har gått til grunne under islam. Islams fire politiske søyler er jihad, kafir, dualisme og underkastelse. Når man forstår disse, kan man forstå hvorfor islam har utryddet utallige sivilisasjoner og utallige menneskeliv i løpet av de siste 1400 år.

Sindre Rudshaug

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s