Quiz for islam-venner!

Mange nordmenn, europeere og amerikanere synes å være trofaste forsvarere av den religiøse, politiske doktrinen og religionen som heter islam. Den landskjente idiot og kulturrelativist Thomas Hylland Eriksen satte sammen en quiz, som han mente burde kunne besvares før man hadde rett til å delta i innvandringsdebatten. Jeg er litt romsligere og sier simpelthen at man burde lese seg opp på islam hvis man ikke får minimum åtte rette på denne enkle quizen. Svarene på spørsmålene finner man dessverre ikke i noen europeisk eller amerikansk historiebok. Det er dessverre politisk ukorrekt å være ærlig om islams vold mot ikke-muslimer opp gjennom historien. Les heller fra islams grunntekster, Koranen, Sira og Hadith på http://www.cspipublishing.com

Generelt tips til alle svarene: Over 70 ganger i Koranen er det nevnt at profeten Muhammed er muslimenes fremste eksempel til etterfølgelse i all fremtid. Uten å tolkes verken historisk eller sosialt skal hans livsførsel gjennom ord og handlinger, beskrevet svært detaljert i trilogien, følges av enhver muslim.

1
Etter at Muhammed og krigerne hans hadde beseiret den jødiske stammen Abu Quraish, lot han skjære av hodet av alle mennene i stammen, mens han og Aisha satt og så på hele dagen og utover natten og spøkte, koste seg og lo(kvinnene ble solgt som sex-slaver eller tatt som bytte og barna ble adoptert – de var jo brått foreldreløse alle sammen). Hvor mange ubevæpnede, bakbundne menn fikk kappet av hodet sitt?
A: 20
B:120
C: 800

2
Da Muhammed ble spurt av en av sine menn om det var lurt å praktisere coitus interruptus(hoppe av i svingen) når de voldtok sine kvinnelige slaver for at ikke prisen på de skulle falle, hva svarte Muhammed?
A: Ikke hold slaver, alle mennesker skal være frie!
B: Det spiller ingen rolle om dere praktiserer CI, bare Allah avgjør om et barn blir født!
C: Ikke voldta slavinnene deres!

3
Hvilke av de følgende handlingene kan en muslim med utgangspunkt i trilogien(Koranen, Hadith og Sira) begå mot en kafir/vantro? – Fange til slave – voldta – latterliggjøre – straffe – kappe hodet av – forvirre/lure – terrorisere – svindle – utrydde – stjele fra – drepe – korsfeste – krige mot og undertrykke?
A: Ingen av de!
B: Alle sammen!
C: Noen få av de!

4
Hvor mange slaver har muslimene fanget til seg selv, amerikanere og europeere på det afrikanske kontinentet fra Muhammeds tid og opp til i dag?
A: 70 000?
B: 25 millioner?
C: 1,75 millioner?

5
Muhammed giftet seg med Aisha da hun var 6 år gammel og voldtok henne før hun nådde vestlig seksuell lavalder. Han tok den lille jentas manglende protest som et naturlig samtykke for sex. Husk at Muhammed er alle muslimers fremste eksempel til etterfølgelse i all tid, uten tolkning i tid eller rom. Hvor gammel var Aisha da Muhammed voldtok henne?(Tips: Hun lekte fortsatt med dukker)
A: 14
B: 12
C: 9

6
Muhammed førte svært mange kriger og hadde før sin død kontroll på hele Arabia. Underveis tok han mange fanger. Hvilken av disse påstandene er sann?
A: Muhammed tok slaver, holdt slaver, solgte slaver, kjøpte slaver og leide ut slaver!
B: Muhammed forbød slaveri!

7
Etter Muhammeds død og i hans ånd, legitimert i de islamske grunntekstene, hvor mange mennesker har blitt drept under islams fremrykning med sverdet?
A 150 000
B: 2,3 millioner
C: 270 millioner

8
Islamske grunntekster sier at Muhammed på sitt dødsleie forbød mennesker fra to andre religioner å noensinne leve i Arabia. Dette forbudet praktiseres fortsatt i dag. Var det
A: Animister og buddhister?
B: Kristne og jøder?
C: Hinduer og zoroastriere?

