Politisk islam og de fire fremtidsscenarier!

Etter hvert som man i de vestlige land blir bedre kjent med politisk islam(religiøs islam er forholdet mellom en muslim og hans gud – helt uproblematisk for alle) snakker mange islamkritikere nå om fire ulike scenarier.

Islam underkaster seg aldri andre ideologier, muslimer integrerer seg ikke og blir sekulære – da tar de svært få like gjerne steget ut og forlater islam. Islam krever full underkastelse fra alle – muslimer og ikke-muslimer. Islam deler mennesker i to: Muslimer og kafirer/urene/vantro. De deler verden i to: Islams hus/der islam rår og krigens hus/der de vantro rår/der islam kan bruke alle midler for å sikre seg herredømme.

På bakgrunn av Muhammeds klare føringer for hvordan man samhandler med kafirene peker det seg tydelig ut fire scenarier av ulik sannsynlighet.

1

Muslimer i hele den vestlige verden begynner plutselig å integrere seg og tar avstand fra mange islamske dogmer som forbyr en slik løsning. Muslimer og ikke-muslimer lever fredelig og harmonisk sammen, side om side som brødre – finner løsninger sammen til beste for alle.

2

Europa våkner av dvalen og kaster ut alle muslimer!

3

Islam får total kontroll over hele Europa og resten av den vestlige verden.

4

Muslimer som allerede i dag lever i NO-GO-ZONES i mange byer i Europa utvider sitt territorie og de områder der kafirer ikke kan oppholde seg. Områdene blir små eller store autonome og islamsk-styrte stater innenfor de ulike europeiske stater. Etniske europeere murer muslimene eller seg selv inne pga sikkerhet, slik israelerne har gjort med palestinere i Israel.

http://www.danielpipes.org/blog/2006/11/the-751-no-go-zones-of-france

Vi islamkritikere skisserer samtlige alternativer, men forkaster likevel umiddelbart scenarie 1. Årsaken er at Allah, Koranen, Muhammed og alt av islam strider mot at muslimer skal sette menneskets lover over guders lover, slik vi gjør i alle vestlige land.

Men hvorfor tillater muslimer ved Islamsk Råd Norge at homofile skal få leve, når Koranen krever deres død? Svaret er enkelt: Når muslimer er svake har de anledning til å jatte med, for eksempel erklære at homofile ikke skal avlives, slik IRN har erklært – selv om det tydelig strider mot islam. Dette kalles taqiyya og er godkjent av Muhammed som en metode for å fremme islam. Som de 20 terroristene som fløy inn i bygninger 11.09, kan muslimer lyve, ruse seg, hore, bedra, spise svin – gjøre alt, såfremt de handler for å fremme islam. Islam ble ingen suksess pga ordet, men pga Muhammeds overgang til politikk og sverd. Islam har drept 270 millioner mennesker mens de har overtatt alle de stater de hersker over i dag. Det er ingen som helst grunn til at islam skal stoppe akkurat nå, bare fordi resten av verden plutselig har blitt humane og dyrker de ulike friheter. Det er ingen selvfølge at alle andre følger etter. Vesten liker menneskerettighetene og antar feilaktig at alle andre må gjøre det også. De forventer at islam skal følge kristendommens utvikling fra totalitær og voldelig ideologi til fredsbyggende institusjon. Så lenge islamske lærde påstår, mot bedre vitende fra de som vet, at islam er en fredens religion – så hopper alle fredselskere uti med begge bena. De 270 millioner drepte under islams månetog/korstog og Muhammeds historie forteller oss det vi trenger å vite om hva som kommer.

Scenarie 2 kan like lett forkastes, nettopp pga menneskerettighetene våre. Ingen europeisk stat vil massedeportere muslimer. Hvor skal de deporteres? Pga store barnekull er majoriteten av dem etter hvert født i Europa.

Scenarie 3 kan også forkastes. Det vil ta lang tid før muslimer utgjør 50% av den europeiske befolkning og før den tid er urolighetene mellom muslimer og kafirer så store og voldsomme at enhver europeer innser hvilken vei det går og væpner seg til tennene i den kommende sivilisasjonskrigen.

Scenarie 4 er det eneste gjenstående scenariet og det eneste plausible scenarie. I Frankrike eksisterer det omtrent ikke en eneste større by som ikke har NO-GO-ZONES – områder der kafirer ikke er trygge, områder der også de med blålys må holde seg unna. Den franske regjering har pga frykt for å bli kalt rasister latt muslimer okkupere 751 områder i Frankrike som ikke lenger kan kalles franske. De er autonome soner for muslimer.  Slike soner blir etablert over hele Europa, også i Sverige: http://www.youtube.com/watch?v=xDImvSf-e5A

Vi kjenner fenomenet her hjemme også, men bare som en gryende start på Holmlia, i Groruddalen og på Grønland.

