De kristne under islam – politisk islam leksjon # 7

Kristendommens historie under politisk islam er en studie i overgrep mot annerledes tenkende. Så skamfull er denne historien at de fleste kristne har sluttet å forsøke å huske hva som virkelig skjedde. Dagens beskrivelse av samkvemet er en sterkt skjønnmalt utgave, som blant annet snakker om en felles gud, felles profeter og stamfamilie. Underlig nok er det svært få kristne som spør hvordan det kan ha seg at to så absolutt ulike mennesker som Jesus og Muhammed kan ha den samme guden. Politisk islam utryddet halvparten av de kristne på veien mot overherredømme i de territorier muslimene erobret for sin gud og profet.

Parallellt med at islam hevder at de to religioner har samme gud, krever islam at kristendommen må forandre seg for å møte islams krav. Kristne ønsker å tro at det eksisterer en bro mellom islam og kristendommen, men historien viser oss at islam først bedrar og deretter utrydder kristendommen. I 1400 år har islam utryddet kristendommen i land etter land.

Koranen og Sira sier lite om kristendommen. Islams syn på kristendommen finner vi hovedsakelig i Hadith fra Muhammeds siste dager. Han sendte ut tropper for å angripe kristne i Syria. Islam har spilt en viktig rolle i den kristne historien, da jihad utryddet kristendommen i Midt-Østen, Nord-Afrika og i det vi i dag kaller Tyrkia.

Hvorfor er det usant at islam og kristendommen har den samme guden?

For det første ser islam på kristne som polyteister, fordi de har en tredeling av gud. Å be sammen med polyteister er en forferdelig synd i islam og muslimer som skulle finne på å gjøre noe slikt vil ende sitt liv i helvete. Denne synden er så spesiell at den har sitt eget navn: Shirk! Synden er mer alvorlig enn massemord.

Islam ser på kirkens grunnleggende dokument, Det Nye Testamente som en løgn. Den hevder at kirkens profeter alle var muslimer. Islams påstand er at kirken har fjernet Jesus sin mest sentrale spådom fra DNT. En spådom om at etter Jesus skulle komme den siste profeten – Muhammed, islams grunnlegger.

Det faktum at islam er et derivat fra mange ulike religioner: Zoroastrismen, jødedommen, kristendommen og de gamle arabiske religionene har islam løst ved å hevde at alle de andre religionene har store mangler eller at de bevisst lyver eller holder tilbake informasjon. At Allah likner svært mye på måneguden til Quraish-stammen er det bare ikke-muslimer som kan humre over.

Kristne som hevder at islam og kristendommen har felles gud kan umulig ha lest verken Koranen, historiene om Muhammed eller Muhammeds tradisjoner. Den islamske politiske doktrinen man finner i islams tre grunnleggende tekster har ingen andre paralleller enn de få historiene som Muhammed har lånt og omskrevet fra GT og NT.

Kristne vet intet om korstogene og beklager villig vekk i troen om at korstogene var et overgrep mot muslimer og islam. Det hersker ingen tvil om at feil ble begått under korstogene, men alt i alt var korstogene et stort gode.

Korstogene var en av de få gangene der kristne i Europa innså den intense lidelsen til de kristne i Midt-Østen under islam. Korstogene ble etablert som et svar på en bønn om hjelp mot overgrep. Politisk islams overgrep mot de kristne. Overgrepene besto i mord, ran og ihjelskatting fra de islamske herskerne. En praksis innstiftet av Muhammed, bekreftet i trilogien. Hvorfor hersket så islam over de kristne. Historisk sett var området utelukkende kristent.

Vi vet at de kristne ikke konverterte frivillig til islam. Islam hadde simpelthen brukt Muhammeds foreskrevne metode for voldelig overtagelse, nemlig drap på alle som forsvarte kristendommen – Islamsk jihad. Etter desperate rop om hjelp pga volden fra islam ankom korsfarerne for å beskytte sine egne. Beregninger viser at over 60 millioner kristne har blitt drept som følge av islams voldelige overtagelse.

Hvordan kan det ha seg at det vi i dag kaller Tyrkia, med 99,7% muslimer tidligere var en stolt, kristen, gresk kultur i området som den gang het Anatolia? Det var ikke fordi en hyggelig imam kom og fikk de kristne til å omvende seg. Det foregikk, som alltid med sverdet. Senere, i det 20. århundre slaktet de muslimske tyrkerne en million kristne armenere. Fredens religion?

