Politisk korrekte islamapologeter

De politisk korrekte/venstresiden/sosialistene tar utgangspunkt i myter når de driver sin apologetisme rundt islam. Apologetisme er en type unnskyldning som alltid er sann, uansett hva slags bevis man blir presentert for. Apologetisme er en høyere form for bevissthet, som har større verdi enn all slags naturvitenskapelig bevisførsel. Det er den politisk korrektes endelige forsvar i alle slags sammenhenger. Alle på venstresiden utvikler naturlig en slags høyverdig form for innsikt i de fleste spørsmål og spesielt innenfor islam.

Den mest grunnleggende myten om islam som alle sosialister ber til er myten om at islam er fredens religion. Dette er selve læresetningen i den sosialistiske apologet-religionen. Det som kjennetegner denne religionen, som alle andre religioner er at man enten er med eller utenfor, troende eller vantro. Sosialister gir et visst rom for diskusjon og spørsmål rundt egne doktriner, men ikke i alle sammenhenger. Det er ikke rom for tvilere rundt forsvaret for islam. Kjennetegnet på om du er en ekte sosialist er om du er en nådeløs og uangripelig forsvarer for islam. Uangripelig må ikke forveksles med kunnskapsrik. I forsvaret av islam trenger en apologet bare å gjenta mytene, fordi alle vet at en myte trumfer alle andre bevis.

En annen myte man kan bli presentert for om islam er ideen om at islam er et offer for 200 års imperialisme og undertrykking og at den irritasjon man opplever akkurat nå er en helt naturlig reaksjon på dette. Den vestlige verden kan ikke tro at dette skal gå ustraffet hen. Dette beviser samtidig en annen av sosialistenes myter, nemlig ideen om at grådige kapitalister taper til slutt. Med sitt USA- og Israel-hat er det ikke så underlig at venstresiden har funnet seg en alliert som hater det samme som de.

En tredje myte rundt islam som er svært viktig er ideen om at den islamske ekspansjonen har stoppet. Til tross for hva alle de lærde og ekstreme sier om at kloden er det endelige målet for islams ekspansjon, så kjenner de politisk korrekte islams mål. Den har erobret og utryddet utallige kulturer og stater, men akkurat nå har den stoppet for alltid. Innvandring, som var Muhammeds metode for ekspansjon og erobring har ingenting å gjøre med den muslimske innvandring vi ser i dag. Den er fredelig og vi vet jo alle sammen at integreringen går bra til slutt, selv om den akkurat nå har stoppet opp. Parallellkulturelle samfunn er bare et latterlig påfunn fra høyresiden som ikke forstår at multikulturalismen snart er på skinner igjen. Såsnart vi bare får omfordelt litt mer penger, så blir alt bra og islam innser at den vestlige, sosialistiske verden trumfer islam. Deretter setter alle de totalitære seg ned rundt bålet og synger Kumbaja…… Særlig! For en naivitet!

Sindre Rudshaug

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Politisk korrekte islamapologeter

 1. Snedig trick sier:

  Er det ikke rart. Alle disse tre religionene vil ha verdensherredømme og alle må underlegge seg. Kristendommen, Islam og Jødedommen

  1. De kristne venter en verdensfrelser og de skal herske på jorden
  2. Muslimene venter sin verdensfrelser, og også dem er lovt å herske over jorden..
  3. Jødene venter også en verdensfrelser, og også dem er lovt å herske over verden

  Kristne venter Kristus. Jødene venter på Adonai/Messias og Muslimene ser fram til at Imam Mahdi skal komme.

  Alle er de krigerske religioner…

 2. collins sier:

  LOL :))))))

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Det spørsmålet Snedig trick stiller seg er om alle ideologier er identiske? Han forsøker å sammenlikne de tre monoteistiske religionene uten særlig hell. De har lite felles. Islam har sin kriger- og voldsprofet Muhammed, de kristne har sin fredsprofet Jesus og jødene har sin gamle sinte og forvirrede gud som de har en spesialavtale med. Nazismen er en ideologi som kanskje ligger nærmere islam og som det er lettere å sammenlikne med. Bare noen få momenter jeg kom på i farten:)

  ———————–
  Nazismen drepte 40 millioner for å etablere leverom for den ariske rase.

  Islam har drept 270 millioner mennesker for å utbre sine fredelige ideer i hele verden.
  ————-
  Nazismen delte inn mennesker i tre nivåer. Kulturskapere(arierne), kulturbærere(slavere, andre raser) og kulturødeleggere eller undermennesker(jøder).

  Islam deler inn mennesket i to: De troende og de vantro. De troende er guds frontsoldater som skal utbre islam, de vantro er guds og islams fiender som skal undertrykkes, plages, brukes/selges som slaver eller drepes.
  ————————
  Nazismen jobbet aktivt for verdensherredømme

  Islam har lenge jobbet for verdensherredømme, Muhammed viste vei og i løpet av de siste 1400 år har de ved å drepe seg vei gjennom 270 millioner mennesker underlagt seg haugevis av stater og utryddet haugevis v kulturer.
  ————————-
  Nazismen forsøkte å frata mange mennesker deres menneskeverd for å gjøre det lettere å plage og drepe dem. De kalte dem undermennesker og andre avskyelige ting.

  Islam kaller de ikketroende for kafir, infidel, vantro, aper og svin for at muslimer lettere skal kunne plage og drepe dem. Det er en vanlig metode å fjerne menneskelighet hos de ndre ved å sammenlikne dem med dyr eller annet ”mindreverdig”.
  ——————————
  Nazismen benyttet offerteori – ideen om at tyskerne hadde blitt krenket og utsatt for overgrep. Dette som begrunnelse for senere overgrep mot de som hadde begått ovrgrep mot dem.

