Færre gidder å lese Dagbladets løgner!

Sjefredaktør i Dagbladet Anne Aasheim går av sammen med kulturredaktør Peter Raaum. De tar ansvaret for å ha fortsatt på feil kurs. Dagbladet har i mange år vært venstresidens talerør – et medie som har forsøkt å være premissleverandør for riktig venstretenkning. Hvis man skal være politisk korrekt i våre dager må man lyve og fortie mye. Dagbladet har prioritert ideologi fremfor nyheter og sannheten. Det straffer seg når folk ser at det som kommer på trykk ikke samsvarer med det som skjer ute i gatene.

En annen venstreavis, Morgenbladet, klarer seg fordi den er nyansert. Morgenbladet gir deg tau nok hvis du ønsker å henge deg, men den gir deg som oftest en fair sjanse uansett hvilken side av det politiske landskapet du befinner deg på. Og Morgenbladet går i dybden, selv om den ikke er like dagsaktuell som Dagbladet. En oppskrift som ser ut til å lykkes.

Undertegnede har ved flere anledninger sendt inn debattinnlegg der jeg advarer mot avisenes forfall ved at de prioriterer ideologi over journalistikk. De har aldri trykket det, for de ser sikkert for seg helt andre grunner til at salgstallene går ned. Det er alltid like hyggelig å få rett om slike ting. Og spesielt når det gjelder en propagandasentral som Dagbladet. Jeg skal feire i kveld, at venstrevridde, som har ødelagt for så mange mennesker og for landet i sin helhet, nå må ut og finne seg jobber der de ikke lenger kan påvirke i negativ retning i like stor grad. Journalistene får heller ytre sitt tull i de venstrevridde kretser der de fortsatt har noen tilhørere. Ved å støtte opp om en sjanseløs integreringspolitikk har Dagbladet deltatt i det nye norske parallellkulturelle samfunnet. Det Norge trenger nå er en liberalistisk avis som kan formidle nyheter slik flere nordmenn ser dem og stake en ny vei for et Norge som krever integrering eller forsvinn. Hurra for Dagbladets kommende endelikt!

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Færre gidder å lese Dagbladets løgner!

 1. sjalle sier:

  Well, bare de tar med seg «Zofies Verden» på veg ut så er jeg fornøyd…

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Jeg digger Zupermann og Zofies verden. Liker du ikke absurde ting? Vi lever jo i en absurd verden der «antirasistene» er de verste og mest voldelige rasistene i landet! Zofies verden kommer bare like etter «Perler for svin»!

  S

 3. sjalle sier:

  Joda, jeg har sansen for absurditeter, på samme vis som jeg liker abstrakt kunst. Alle kan prestere begge deler, men som med alt annet så får noen det bedre til enn andre. Akkurat den «x-faktoren» mener jeg mangler totalt for «Zofies Verden» sin del.
  Mao bare min mening, basert på min oppfatning av hva som er bra humor. Når andre ler av en Zofie «vits» så føler jeg bare bunnløs skam over å bo i et land der en av de største avisene tyter dette hver bidige dag. Akkja.

 4. livfanny_s sier:

  Syns Dagbladet alltid har vært en flott avis..

 5. Sindre Rudshaug sier:

  Sjalle: Smak og behag!

  LivFanny: Se over!

  S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s