Få mennesker kjenner politisk islams grusomme fremferd fra Muhammed til i dag. Det skyldes i all hovedsak at det kun eksisterer tre skoler som studerer islam. 1 Alle muslimske lærdes studier av egen religion. 2 Kultur- og språkstudier fra islamvennlige. 3 Islamkritiske, som baserer seg på islams tre grunnleggende tekster – Koranen, Sira og Hadith. Den siste skolen er av nyere dato og har pga politisk korrekthet ikke fått innpass med sin systemkritikk og dokumentasjon av politisk islams utallige overgrep opp gjennom historien. Hvordan er det mulig at kristne ikke kjenner sin egen historie, som inkluderer 60 millioner døde og en lang rekke voldelige tvangsomvendelser fra kristendom til islam? Kan det være at historien er for grusom til å minnes? Historien er uansett godt dokumentert av både muslimske og ikke-muslimske kilder, vi må bare hente den frem fra glemselen igjen, så vi kan lære av våre tidligere feilgrep og avvise politisk islam overalt der den stormer frem. Vi må minnes at politisk islam har drept 10 millioner buddhister, 60 millioner kristne, 80 millioner hinduer og 120 millioner afrikanere pga den rasistiske ideen knesatt av Muhammed.

Alle kristne og kafirer bør kjenne islams historie og grunntekster. De bør vite hva slags mann Muhammed var og hva slags ord han talte og handlinger han begikk som muslimenes fremste eksempel til etterfølgelse i all tid. Kristne og kafirer bør kjenne ordene til Muhammeds gud, Allah, så de vet hva slags gud han var. Allah blir man kjent med ved å lese Koranen. Hvis noen påstår at kristne, jøder og muslimer deler den samme gud, så kan man lett avvise en slik påstand.

Hvorfor flykter kristne vekk fra muslimske land? Fordi islams politiske doktrine er like gyldig i dag som den var for 1400 år siden. Kristne utgjør 3% av Iraks befolkning, men de utgjør 30% av flyktningene. Akkurat som kristne ble undertrykket av Muhammed blir de undertrykket i dag av hans etterfølgere pga politisk islam. Nå skal det sies at politisk islam ikke diskriminerer mellom kafirer – de blir undertrykket alle sammen – til de underkaster seg.

Kunnskap om politisk islam, Muhammed og historien gjør alle istand til å aktivt motarbeide undertrykkingen, rasismen og drapene på kafirer i dag.

Hvis noen påstår at det er muslimene som er de faktisk undertrykkede – hvorfor flykter muslimene fra sine muslimske land og til oss, ikke andre veien? Muslimer er selv ofte ofre for sin egen ideologi – politisk islam. La oss alle sammen utdanne oss og samarbeide om å avvise og til slutt stoppe politisk islam for all tid!

For ytterligere informasjon: www.cspipublishing.com

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til De kristne under islam – politisk islam leksjon # 7

 1. dimebag81 sier:

  Tror vi med stor sikkerhet kan si at politikk og religion ikke går helt hånd i hånd uansett jeg… 🙂

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Nei, mennesker bør ikke lage seg politikk fra sin tro, det er vi enige om! Folk må få lov å skape seg en hvilken som helst privat vrangforestilling, men ingen skal ha noen rett til å skulle dytte dette tullet over på andre. Det burde vært 18-års grense på alle former for hjernevasking. Barn og analfabeter/uskolerte er feks lett mottagelige og ender dessverre ofte opp med å tro på alt som venner eller mor og far har lurt dem til å tro.

  Problemet med islam er at det ligger så mye politikk der at den jevne muslim tror at religion og politikk er det samme. Jeg er her for å si at det er to forskjellige ting og påpeke at det er ok å drive med politikk dersom politikken er uttalt, men i islams tilfelle, en religion som tar til orde for massemord, voldtekt, pedofili, slavehandel, rasisme, landeveisrøveri, osv, så vil det naturlig nok komme noen spørsmål dersom muslimer ønsker å styre etter Koranen. Det blir som om kristne skulle ønske å styre etter gamletestamentet. ”Hva får jeg for min datter hvis jeg ønsker å selge henne som slave” osv:)

  Ønsker muslimer å styre et land etter Koranen? Dersom ikke, hvorfor? Er det ikke deres guds evige og sanne ord for alt liv – privat, sivilt, sosialt og politisk? Akkurat hvilke deler av Allahs ord er det de avviser? Hvilke deler av Koranen og Muhammeds politikk skal fjernes før muslimer ønsker å bruke den som en oppskriftsbok i politikk? Hvis de deler seg i dette spørsmålet, så kan man ikke snakke om en muslimsk Ummah – et muslimsk fellesskap, for dette spørsmålet er så viktig at man ikke kan dele et fellesskap og være uenige om Allah løy eller ikke! Allah har aldri satt opp noe skille. Alle levende vesener skal underkaste seg islam – eller ta følgen: Brenne i helvete i all tid. Ikke en spesielt original ide.

  Sånne ting lurer jeg på!

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s