Jihad – politisk islam leksjon # 4

Jihad var Muhammeds største suksess. Det er et misforstått ord. Mesteparten av jihad gjøres med penger og overtalelse. Jihad sørger for at tekstbøkene våre i skolen aldri nevner noe negativt om islam. Vi kjenner kristendommens korsfarere, avlatshandel og brenning av hekser, men vi kjenner ikke alle overgrep begått i islams navn. Jihad betyr kamp, engelsk: struggle. Jihad kan utføres med sverd, munnen, pennen eller med penger. Koranen omtaler jihad som å kjempe for Allahs sak. Koranen forteller om jihads visjon, Siraen forteller om jihads strategi og Hadith forteller om taktikken, alle de små detaljer som må iverksettes for å få gjennomført islam. Alt er basert på Muhammed som den perfekte muslim, den perfekte jihadist.

Siraen viser hvor viktig jihad var for Muhammed. Til tross for at Muhammed bare praktiserte intens jihad i 9 år fyller omtalen ¾ av teksten i Siraen. Viktigheten av jihad er dette: Muhammed ble ingen suksess før han begynte å praktisere jihad. 13 år som fredelig profet uten jihad skaffet ham fattige 150 følgere. 9 år til med jihad skaffet ham hele Arabia. Det er helt naturlig at muslimer er opptatt av hva som fungerte og hva som ikke fungerte så bra og holder seg til og beskriver suksessen med jihad.

Muslimer påstår ofte at indre jihad, spirituell kamp er den store jihad og at jihad med sverd og krig er den lille jihad. Den store, fredelige jihad tar bare opp 3% av Hadith, Muhammeds tradisjon. De andre 97% dreier seg om å drepe de vantro, kafirene, oss! Er jihad indre kamp, ja 3%. Er jihad å drepe vantro, ja 97%. Et nytt eksempel på dualiteten i islam. En muslim kan velge i øyeblikket den metode han mener er best egnet til å fremme islam. Det eneste målet som eksisterer er å fremme islam.

Mange muslimer hevder at terrorister kapret islam når de fløy inn i WTC 11. september. Dette er feil. Alt terroristene gjorde var trygt sanksjonert i islam og Muhammeds tradisjon og liv. Muslimer forsøkte å sprenge WTC første gang i 1993 – de feilet. På samme måte feilet Muhammeds menn første gang han sendte de ut for å rane og drepe. Hele 7 ganger feilet Muhammeds tokter. Den 8. gangen, fast bestemt på suksess seiret Muhammeds krigsideologi. Muhammed fikk beskyldninger mot seg da han drepte vantro. Han unnskyldte seg med at muslimene var de egentlige ofrene, akkurat som muslimer og apologeter etter 11. september. Muhammed forklarte alltid sine krigerske handlinger som en religiøs nødvendighet og fremholdt den gangen at islam var en fredens religion, akkurat slik muslimer og apologeter gjør i dag.

Valget av WTC som mål var ikke tilfeldig. Muhammed jaktet alltid på rikdom, for å skaffe seg selv inntekter til ytterligere jihad og fjerne de vantros mulighet for gjengjeldelse eller å stå imot utbredelsen av islam. Muhammed var en meget intelligent hærfører og WTC-terroristene brukte Muhammeds eksempel til det beste for islam. Muhammed ødela alltid jordbruket rundt byene han angrep, en snedig form for økonomisk krigføring. Et annet sanksjonert moment var å drepe jøder. Zawahiri som trodde at mange jøder jobbet i WTC og som var sentral i planleggingen av 11.09 fulgte Muhammeds eksempel der han forfulgte eller utslettet jødiske stammer i ”sitt” område – Medina, Kaibar og Ladach.

Noe av det mest spennende ved islam er at tidsregningen ikke bgynner da Muhammed mottok sine første åpenbaringer fra gud, men i det øyeblikk Muhammed entrer Medina som emigrant og immigrant. Først etter at Muhammed kommer som innvandrer og politisk og militær leder begynner islams tidsregning. Innvandringen er startskuddet for jihad og islams utbredelse.