Mange småbyer og mange stater har de siste 1400 årene gjort den feilen å tro at de skulle oppnå å leve i fred, side om side med muslimer. De har endt opp døde eller underkastet. Islam har aldri trukket seg fra en konfrontasjon de trodde de kunne vinne – de lar seg bare stoppe av våpenmakt og har blitt kastet ut av Europa to ganger tidligere. Den ene gangen var da maurernes herredømme i Spanien ble avsluttet af den castilianske kong Alfons XI i slaget ved den sydspanske byen Salado i 1340. Det ligger i islams natur å dominere, ikke å bli dominert: http://www.danielpipes.org/blog/2009/01/muslim-autonomous-zones-in-the-west

Europas fremtid er skissert opp for oss, spørsmålet nå er bare hvor mange og hvor sterke autonome islamske småstater vi kommer til å lage grobunn for ved import av muslimer til Europa. De som avviser scenariet bør sjekke på egenhånd alle de autonome muslimske områdene som allerede er etablert i Europa og forklare hvordan man i en mørkere økonomisk fremtid, med flere arbeidsledige, flere mennesker totalt, mindre ressurser, mindre vann og flere konflikter skal klare å forene to hittil uforenlige størrelser – politisk islam og frihet!

Vanskelige mennesker oppfører seg bedre hvis man er sterk. Europa og spesielt Norge dyrker svakhet som en dyd. Når skal vi begynne å sette pris på og iverksette styrke og grensesetting overfor en kultur som ikke går overens med våre friheter?

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Politisk islam og de fire fremtidsscenarier!

 1. larskr87 sier:

  Et veldig godt innlegg. Det finnes nok desverre god spådom i dette, men jeg tror det skal mye til for å få folk til å innse det.. Se bare på hvor langt politikere, diplomater, lærere, ja egentlig hvem som helst strekker seg for å presisere at «islam er fred». Dette tabuet om at religiøs tro er «hellig» må brytes for å forhindre scenario 4, som vi tillater ved å være apatiske og apologetiske. Jeg er likevel ikke optimistisk, og har en stygg følelse om at det er en storm i vente…

 2. Cbronson sier:

  Fantastisk bra innlegg, strålende strålende. Jeg driver en blogg som heter Charles Bronson’s family freedom and firearms blogg på vg. Planen min er å arrangere en «Islamofascism awareness week», inspirert av islamkritikeren David Horowitz, på bloggen min. I løpet av den uka har jeg tenkt og advare mot islam og skrive islamkritiske innlegg. Har du lyst til å samkoordinere denne kampanjen på din blogg? Planen min er å få flest mulig islamkritiske bloggere til å koordinere seg og blogge samtidig om den store faren som islam utgjør for vesten.

 3. larskr87 sier:

  Tenkte kanskje du var interessert i dette, står noen forstyrrende ting her som setter en stor fet strek under poengene du gjør.
  http://www.koranen.no/artikkel.php?id=721

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Jeg kommer tilbake til dere, takk for innspill:)

 5. Sindre Rudshaug sier:

  Larskr87

  Takk for innspill. Fordi vi er blitt fredelige av natur/vane, har fred og har en fredelig ideologi, så klarer mange ikke å akseptere at andre er annerledes – selv om fakta ligger der. Tanken er at alle ønsker det samme, bare de får innsett det. De har allerede glemt Hitler og alle de andre fascistene som tydelig viste oss at de tenker annerledes. Og så skal de årsaksforklare – det er alltid andres skyld. Intet fornuftig menneske velger onde handlinger uten at andre har påvirket dem. Jada, årsaksforklar ivei, men ikke stopp der! Hva blir konsekvensen av at andre velger onde handlinger, hva skal VI gjøre med det her og nå?

  Intet er hellig og vi skal presse på til ytringsfriheten er gjenvunnet!

  Storm er i vente, spørsmålet er bare hvor stor vi lar den bli før vi møter den!

  Takk for link. Nå er Trond Ali Lindstad en tulling og har alltid vært det – antagelig siden han var liten. Men han demonstrerer noe viktig: At islam er en fascistisk ideologi. Som tidligere kommunist, var veien kort til et nytt fascistisk og totalitært system. Nathan i ”Heroes” går som Lindstad fra den ene ytterligheten til den andre. Først skal ”alle” bli supersoldater, så skal alle sperres inne. En gang fascist, alltid fascist – ser det ut til. Det viktigste er at alle går i takt, ikke hvilken takt de går i.

  Cbronson

  Kanskje du kan gi meg en link til bloggen din? Søkte, men fant intet!

  Mvh Sindre

 6. Sindre Rudshaug sier:

  Anderlecht – et annet slags Europa

  Politisk islam i Belgia, et område som snart blir en autonom islamsk republikk, en av mange, i hjertet av Europa!

  http://www.document.no/2010/02/anderlecht_-_et_annet_slags_eu.html

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s