Seksuell mishandling uten konsekvenser!

Tre forskere som står frem i Aftenposten 06.11.09 sliter med å finne relevant forskning når problemstillingen er: ”Hva virker best?” (mot omskjæring). Det gjentas flere ganger i artikkelen at forskerne savner informasjon om effekt av de ulike tiltak.

Sommeren 2004 var det mye fokus på to franske damer, legen Emanuelle Piet og advokaten Linda Weil-Curiel. De hadde sett seg lei på seksuell mishandling og politisk korrekt fortielse i fylket Seine-Saint-Dénis. I en periode på 10 år hvor Piet sjekket småjenter og Curiel domfelte noen foreldre og omskjærere falt andelen mishandling fra 500 av 500 tilfeller ned til 7 av 500 tilfeller. 3 år senere hadde de to damene stoppet seksuell mishandling av småjenter – 0 av 500 sjekket var uskadd. Pga dette får minst 500 heldige småjenter bare i dette ene fylket i Frankrike leve med seksualitet som en del av livet sitt. I regi av Human Rights Service var de to damene i Norge og informerte våre beslutningstakere om sitt arbeid.

I Norge gikk Laila Dåvøy den gang i spissen for å hindre at småjenter skulle bli sjekket, til tross for at staten er forpliktet til å verne jenter mot kjønnslemlestelse gjennom en rekke internasjonale konvensjoner. De politisk korrekte hadde altså en gylden mulighet til å gjøre noe riktig, verne små barn mot deres egne sinnsyke foreldre og sende et tydelig signal om at Norge ikke er et land som verner om overgripere. Fremfor å gjemme seg bak internasjonalt lovverk og sjekke jenter, gjemte sentrumsregjeringen seg den gang og gjemmer den sosialistiske regjeringen seg i dag bak en ullen ide om stigmatisering, som fører til ufattelige lidelser og langtidskonsekvenser for tusenvis av norske småjenter. Hvor lenge skal de politisk korrekte fortsette å hevde at observasjon av småjenters underliv er stigmatiserende, mens utallige småjenter blir seksuelt mishandlet?

Onde tyskere som sto og så på at enda ondere nazister drepte jøder var medskyldige. Onde mennesker i norsk politikk som ikke gjør annet enn å filosofere over kultur og eget relativistisk ståsted er onde når de lar barn bli seksuelt mishandlet uten å gripe inn. Akkurat som at svært få nazister trodde at de var onde når de så på eller drepte ”kulturødeleggere”(jøder), finner vi nok få sosialister eller andre politisk korrekte som tror at de er onde bare fordi de lar småjenter bli seksuelt mishandlet. Det er feil. De ER onde. Det er ondskap å toe sine hender av ulike grunner. Hvis vi kan gjøre noe for å hindre grove seksuelle overgrep, så er vi forpliktet til å handle. Nasjonalsosialister og andre sosialister er ikke alle onde, mange vet ikke hva de egentlig er med på. Det fritar ikke for moralsk ansvar.

De omtalte forskerne, som så langt konkluderer med at de ikke vet hvordan den avskyelige praksisen best kan bekjempes, kan finne alt de trenger av relevant forskning med gode resultater hos HRS på: http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=37&tekstid=2570

Det er skremmende for meg at forskere og forskningsleder ved Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten ikke er istand til å delta i debatten ved å ta med i sin forskning metoder som ikke er politisk korrekte, men som er svært virkningsfulle. Hva sier dette om tilstanden på forskning i Norge? Kanskje NTNUs antisemittiske arbeid for ensidig boikott av Israel sier noe om tilstanden ved våre universiteter og forskningsinstitusjoner? Når forskning og utveksling av ideer blir dogmatisk og ensrettet så har vi ved å kikke på historien visse indikasjoner på hvilken vei det går. Alt i godhetens navn, selvsagt!

Sindre Rudshaug

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Seksuell mishandling uten konsekvenser!

 1. ole nilsen sier:

  kjempefin side, vil gjerne bruke denne side som kilde om jeg får lov..
  det er ikke mange som vitner om sannheten nå til dags
  takk Sindre Rudshaug
  hilsen Ole Nilsen Joh. 8,51

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Ole, du kan henvise til, sitere eller rett og slett bruke alt hva jeg skriver til hva du måtte ønske. Hyggelig om du henviser til siden min, men det er intet krav fra meg. Jeg står på skuldrene til giganter og prøver å øke min egen og andres forståelse. Takk for tilliten. Bare husk at jeg sparker i alle retninger:) Min hovedfiende er alle fascistiske, autoritære, totalitære og menneskeundertrykkende ideologier, uansett hva de heter! Rettigheten til å reprodusere mitt materiale gjelder alle, uten unntak.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s