Assymetrisk krigføring var en av Muhammeds favoritter. Han ønsket ikke å stå ansikt til ansikt med en større fiende, vel vitende om at det kunne bli hans endelikt. I dårlige tider åpner islam for å leve i fred med fienden, dog ikke vennskap. I gode tider plikter man å tvinge fienden til underkastelse. WTC-terroristene fulgte Muhammeds eksempel, både som innvandrere og med assymetrisk krigføring. Ideen om å spre frykt i hjertene til de vantro finner man i Koranen. 11.09 var som hentet ut av Muhammeds lærebøker om hvordan å bekjempe fienden. Det faktum at angrepet brøt med regler for krig spiller ingen rolle for islam. Vantro nyter ingen absolutte rettigheter under islam. De vil alltid være et subjekt for forfølgelse – de følger ikke Allahs religion. Før Muhammed eksisterte det regler for krigføring, Muhammed avskaffet dette ved utbredelsen av islam. Det tydeligste eksempelet på at 11.09 var sanksjonert var mangelen på skam hos muslimer. Muhammed beklaget aldri en vantros død. Tvert imot, det finnes mange beretninger om hvordan Muhammed lo og koste seg når vantro ble drept. Islams politiske natur er hva som er interessant for oss vantro, fordi det er hva vi blir og vil fortsette å bli utsatt for. Islams religiøse natur vedkommer oss ikke, da det kun regulerer forholdet mellom en muslim og hans gud.

Muhammed var på en måte alltid rettferdig overfor sine fiender. Han kalte dem alltid til den rette tro før han drepte dem hvis de ikke underkastet seg. På samme måte oppfordret Osama Bin Laden George Bush og USA om å omvende seg før han sendte sine trofaste av gårde. All jihad er en forsvarskrig, fordi de vantro alltid starter krigen med å avvise Muhammed som den sanne profet. Uten de vantro – ingen jihad. Med islam har man alltid et valg – underkastelse eller bekjempelse. Jihad tar aldri slutt før den siste vantro har underkastet seg eller er død.

Hvorfor dro Korsfarerne til Midt-Østen? Ikke for å slakte så mange muslimer som mulig, men for å forsvare de kristne som ba om hjelp. Islam har ikke alltid dominert MØ. Den 2. Kalif Umar erobret MØ med sverdet gjennom store ødeleggelser og mye blod. Vantro hjalp andre vantro mot jihad.

Mange penger blir donert fra arbeidende muslimer i vestlige land til veldedighet – det er jihad. Mange muslimer hevder at islam er en fredens religion – det er jihad. I dag spres islam hovedsakelig med penger og innvandring. Saudi-Arabia bruker 10 ganger så mye penger på utbredelsen av islam som Sovjet gjorde på utbredelsen av kommunisme. Innvandring er simpelthen fakta på bakken. Noe som går fra å være en muslimsk minoritet til å bli et muslimskdominert område har blitt Dar Al islam – islams hus. Fra Dar Al Harb(krigens hus) til Dar Al islam uten å løfte et enest sverd. De fleste moskeer finansieres med Saudiske penger før en saudisk imam blir satt til å lede ummaen – de troende. Muslimske politikere som ønsker å fremme islam vil ikke slite med å finansiere sin valgkamp. Muhammeds døende ord var: ”Ikke en eneste jøde eller kristen skal leve i Arabia – gi penger for å påvirke de vantro ambassadørene.” Saudiene har lært av Muhammed. Saudipenger pumpes inn i læreanstaltene våre der de er velkomne, enten det er religionsfag, kulturfag, historiefag eller politikkfag. Professorer mottar støtte til forskning som fører til positiv omtale av islam.

Fordi ytringsfrihet ikke er sunna, rett lære, skal den ikke tillates brukt mot islam. Negative ytringer offentlig om islam kan gjøre at man raskt sitter i en rettssal. Begrensning av ytringsfriheten vår er jihad. Jihad er utbredelsen av islam på alle tenkelige og utenkelige måter. Alt er tillatt for å fremme islam. Allah har ikke satt opp grenser for hva islam tillater seg i spredningen av islam. Muhammed er muslimenes perfekte eksempel til etterfølgelse i all tid.

I øyeblikket er det ikke jihad med sverdet som utgjør et problem. Til det er vesten for sterkt politisk, sosialt, kulturelt, økonomisk og militært. Problemet er at vi ikke har noen som helst forståelse av hva som skjer med oss. Når penger brukes til å påvirke våre politikere, media og læreanstalter – da er vi utsatt for jihad. Islam er ennå ikke så sterkt, men våre begrensede kunnskaper om fenomenet gjør oss svake. Den sterkeste jihad er islamifiseringen av våre samfunn. Myten om islam som en fredens religion er en veletablert og meget seiglivet myte.