9
Muhammed påla kafirer en straffeskatt, fordi de ikke var muslimer, for å gjøre livet vanskelig for alle ikke-muslimer, slik at de skulle konvertere til hans store løgn(islam). Hvordan skulle de betale denne skatten?
A: Stikke innom den lokale, muslimske innkreveren?
B: Krype frem på hender og føtter i underdanighet og betale sin straffeskatt i skam?
C: Stolt svinge forbi sin venn, kalifen og betale den naturlige skatten?

10
Muhammed begjærte en av sine nærmeste menns kvinner. Hvordan gikk han frem for å få tilgang til henne?(Allah hadde allerede utstedt en lov som forbød denne typen bytte av kvinner)
A: Ignorerte sine drifterog aksepterte sin guds lov!
B: Ignorerte sin guds lov og satte etter kvinnen uansett!
C: Hadde flaks. Allah endret loven til Muhammeds fordel!

Kommenter gjerne hvor mange rette dere hadde og reflekter gjerne over hvorfor dere evt hadde mange feil!

Svar: CBBBCACBBC

http://www.cspipublishing.com

Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Quiz for islam-venner!

 1. Magne sier:

  Fikk alt rett på quizen. (Ikke at den var så vrien da..).

  Skribenten er kanskje kjent med den danske psykologen Nicolai Sennels spådommer om et etnisk blodbad i Danmark om ikke mange årene – på grunn av islam?

  http://blogs.jp.dk/kulturkloeften/2009/11/29/3-verdenskrig-sadan-bliver-den/

  Til slutt. Det er logisk at du advarer mot islam. Men du er selvsagt klar over at det vestlige alternativet – kristendommen – også har sine historiske svin på skogen?

  Vi er mange her i Norden som avskyr kristendommen som en syk jødisk pest. Det er det kristendommen er. Denne jødiske pesten er på samme lave kloakk-nivå som islam.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Hei, Magne. Gratulerer med 10/10. Den er nok lett for islamkjennere, men det er desverre få av dem. Det kan se ut som om ingen journalist i Norge kjenner særlig til islam eller at de som gjør det holder seg til koden om ikke å kritisere ondskapen.

  Jeg kjenner Sennels spådommer og det spiller ingen rolle om han treffer eksakt eller bare sånn cirka. Det viktigste poenget er at islam er en politisk ideologi som ikke underkaster seg noe som helst annet. Nazismen er den parallell jeg ofte finner å passe godt til islam. Den kan man heller ikke leve i fred med, fordi den er bygget opp rundt hat, fremfor kjærlighet og toleranse. Man må bekjempe islam eller underkaste seg. Det finnes ingen flere alternativer. Som Sennels sier – det er bedre at vi alle innser dette nå enn senere. Dess sterkere man står i møtet med fascismen, dess færre ofre faller på den gale side, vår side!

  Kristendommen har utført enormt mye jævelskap opp gjennom historien, men det er noen få forskjeller som gjør at jeg velger å la dem være i fred akkurat nå. Ideologien kan ikke sammenliknes med islams hat-doktrine, de fleste kristne aksepterer at Bibelen ikke er guds evige og utolkbare ord og det er lite vold som kommer fra mainstream-kristne i dag. Hvis det blusser opp skal de møte eksakt like mye motstand som islam. Menneskets lover skal alltid komme foran oppdiktede guders lover.

  Jeg vil ikke kalle kristendommen noen jødisk pest. Kristendommen er spunnet fra jødedommen, men jeg er forsiktig med å bruke ord som pest i samme setning som jødisk. Jøder er svært intelligente og fredelige mennesker, de utgjør 13 millioner, 1/100 av muslimer og kan ikke anses som noen som helst trussel noensinne. De har sin avtale med gud, så de trenger ikke presse troen sin på andre slik kristne og muslimer føler at de må. Jeg tar avstand fra alle onde guder, hvilket de fleste guder er.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s