NaziSveits må bytte ut befolkningen sin!

Det politiske establishementet i Sveits er dypt forarget over sine borgeres nazistiske meninger, etter at folkeavstemningen avgjorde minaretforbud. Sveits er et flott land som fortjener en ordentlig befolkning, ikke en gjeng islamofobiske aper, griser og foraktede, som er islams navn på de vantro hundene.(Koranen: 002.065 005.060 007.166)

57,7% av befolkningen i Sveits lider åpenbart av fremmedfrykt, for det å være kritisk til en fascistisk ideologi som islam kan ikke anses som annet enn fremmedfrykt. Dette har konsensusen bestemt! I et ordentlig sosialistisk samfunn kjører vi konsensuspolitikk. Vi skal ikke ha noe av at en uskolert og redd befolkning skal uttale seg i tide og utide om spørsmål de ikke har noe greie på. Det får holde at borgerne får lov å uttale seg en gang hvert fjerde år. Og hvis de skulle velge feil i en folkeavstemming, så beviser det jo bare at man ikke kan overlate viktige saker til folket, når de har så dyktige folk som kan ta beslutninger på vegne av de. Det er selvsagt flott at palestinere velger seg terrorister til å representere seg. Det sier iallefall konsensusen. Konsensus forutsetter heldigvis ikke prinsippfasthet.

Dersom alle som lider av fremmedfrykt i Norge reiser til Sveits og alle konsensusfolk fra Sveits reiser til Norge, så kan det bli tilnærmet full konsensus begge steder. Hadde ikke det vært fint? Vi planlegger en dag til uken og gjør et lite bytte. Så blir alle glade. Eller kanskje vi bare skal vente til 57,7%+ av alle andre europeere også innser hva islamofascismen egentlig representerer, slik at majoriteten i alle europeiske land bytter ut sine representanter for alltid? Hver dag øker oppslutningen på høyresiden og den vil fortsette å øke så lenge konsensusen fortsetter å kvele ytringsfriheten og samarbeide med islamofascismen. Bare så synd at høyrefascismen øker parallellt. Og det mener jeg!

Sindre Rudshaug

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s