En julehilsen om politisk islam!

Da er ferien rett rundt hjørnet og jeg tar en pause i skrivingen. Det blir god tid til å lese bøker som tar for seg kampen mot alle fascistiske og totalitære ideologier. Fascismen har mange ansikter: Føydalisme, kommunisme, stalinisme, maoisme, nazisme og nå i dag – islam.

Jeg vil oppfordre de som ser at det er noe problematisk ved islam, til å sette seg inn i distinksjonene rundt ideologien. Akseptere at mennesker må få lov å tro hva de vil, uansett om det er godt eller ondt(religion), men at vi skal kjempe mot dem med alt vi har når de forsøker å lære oss om sine fascistiske ideer eller når de forsøker å trykke fascismen ned over hodene våre atter en gang.

Minaretavstemmingen i Sveits dreide seg mindre om minareter og mer om politisk islam, som søker å dominere vestlige samfunn. Minareten er utelukkende et symbol, på linje med kommunismens hammer og sigd eller nazismens hakekors. Muslimer skal innrømmes full trosfrihet som alle andre, vår kamp er mot politisk islam – den islamske doktrinen.

Heldigvis har Bill Warner og CSPI publishing gjort det lekende lett for oss å lære om politisk islam, så vi kan forstå hva som er iferd med å skje. Fascistiske ideologier har det med å vinne mange beundrere, før de viser sitt sanne ansikt, slik de ovennevnte ideologier gjorde alle sammen. Ondskapen har aldri forventet annet enn at man lukker øynene og hevder at man ikke vet! Med CSPI på banen er ting annerledes. Lær om politisk islam, ved å lese en bok eller to om emnet: http://www.cspipublishing.com/

I anbefalt rekkefølge

Last ned gratis tre leksjoner om politisk islam her: http://www.cspipublishing.com/Thirteen_Talks_Islam.htm

Kjøp alle tretten leksjoner samme sted: http://www.cspipublishing.com/Thirteen_Talks_Islam.htm

Kjøp kurs # to og tre i form av en bok her: http://www.cspipublishing.com/Self_Study_Political_Islam.htm

Kjøp bok som forklarer om islams natur(Sira) presentert ved Muhammed her:

http://www.cspipublishing.com/Mohammed_And_The_Unbelievers.htm

Kjøp bok som forklarer om islams natur(Hadith) presentert ved Muhammed her:

http://www.cspipublishing.com/The_Political_Traditions_Of_Mohammed.htm

Kjøp bok som forklarer om islams natur(Koranen) presentert ved Muhammeds gud, Allah her:

http://www.cspipublishing.com/An_Abridged_Koran.htm

Kjøp bok om islams forhold til kvinner her:

http://www.cspipublishing.com/Submission_of_Women_and_Slaves.htm

Profeten Muhammed, det største og fremste lysende eksempel i all fremtid for alle muslimer, som gjentatt i Koranen over 70 ganger, viser oss her hva slags mann han var. Spørsmålet som naturlig dukker opp etter at man begynner å lære om Muhammed er: Hva er det med denne mannen som gjør at 1,6 milliarder mennesker underkaster seg ham uten å stille spørsmål ved hans handlinger?

Jeg får ingen kommisjon, annet enn gleden av at nordmenn opplyser seg om islams sanne natur presentert av kritiske forskere som benytter statistikk som metode.

Viruset vi kan introdusere i propagandaapparatet rundt islam er saklig og nøktern informasjon om Muhammed og om den islamske politiske doktrinen. Det finnes mange John Connor-kopier som hver dag våkner og blir med i kampen mot politisk islam.

God jul alle sammen og benytt tiden fornuftig!

Mvh Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s