Jødene under islam – politisk islam leksjon # 5

Islams forhold til jødene

Hvis man foretar en ord-telling for å avgjøre hvilken tekst som er mest anti-semittisk av Mein Kampf og den delen av Koranen som er skrevet i Medina, så ender Mein kampf opp på 6,8% jødehat og Koranen på 10, 6% jødehat. Islam er således mer antisemittisk enn Nazismen. Overraskende?

Muhammeds siste rasistiske ord var at alle jøder og kristne skulle kastes ut av Arabia.

Muhammed som historieforfalsker

Muhammeds første syner kom med engelen Gabriel, en engel fra den jødiske tradisjon. Han baserte sin nye religion på historier fra jødedommen og hevdet autentisitet fordi han hadde samme fundament som profetene i gamletestamentet. Noah, Adam og Moses var med i Muhammeds nye versjoner, men Fordi det ikke var noen jøder i Mekka til å fortelle historiene korrekt, ble Muhammeds historier annerledes enn de originale. I historien om Moses og Farao som omhandlet frigivelse av slavene, handlet Muhammeds omskrivning om at Farao avviste Moses som en sann profet fra Allah og dermed ble egypterne utryddet. Liknende omskrivning av historien om Noah, der Allah drepte alle mennesker fordi de avviste Noah som Allahs profet. Alle Muhammeds omskrivninger handlet om det samme: Alle må gjøre som Allah sier. Alle historiene dreier seg om de troende og de vantro/undermenneskene. Fordi ingen jøder var tilstede i Mekka for å korrigere Muhammed, ble Muhammeds budskap at jødene hadde forfalsket alle historiene fra de tidligere profetene, der Allah alltid hadde påpekt at Muhammed ville komme som den endelige profeten.

Tidligere statsminister i Tyrkia, Erbakan, har offentlig uttalt at jødene er en bakterie, en sykdom.

På gaten i Saudi Arabia ble tilfeldig forbipasserende spurt om de kunne ha tatt jøder i hånden. En mann sa: Selvsagt ikke, da måtte jeg etterpå ha kuttet av meg hånden.” Eksemplene på muslimsk jødeforakt og jødehat er mange og kommer fra historien, ikke fra lærdom fra europeeres jødehat.

Overhodet for fatwa-komiteen, Sheiken, ved Egypts svar på Harvard, Al Azar-Komiteen utstedte en fatwa, en juridisk dom, som sa at jøder er aper og svin. Videre hører jøder på løgner, de lager løgner, de skjuler sannheten og støtter svindel. De er hyklere, de vil at andre skal oppleve smerte, de gleder seg over andres lidelse, de er vulgære, de er feige og de bryter løftene sine. Dette bryter med Muhammeds utsagn i Mekka, der han hevder å være den siste jødiske profet, i en lang linje av jødiske profeter. Hva er så forklaringen på dette?

Muslimske lover opp gjennom middelalderen illustrerer forholdene for jøder under islam.

I Middelalderens Iran var det forbudt for jøder å gå ute i regnet. Vannet kunne prelle av og en muslim kunne bli forgiftet hvis han tråkket på dette vannet.

År 900. En jøde som kler seg som en muslim skal bankes og fengsles, hvis han rir skal han bankes. År 1400 i Tunis. En jøde mister hodet fordi han sier at Muhammed ikke er en jødisk profet. År 1500 Nord-Afrika. Jøder betaler jizya, en dhimmi-skatt. År 1500 Nord-

Afrika. Jøder halshugget pga vinsalg, familiene solgt som slaver. Hvor kommer jødehatet fra? Vi må tilbake i historien, til Muhammed, hans liv og eksempler.

Muhammed som hærfører

Tre jødiske stammer i Medina utgjorde omtrent halvparten av befolkningen. Jødene sa til Muhammed at han ikke var en profet i deres religion. Etter et år var Muhammed sterk nok til å kjempe et slag mot dem, vinne, ta alle verdiene deres og kaste dem ut av Medina. Etter kort tid angrep Muhammed den neste jødiske stammen, slo dem og tok alle deres verdier og kastet dem ut av Medina. Det tredje slaget var mot den mektigste stammen. Etter seieren ble menn separert fra kvinner og barn. Mennene, alle 800, ble ført frem en og en til markedsplassen der hver enkelt fikk hodet avkuttet. Kvinnene ble solgt som slaver, barna ble adoptert av muslimske familier. Alle muslimer kjenner denne historien. Muhammed var ikke ferdig med jødene. Han dro nordover til Khaybar, der jødene var velstående. Han beleiret dem og tok alle deres eiendeler når de ga opp. Han drepte dem ikke, da en død person ikke kunne betale islam noen penger. Muhammed oppfant begrepet dhimmi. Jødene var jøder kun hjemme og i synagogen sin. Ute på gaten var de dhimmier og måtte betale en undermenneske-skatt på 50%. Dhimmi-loven krevde også at dhimmiene skulle undertrykkes.