  Islam utdyper offerrollen rundt Muhammed, som blir jaget ut av Mekka – også som argument for den grusomme hevnen han senere tar mot Mekkanerne. Islam i dag opplever seg som ofre, vel understøttet av selvhat-venstres apologeter som bare ser ofre i den ikke-demokratiske del av verden. Orientalisters sentrale tese går ut på at Vestens bilde av Midtøsten er fordreid og fordomsfullt, og dét takket være 200 års koloniherredømme og rasisme.
  ———————————-
  Rett før 2. verdenskrig førte Neville Chamberlain gjennom dialog den kjente Appeasement-politikken overfor Hitler. Den innebar å ikke sette grenser, men heller forsøke å løse problemet gjennom samtaler på et politisk nivå. Alle vet hvordan det gikk.

  I dag forsøker norske politikere denne Appeasement-politikken overfor nesten samtlige regimer i verden, inkludert overfor terrororganisasjonen Hamas som nå har blitt folkevalgte i Palestina. Årsaken til at jeg trekker denne parallellelen er Hamas tydelige ideologiske paralleller til nazismen og fascismen som herjet Europa rundt 2. verdenskrig. Sammenlikningen mellom Hamas, nazismen og fascismen finner vi i dens totalitære tenkning. Alle skal underlegges den kollektive ideen og alle kritiske spørsmål er farlige og må unngås. Staten er en organisk enhet som har en verdi i seg selv i motsetning til de vestlige statsformer som bare har verdi så lenge de kan beskytte og tjene sine innbyggere.
  ———————-
  Nazismen fokuserer mye på rasekonflikt og raselære.

  Islam fokuserer på de rene(de rette troende) og de urene(de vantro). De vantro har ingen verdi og Allah hater dem.
  —————————–
  Nazismen leter etter syndebukker for å bortforklare sine tap i krig og ydmykelse og fant det i jødene.

  Islamistene fant det i demokratiet, amerikanerne og jødene.
  ———————————
  Fascismen har ideer om at styrke og makt legitimerer eksistensen.

  Islam og muslimer ser på alle vestlige stater som svake og sykelige fordi de ikke er villige til å dø for en gud.
  ———————————————-
  Nazismen og fascismen forherliger krig

  Islam forherliger krig/jihad mot de vantro.
  —————————————-
  I fascismen skal staten kontrollere alle aspekter ved livet : Det politiske, det sosiale, det kulturelle og det økonomiske.

  Noe vi kjenner svært godt fra islam, der man blar febrilsk i Koranen for å finne ut om det er lov å pusse tenner under fasten(det kan komme vann ned i magen- uff og huff, bokstavtro inntil det mest hjernevaskede)
  ——————————
  Nasjonen, staten eller rasen er overlegen individet, gruppen eller institusjonene.

  Som i islam der ideen om at islam skal ha verdensherredømme vinner over alle muslimers lidelse så lenge målet kan nåes.
  —————————–
  Fascismen og nazismen kaller på en heroisk innsats for å frembringe tidligere tiders storhet.

  Ssom islam som alltid må kikke tilbake for å finne noen som helst slags storhet. Islam har opplevd en storhetstid, men ikke takket være ekstrem islamistisk tenkning, men tvert imot pga en åpen holdning til andres tenkning. I dag opplever islamistene bare forakt fra samtlige tenkere på kloden. Bortsett fra venstresiden, som alltid har vært fascinert av totalitære regimer.
  ——————————
  Fascismen krever lojalitet til en enkelt leder, gjerne tilnærmet persondyrkelse.

  Vi kjenner det igjen fra blind tillit til imamer og andre auroritetsfigurer i islam.
  ————————————

  Hva har vi lært om disse tre religionene de siste 10 årene? Hvilke nye ord og uttrykk har dukket opp? De som umiddelbart dukker opp i hodet mitt er: Terror, flytende sprengstoff på flyplasser, sharia, kvinneundertrykking, tvangsekteskap, selvmordsbelte, Koranskole, jihad, islamisme, dødsstraff for homofile, pisking for sex før ekteskapet, menneskesyn fra middelalderen, krigerprofet, pedofil profet, landeveisrøver, slaveselgende profet, æresdrap, seksuell mishandling(omskjæring), truet ytringsfrihet, manglende menneskerettigheter, mannen er kvinnens formynder, burka og niqab, hat på barneTV, død over de vantro. Og mange, mange til.

  Peker det i noen spesiell retning, synes du? Hvis du er seriøst bekymret over at kristendommen eller jødedommen er i gang med å utrydde kulturer og ta over stater for sin gud, så synes jeg du skal poengtere dette. For islam har denne prosessen pågått i 1400 år med det resultat at utallige høyerestående kulturer har blitt utryddet, 270 millioner mnnesker har blitt drept og alt som ikke allerede er under islams dominans er omtalt som krigens land.

  Til slutt en illustrasjon på de moderate i islam i dag: http://old.imgur.com/Hkw5E.jpg

  Sindre

 4. Sindre Rudshaug sier:

  http://blogs.myspace.com/patcondell

  # 2 om politisk apologetisme

  Og mye annet bra

 5. Grn sier:

  Rett på sak! Dette er så riktig som det kan bli!

 6. Sindre Rudshaug sier:

  Takk for støtte. Jeg liker å påpeke svikt i ideologiers fornuft og logikk. Det finnes sikkert noen på venstresiden som trenger mer fakta. Jeg kjenner to konvertitter som tidligere stemte arbeiderpartiet og godhetsindustrien, men som har våknet opp. Flere kommer. Vi må bare ha tålmodighet og presentere fakta og ulogiske påstander.

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s