Muhammed og dualismen – politisk islam leksjon # 3

I ca 40-års alder begynte Muhammed å høre befalinger og se syner. Han dro til familie og venner i byen der han levde, Mekka, og sa at han var guds utvalgte. Han etablerte to viktige prinsipper for islam. Det ene prinsippet var at hans praktisering av islam var den perfekte praksis til etterfølgelse for alle muslimer. Det andre prinsippet var dualitet, som er grunnleggende for islam. Det første dualitetsprinsippet bygget på det første prinsippet om praksis, nemlig at de som praktiserte som Muhammed gjorde rett og de som ikke praktiserte som ham gjorde feil. Han etablerte ideen om de rette troende og de vantro. Muhammed hadde som kjent liten suksess med sin misjon og hadde etter 13 år ikke klart å skaffe seg mer enn 150 tilhengere. Etter at Muhammeds beskytter i Mekka døde, ble Muhammed jaget ut av byen. En sint og skuffet profet dro til Medina. Her etablerte han det neste dualistiske prinsippet – prinsippet om jihad. Indre selvutvikling eller ytre krig for å spre islam. Studier av islam viser en vekting på 6% indre jihad og 94% ytre jihad – krigføring. Med dette forandret alt seg. Muhammed som politiker og kriger ble en suksess for utbredelsen av islam. Det går fortere å få folk til å konvertere til en ny gud med sverdet i hånden enn med verbal overtalelseskunst. Jihad skaffet islam politisk makt og masse penger fra ran og overfall. Et nytt dualistisk prinsipp oppstår – Muhammed som religiøs leder og Muhammed som kriger og politiker. Islam og Muhammed har således alltid to motsigende, men likevel sanne doktriner. Det dualistiske prinsipp som forvirrer svært mange. En religiøs islam og en politisk islam.

Hvis man ønsker å forvirre sin fiende, hva bedre enn å la fienden din lure på om du egentlig er hans fiende eller en venn? Muhammeds strategi har fungert perfekt i 1400 år og fortsetter å fungere. Islams fiender, alle vestlige, sekulære demokratier(vantro) har islam som fiende, men er forvirret fordi de finner så mye dualisme i islam. For hvert hatefulle vers, finnes det et hyggelig. Hvilket skal man tro på?

I løpet av sine 9 siste år gjennomførte Muhammed en voldshandling hver sjette uke, som gjorde at han til slutt totalt dominerte hele Arabia. Hitler, Stalin og Mao var mens de levde, ansvarlige for hhv 21, 62 og 77 millioner menneskers død. Muhammeds etterfølgere, sterkt inspirert av Muhammed har siden hans død og til i dag drept 270 millioner mennesker på vegne av islam, som følge av jihad. 110 milliner flere døde enn Hitler, Stalin og Mao til sammen. Mens du leser denne teksten, så har noen et sted i verden mistet et familiemedlem pga Muhammeds inspirasjon.

Muhammed tjente mye penger på slavehandel. Han brukte datidens velfungerende metode med å angripe en stamme, slakte for fote til resten ga opp, de kunne så velge å konvertere til islam eller bli solgt som slaver – menn, kvinner og barn. Jihad brakte mye penger i kassa, som finansierte ytterligere jihad. Slik kunne Muhammed fortsette å islaminfisere Arabia. Profeten klarte å få sin religion og politikk til å lønne seg ganske bra.

Før Muhammed var arabere kjent for sin religiøse toleranse, de hadde over 360 ulike religioner i Mekka. Etter Muhammed, pga Sunna(følge i Muhammeds fotspor) ble arabere noen av klodens mest intolerante folk. Mange døde da man konkurrerte om å bli den beste Muhammed-tegneren. Man skal ikke spøke med den mest intolerante politiske doktrinen som verden noensinne har sett! I hvert fall ikke ustraffet. Og straffen er døden. Spøk i vei på eget ansvar.

Slutten på historien om Muhammed: Når Muhammed returnerte til Mekka gjorde han tre ting. Han ba. Han laget et stort bål og brant samtlige religiøse effekter fra samtlige 360 religioner. Deretter fikk han henrettet mange mennesker, deriblant 5 intellektuelle som tidligere hadde kritisert ham. Muhammed var ingen tilgivende mann. Ingen fornærmelse var for liten til å bli husket, noensinne. Det er Muhammeds Sunna.

For interesserte som har 60 minutter til å lære mer om islam vil jeg sterkt anbefale disse tre korte lydklippene fra et kurs om politisk islam:

http://www.politicalislam.com/store/special-interest-books/product/thirteen-talks-on-political-islam/

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s