Husker du Muhammeds døende rasistiske ord? Tre år etter Muhammeds død kastet Umar, Muhammeds etterfølger, alle jødene ut av Arabia. Fra den dagen har Arabia eksistert som et religiøst apartheid. Ingen jøder er å finne i dagens Saudi-Arabia. Muslimer tar Muhammeds ord meget alvorlig. Koranen omtaler jøder som aper. Muhammed inkluderte jødene i dyrefamilien som rotter. Islamsk dualisme finnes dermed også her. Jøder og muslimer dyrker den samme gud og er dermed brødre. Men jøder er også aper og rotter. To motstridende ideer, men akseptert under den islamske dualismen. Muhammeds profeti om dommedag sier at den kommer etter at islam har knust alle jødene. Selv trærne skal i de siste dager forråde jødene og avsløre de jøder som gjemmer seg bak. Jihad skal knuse israelerne, forhandlinger skal ikke finne sted.

Det er viktig å huske på at Muhammed er muslimenes eksempel til etterfølgelse i all fremtid og at ingen setter Muhammeds eksempel i en historisk, sosial eller politisk kontekst. Eksempelet er like riktig i dag som det var for 1400 år siden.

Den israelske stat hevder at islam ikke har noe med deres problemer å gjøre. At det er et politisk problem, ikke et religiøst. Jødiske lærde forskjønner historien og fokuserer på noen få elitistiske eksempler der jøder satt i høye posisjoner. Hva kan årsaken være? Jøder har blitt utryddet, undertrykket og ydmyket av islam siden islams skapelse. Alle dhimmier overalt ble behandlet dårlig. Ingen ønsker å bli påminnet 1400 års skam. Man forskjønner islams storhetstid og peker på noen få eksempler der jøder har levd godt under islams styre. Kan en storhetstid være basert på ideen om overmennesker og undermennesker? Husker vi nazistenes rasistiske inndeling av mennesker i tre nivåer som Europas storhetstid? Kan det kalles en storhetstid da Europa slåss i 700 år for å kaste ut en slik kreftsvulst? Kan massemord på 5000 jøder på en dag i Cordoba, Spania kalles en storhetstid for islam og jøder?

Dhimmi-historien forklarer hukommelsessvikten til jøder. Kanskje begynner de å huske etter hvert som islam begynner å true hele den verdensorden vi har i dag med sin egen islamske ”sivilisasjon”. Hvem ønsker å huske tilbake og si at hans forfedre ble solgt som slave, ydmyket, undertrykket eller drept av islams rasistiske politiske doktrine? I 1400 år var de vantro skitt i gatene under islams hæl. Før Israel husker sin sanne historie, at de var dhimmier under islam i 1400 år, at islams kamp mot dem er lovfestet i Koranen, vil de gjenta tapet i Khaybar. Å leve på en løgn om fredelig sameksistens mellom islam og jødedom hjelper ikke Israels kamp for egen eksistens.

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Jødene under islam – politisk islam leksjon # 5

 1. Aina N sier:

  Interessant lesing, men har du en eneste link til disse påstandene?
  Jeg skulle gjerne brukt dette videre, men uten dokumentasjon blir det nyttesløst.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Det er ikke politisk korrekt å dokumentere islams enorme strøm av vold mot kafirer de siste 1400 år. Vi lærer ikke om det på skolen eller universitetet. Alle som har lidd under politisk islam holder kjeft. Selv kristne tror at de deler samme gud, selv om en muslim kommer til helvete hvis han ber med en kristen. Fordi det alltid har vært forbudt for kafirer å studere islam, har denne tradisjonen fortsatt. Uansett finner du mye god dokumentasjon via bøker. Et sted å starte er her: cspipublishing. com eller politicalislam.com. Begge steder drives av Bill Warner, som jobber utelukkende med politisk islam på en meget nøktern måte. Jeg kan sende deg denne boka: http://cspipublishing.com/Self_Study_Political_Islam.htm, hvis du legger igjen epostadressen din i en melding. Jeg publiserer den selvsagt ikke. Boka koster kr 100 inkludert frakt.

  Mvh Sindre

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Denne boka burde være den mest interessante for deg, hvis det er islam og jøder du jobber med: http://cspipublishing.com/Mohammed_Allah_And_The_Jews.htm

  S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s