Hijabforslaget i politiet forsøkes resirkulert!

Den nye likestillingsministeren forsøker å resirkulere den absurde ideen om at muslimske kvinner må få tillatelse til å bruke hijab sammen med politiuniformen, med begrunnelse at det er yrkesutestengelse å nekte dem dette.

Likestillingsministeren har mistet et par sentrale poeng i sine refleksjoner.

For det første: Det er IKKE en religiøs plikt for muslimske kvinner å bære hijab. Det var kun en plikt for profeten Muhammeds koner. Hvis noen mener noe annet, så sitter jeg her og venter på dokumentasjon! Politisk islamsk doktrine, ved Muslimbrødrene(islamister) laget et uniformerende symbol for kvinner. Islam er som kjent kvinneundertrykkende og hijaben er en av mange måter for menn å få muslimske jenter og kvinner til å innordne seg.

Muslimske kvinner bærer hijab av ulike grunner:

Fromhet, de ønsker å fremstå som ekstra fromme muslimer – ta etter profetens fromme koner.

Tvang: Sosialt eller fysisk press fra familie, venner, folk på gata, jfr moralpolitiet på Grønland!

Uniformering: Islamistiske muslimske jenter, som ønsker at islam skal styre både politisk, sosialt, sivilt og privat liv.

Dumskap: Muslimske jenter som ikke kjenner sin egen religion godt nok til å vite at hijab ikke er påkrevet!

Ved tvangs-, uniformerings- eller dumskapsargumentet sier det seg selv at vi bør gå motsatt vei og avvise hijab med begrunnelse å jobbe mot tvang, jobbe mot islamisering og jobbe mot dumskap. Fromhetsargumentet gjelder simpelthen ikke – det er bare et ønske og bør derfor ikke kunne være nok til å endre politiuniformen.

Og om det var en religiøs plikt så er det ikke noe en sekulær norsk stat skal forholde seg til. Prinsippet om at vi ikke blander religion og politikk gjelder, spesielt i yrker der utøverne tydelig skal sende signal om nøytralitet.

Et helt annet argument er at ingen som slavisk setter religion over norsk lov bør få ha slike verv. Hvis det er så viktig å følge sin gud og profets påbud til punkt og prikke, så kan man bare tenke seg til hvordan en dommer med hijab vil dømme i en sak der vantro, homofile eller frafalne muslimer står som tiltalte. Kan noen påstå at en slik situasjon ikke bekymrer dem en smule? Islamsk Råd Norge brukte et år på å bestemme seg for om homofile burde henrettes eller få leve. Hvis den muslimske dommeren er like plaget av samvittighet overfor sin gud og skaper og ikke har noen å rådføre seg med – hva velger han eller hun da? Å gi en homofil lik straff som alle andre eller å straffe en slik vanskapning litt hardere? Er vi trygge på at Lovboka ligger oppå Koranen om natta?

HVIS VI NÅ likevel skulle akseptere at muslimske kvinner skal få bære hijab uten å gå inn på hva politisk islam representerer av menneskefiendtlighet, så må vi parallellt tillate samtlige religiøse, politiske og kulturelle markører inkludert speidermerke, hakekors, hammer&sigd, turban, kalott, oppnedkors, pentagram og utallige andre symboler. Vi kan desverre ikke gi oppdiktede guder mer makt enn det vi gir Hitler eller Gandhi.

Politi- og dommeruniformen skal være nøytral fordi verdiene som ligger til grunn skal være felles. I samfunnet forøvrig kan vi ha toleranse for individuelle verdier. Bæreren av politiuniformen skal ikke kunne flagge tilhørighet til nazismen, selv om han er en nazist.

Ingen i verden vil bli mer glade enn islamister og nazister dersom det blir tillatt å flagge politiske symboler på uniformer. Dersom de nevnte gruppene får bære sine hatede merker i politiet eller som dommere. Se for deg en jøde som skal dømmes av en dommer som har et stort hakekors på dommerkappen sin. Vil vi ha det slik?

For noen få tiår siden forholdt svært mange seg nøytralt til seksuell mishandling av muslimske småjenter og kalte det kultur. I dag forsøker vi i det minste dialog, fordi de fleste enes om at det er et grovt overgrep. Ikke la oss gå baklengs inn i fremtiden og tillate islamsk politisk doktrine, dumskap eller kvinneundertrykking rett foran nesen på oss! Nei til flagging av politikk eller religion på politi- og dommeruniformen.

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til Hijabforslaget i politiet forsøkes resirkulert!

 1. Redneck sier:

  Den dagen jeg blir stoppet av purk med hijab eller turban så skyter jeg fra bilvinduet! Og jeg spør ikke først. 😀

 2. Snillfant sier:

  Jeg er enig med Redneck her, men det dumme er at jeg ikke har noe skytevåpen. Men kan jo alltids vise dem noen Kung Fu spark 😀

 3. Nymph sier:

  Må desverre slenge med med Redneck her ja… Når man ser hvordan moralpolitiet på grønland oppfører seg, tenk på hva som vil skje da dersom vi tillater ekstremt troende inn i politiet! Jeg er helt enig i det som blir skrevet, religiøse symboler og hijab har ingen verdens ting i politiet å gjøre, de skal være nøytrale for alt!

 4. sjalle sier:

  Send likestillingsministera hjem til kjøkkenbenken ! .. Nei forresten, gi henne sparken Jens ! Særlig…

 5. Sindre Rudshaug sier:

  Vi oppnår faktisk en positiv effekt her – ekstremt troende, som denne jenta som tror hun MÅ bære hijab og utføre alt som står i Koranen til punkt og prikke – slipper aldri til i et yrke der hun etter all sannsynlighet ikke vil klare å være nøytral og dermed et yrke hun ikke bør inneha! Vi slipper ekstremister i politiet. Politifolk og dommere bør ha et avslappet forhold til religion og politikk!

  Sindre

 6. ARGUS37 sier:

  Likestillingsministeren har plumpet uti et par ganger før og burde avsette mer tid til å tørke sokkene sine!

 7. Sindre Rudshaug sier:

  Kanskje hun var på månen sist gang vi kjørte debatt om dette emnet, da hele venstresiden måtte trekke idiotiet grundig ydmyket!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s