Nederland, skam deg!

Forrykende god monolog om Nederlands rettsvesens knefall for islam.Med slike innspill i debatten, så er venstresidens hegemoni snart over. Spennende hvor lenge de kan holde på med idiotiet sitt!

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Nederland, skam deg!

 1. Stephly sier:

  veldig bra folk er oppmerksom på hvor ettergivende vesten er ovenfor militant Islam. Jeg synes du burde sjekke ut partiet mitt DLF på stemdlf.no, det virker som vi er enige på Islam i hvert fall!

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Jeg leser mye av det Onar Åm skriver om DLF og liberalisme på : http://onarki.vgb.no/ og har lært mye fra han, men jeg er ikke helt på linje ennå. Liberalisme bør være rammeverket rundt enhver stat, så kan folk innenfor selv velge hvordan de ønsker å organisere seg. Problemet er at jeg avviser Onars ide om at mennesket er så ansvarlig når det gjelder ressursbruk, forurensning, osv. Jeg synes det vi har sett til nå indikerer at staten bør ha ansvar for en del ting der. Jeg må også innrømme at sosialismen, uansett hvor dum og fascistisk den er, faktisk har løftet mange mennesker ut av rovdrift fra tidligere industrialiseringstiders kapitalitiske rovdrift. Jeg er en liberalist, jeg tar avstand fra sosialismen og spesielt venstresidens apologetisme og politiske korrekthet som ødelegger ufattelig mye og gjør at mange mister troen på viktige institusjoner, men jeg avviser at det finnes ett system som er perfekt for alle. Liberalisme må være rammeverket, så får vi diskutere statlige inngrep. Vi befinner oss jo uansett på teoriplanet, så lenge 99,5% av Norges befolkning ikke er liberalister.

  Vi(sosialistene, venstresiden, media, de politisk korrekte, relativistene, kultureliten) er ettergivende for all islam: Militant, men også den politiske doktrinen som benytter penger, ord og tekst for å utbre islam. Dette skal vi snart få en slutt på. Jeg øyner gode muligheter for det!

  Sindre

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Selvstudier om islam

  Litteratur

  Sam Harris – The end of faith

  Ibn Warraq – hvorfor jeg ikke er muslim

  Irshad Manji – hva er galt med islam

  Robert Spencer – the myth of islamic tolerance

  Mark Gabriel – Islam og terrorisme

  Alt av Hege Storhaug

  Web

  Litteratur: http://www.cspipublishing.com/A_Simple_Koran.htm

  Bill Warner som har laget lettleste bøker om islams politiske doktriner
  http://97.74.65.51/readArticle.aspx?ARTID=297

  Politisk islam: http://www.politicalislam.com/

  Her får man det inn med litt humor som siderett:)
  http://blogs.myspace.com/patcondell

  Norge1: http://honestthinking.org/no/index.html

  Norge2: http://www.document.no

  Norge3: http://www.rights.no

  Norge4: http://www.sian.no

  Danmark: http://www.siad.dk/

  Europa: http://sioe.wordpress.com/

  http://jihadwatch.org/

  God database om islam: http://www.thereligionofpeace.com/

  Koranen og Hadith på nett: http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/

  Sharialoven: http://www.sharia.no/

  Islams beskrivelse av seg selv: http://www.islamonline.net/english/index.shtml

  Organisation of the islamic conference(OIC): http://en.wikipedia.org/wiki/Organisation_of_the_Islamic_Conference

  Andre sider

  http://www.theaugeanstables.com/

  Muslimske land utgir Sions Vises Protokoller i sine lærebøker: http://en.wikipedia.org/wiki/Protocols_of_the_Elders_of_Zion

  Tysk jente som har fått dødsfatwa mot seg: http://denamilany.blogspot.com/

 4. roger sier:

  Du burde faen meg skamme deg selv.Du kan for faen meg ikke legge youtube video på blogg.Gjør det lille rett, før du begynner å leke deg som tøffe gutt for å diskutere politikk. Det er avskylig å se deg faile.

 5. Sindre Rudshaug sier:

  Hei, roger. Det var mye banning i et kort lite innlegg uten særlig sammenheng. Jeg vet ikke om det er første gang du diskuterer på nett, men la meg gi deg noen råd i beste mening.

  Hvis du viser for mye sinne, slik du gjør, så taper du ansikt. Ingen respekterer sinne, det er for tapere. De coole gutta jobber hardere og kommer sterkere tilbake.

  Hvis du skal komme med påstander, sånn som at jeg ikke får lov å legge Youtube-videoer på blogg, så bør du komme med argumenter. Blogger er fulle av Youtube-videoer. Dermed dummer du deg ut når du uten å forklare ytterligere, sier såpass tåpelige ting.

  Fra dine tre første sinna setninger, så burde den siste setningen vært: ”Det er fint å se deg faile.” Da hadde helheten vært en anelse mer logisk.

  Når man tydelig sliter med språk, setningsbygging, sammenheng og impulskontroll eller andre emosjonelle vansker, så bør man lese flere bøker, skrive enklere og puste litt før man poster innlegg. Så slipper man å dumme seg så voldsomt ut.

  Jeg gir deg en 2-er for innsatsen, ståkarakter, for ikke å demotivere deg helt fra videre skriving. Prøv igjen og ta deg bedre tid til å utdype. Hvis du sliter med å uttrykke deg med få ord, så bruk mange.

  Lykke til!

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s