Minaretavstemming var mot politisk islam, ikke trosfrihet!

Minaretavstemmingen i Sveits dreier seg mindre om minareter og mer om politisk islam, som søker å dominere vestlige samfunn. Minareten er utelukkende et symbol, på linje med kommunismens hammer og sigd eller nazismens hakekors. Ayan Hirsi Ali forklarer dette meget godt i dagens utgave av Aftenposten.

Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Minaretavstemming var mot politisk islam, ikke trosfrihet!

 1. Grn sier:

  …og hva er så politisk Islam? Jo, det er forholdet mellom muslimenes Gud og oss, Kafir, de vantro. Så hva sier fredens religion om om dette? Hvordan skal en muslim forholde seg til en Kafir?

  Hele 61 prosent av teksten i Koranen handler om hvordan de vantro skal behandles (politikk). Hele 75% av Sira (livet til Profet Mohammed – eksempler til etterligning) handler om Jihad. Hele 20% av Bukhari Hadith ( Profet Mohammed sine tradisjoner – veiledning i forhold til handling og livsførsel) handler om Jihad, av disse er det 97% som refererer til ytre Jihad (krig, ergo politikk) og kun 3% til indre Jihad (religion).

  Det er 146 referanser til Helvete i Koranen; 94% av disse omhandler syndere som havner der på grunn av uenighet med Allah (politiske fanger) og kun 6% av syndere er der på grunn av umoralske handlinger (tyveri, mord o.l).
  Hva sier det til oss?

  Koranen har ikke et eneste vers som omhandler medfølelse eller kjærlighet til en Kafir (Vantro). Samtidig er det 14 vers som forteller at en Muslim ikke er venn for en Kafir.

  I koranen er det over 300 referanser til Allah og frykt. Det er kun 49 referanser til kjærlighet. Av disse, 39 er negative som for eksempel de 14 negative referansene som omhandler kjærlighet til andre guder, status og lignende.
  Tre vers krever at hele menneskeheten skal ha kjærlighet til Allah; 2 vers forteller om at Allah elsker den troende.
  Hele 25 vers forklarer at Allah ikke elsker Kafirer.
  Av de gjenværende 5 versene om kjærlighet er det 3 som handler om kjærlighet muslimske brødre imellom. Et vers handler om å gi for å få Allahs kjærlighet.
  Det gjør at vi sitter igjen med kun et stakkarslig vers om universiell kjærlighet: «gi det du kan til veldedighet» – og selv dette er forurenset av av Islamsk dualisme – for muslimsk veldedighet går kun til andre muslimer. Straffen for å konvertere til andre religioner er døden.
  Hva betyr det for oss? Hvilke slutninger kan vi trekke?

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Kun en mulig slutning: Bekjemp fascismen, uansett hva den kaller seg!

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s