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Jihad – politisk islam leksjon # 4

 1. Grn sier:

  Svært mangelfull kunnskap om Islams grunnprinsipper for tro og praksis er ikke noe annet enn en landeplage; en sykdom som kan ende med døden. Så bra at du er en av dem som setter dette på dagsordenen og formidler den nødvendige informasjonen. Menneskene må vekkes – og dette er vekkeklokken:)

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Takk for kommentar. Jeg tror ikke så mange er klar over hva islam egentlig er og hva de er kapable til, selv om vi ser islams enorme evne til å samle sympati, organisere seg som ett hele og vinne nytt terreng hver eneste dag. Rart at folk ikke finner dette urovekkende i en totalitær ideologi.

  Når friheten først er blitt fremkjempet, så tror visst all at den er naturgitt. Wow, for en gigantisk misforståelse!

  Sindre

 3. Grn sier:

  Å ja… hvor amnge er det som vet at for eksempel tyrkia, lebanon, israel og nord-afrika en gang var kristne områder; at korsfarere dro ned for å hjelpe andre kristne å forsvare seg mot muslimenes forsøk på kolonisering; at islamsk utbredelse har skjedd gjennom krig… og hva med det mest grunnleggtende: at islam gir de vantro valget mellom å underkaste seg – eller bli slaktet. Hvor mange er det som vet det, hvor mange er det som nekter å akseptere det – selv om det står svart på hvitt i islams hellige bøker?

  «Multiculturalism is bankrupt against Islam’s demand for every civilization to submit. The culture of tolerance collapses in the face of the sacred intolerance of dualistic ethics. Intellectuals respond by ignoring the failure.
  Our intellectuals and artists have been abused for 1400 years. Indeed, the psychology of our intellectuals is exactly like the psychology of the abused wife, the sexually abused child or rape victim. Look at the parallels between the response of abuse victims and our intellectuals. See how violence has caused denial.»
  -Bill Warner, The Center for the study of Political Islam

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Få vet særlig mye om islam, fordi det ikke er politisk korrekt å opplyse om verdens mest voldelige religion, målt i antall drepte(270 millioner) eller målt i antall undertrykkede(1,5 milliarder) eller målt i landområde okkupert eller kulturer utryddet.

  En myte er ofte seiglivet, spesielt hvis en flokk forvirrede idioter med makt henger seg på myten. Problemet med myter er at de er like sanne som enhver religion og tilhengerne av myten er like hellig overbevist som alle troende. Man trenger ikke fakta i religion eller myter, det vet de fleste. Det er verken mulig å verifisere guder eller myter, derfor lar man de to være i fred uten for mange kritiske spørsmål.

  Nå skjønner jeg mer av hvorfor PKerne holder kjeft. Stakkarne er jo traumatisert. Jaja, vi får forsøke å sparke litt mot i dem:)

  Sindre

 5. kungfuz sier:

  Det patetiske med religiøse utøvere er at de ikke vet hvorfor de er religiøse.
  Svaret er dypt begravet i naturen selv.
  Man kan finne årsaken, men man kan ikke uttrykke det, for da går samfundene i kaos med uhyggelige konsekvenser.
  Menneskene utsletter hverandre.

 6. Sindre Rudshaug sier:

  Jepp. Flesteparten har ikke satt seg inn i religionen sin og kaller seg eller blir kalt moderate, mens de få som følger den slik den er ment fra den oppdiktede gudens side kalles fundamentalister. De er de eneste som virkelig kjnner sin religion og tar den på alvor. De andre er bare patetiske.

  En hjerneforsker som heter Sam Harris, har forøvrig skrevet en fabelaktig bok som heter «the end of faith», sier at evnen til å tro er nedarvet. Spiritualitet trenger ikke å være av det ille, problemet er bare mnneskets natur – menns kamp om damer, sex, makt og penger. Menneskers manglende evne til å la andre leve som de ønsker, annerledes enn deg.

  Vårt samfunn må snart kjempe for sin eksistens mot de som forakter vår levemåte. Ekspansjonistiske sivilisasjoner må bekjempes eller man må underkaste seg. Ingen tredje vei, desverre. Vi klarer ikke å utslette hverandre med stokker og stein, men vårt lille frihetsprosjekt kan det gå ille med.

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s