Islamsk fred!

Fiender av fred!

Oversettelse av en artikkel av Bill Warner, CSPI, 4. Februar 2010.

Forestill deg min overraskelse da jeg åpnet en epost fra Amazon.com og fant at Edip Yuksel, en muslim som er en ledende islam-reformist, hadde skrevet en bok, “Fredsskaperens guide til krigshissere: Avsløringen av Robert Spencer, David Horowitz og andre fiender av fred. Det gjorde dagen min. Bill Warner var inkludert i produktbeskrivelsen som en fredens fiende. Jeg er smigret.

Hvorfor kaller Mr. Yuksel meg en krigshisser og fredsfriende? Det er enkelt forklart! Sammen med Robert Spencer debatterte jeg ham i Frontpage Magazine Symposiums (her og her) og knuste ham ved å bruke islams doktrine og historie. Som et resultat, har jeg gått fra å være en motdebattant til å være en fiende av fred!

Er jeg en fiende av fred? Er jeg en krigshisser? Ja, hver eneste dag og jeg vil at du skal være en fredsfiende og en krigshisser også.

Spørsmålet må stilles: Hva slags fred snakker vi om? Islamsk fred! Hvordan ser islamsk fred ut? Islamsk fred kommer etter jihad og etter at islam har vunnet. Fred er et av de ordene som alle vurderer til å være universelt gode, men fred er det som taperne(kafirene) får, mens vinnerne(muslimene) får seier. Islamsk fred dreier seg utelukkende om seier over kafirene. Islamsk fred omgjør en fri mann til Allahs slave.

Vi burde undersøke meningen som muslimer legger i alle ord, da islam ikke deler samme grunnleggende sivilisasjonstanke som oss. Islam vrenger alle våre ord. For å finne ut hva fredsskaper betyr må vi gå til Muhammed. Muhammed var en islamsk fredsskaper. I de siste 9 år av livet sitt var han involvert i en voldshndling i gjennomsnitt hver sjette uke.

Alle Muhammeds naboer erfarte hans fredsskapende arbeid. For eksempel Khaybars jøder. De levde sine liv som vanlig, da Muhammeds hær dukket opp. Jødene i Khaybar måtte oppleve drap, voldtekt, ran, tortur og semi-slaveri for å lære Muhammeds ide om fred. Etter at de underkastet seg islam som dhimmier og aksepterte å leve under sharia-loven og gi Muhammed halvparten av alt de tjente i all tid, jizya/dhimmi-skatten, fikk de være i fred. Dette er islamsk fred.

I perioden da profeten Muhammed preket religionen islam i Mekka var han en fiasko. Få interesserte seg for religionen islam. Islam ble ingen suksess før Muhammed ble en krigsherre og fredsskaper i Medina.

Islams naturlige tilstand overfor kafirer er jihad, ikke fred. Hvis vi ønsker å finne fred i sharia-loven må vi se under avsnittet om jihad for å finne ordet våpenstillstand. Vi lærer der at muslimer ikke skal be om våpenstillstand såfremt de vinner. Hvis islam tilbyr fred, så betyr det at de taper og trenger å bygge seg opp igjen for å forberede neste jihad.

Jeg er en krigshisser fordi jeg bruker den islamske doktrinen til å tilbakevise bedrageriet fra muslimer som Edip Yuksel. I går natt sto en muslim foran en flokk collegestudenter i Nashville og erklærte at jihad er den indre kamp. At det å arbeide hardt for en A er jihad, at jihad ikke er ensbetydende med hellig krig. Han har rett. Når man undersøker hadiths om jihad i Bukhari(Hadith/Muhammeds tradisjoner) så handler omtrent 2% om den indre kamp. De andre 98% av hadithene som snakker om jihad dreier seg om å drepe kafirer frem til alle underkaster seg islam.

Krigshissing består av å stille spørsmål for å konfrontere islamsk propaganda i denne ideologiske kampen. Å være en krigshisser betyr å møte opp for å støtte demonstrerende koptiske kristne som protesterer mot jihad-drapene på koptere i Egypt. Krigshissing medfører å møte opp under en flerreligiøs brobyggende debatt og konfrontere prester og rabbinere med deres manglende islamkunnskaper. Krigshissing betyr å snakke sant overfor løgnene til det offisielle politiske islam.

Det virker slik. Hvis vi ikke er nok fiender av islamske fredsskapere vil vår sivilisasjon en dag oppleve islamsk fred og vi kommer til å ende som det endte for den gresk-kristne historiske majoritetskulturen i Lille-Asia. I dag utgjør de gresk-kristne 0,3% av Tyrkia. De har opplevd islams fredsskapende utryddelse av sin kultur.

http://www.politicalislam.com/blog/the-enemy-of-peace-february-4-2010/

Bill Warner,

Director, Center for the Study of Political Islam

www.politicalislam.com

www.cspipublishing.com

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Islamsk fred!

 1. kungfuz sier:

  Det er nyttesløst å argumentere og anmode om å revurdere eller forandre noe som helst ovenfor et menneske som har gjodt seg mentalt avhengig av en religion uasett hvilken.
  Det ender med en evigvarende tirade av arkumenter og et forsøk på å være logisk og enda til høfflig, men personen selv har aldri noen gang tenkt tanken på å ta skritt til å forandre noe som helst uansett om det drepes milloner av mennesker i troens navn.

  Det samme skjer også i disse dager her i Norge akurat nå angående homofilt ekteskap. Biskoppene deler seg i to og ingen ting skjer.

  Samtidig kan de etter press innrømme at kirken nok er årsaken til en del selvmord etc.

  Men har det noen betydning for dem om 100 000 røk med på et år?
  Ingen verdens ting.
  Ikke så lenge det står noe om at det ikke er bra å ligge med samme kjønn.

  Biskoppene og prestene kan være hyggelige og greie nok, og diskutere moral og etikk så det spruter etter, men hvor ender de henn i spørsmålet selv om de vet at i samme sekund begår en selvmord? Der de var.
  Moral og etikk er det andre som skal holde seg til, de der nede på gulvet.

  Det hadde ikke latt seg gjøre å starte en religion og omsette sine tanker via en stedforteder som man kan kalle hva man vil bare den er skremmende nok.

  Mennesker er flokkdyr, men få vet at de er det. Derfor lar det deg gjøre.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Jeg har usvikelig tro på noen enkeltmenneskers evne til å stille selvkritiske spørsmål. Jeg har også usvikelig tro på at fornuftens menn og kvinner, nordmenn og europeere etter hvert vil klare å skille mellom religion og politikk fra islam og dermed vite hva de skal gjøre.

  Hykleriet i de ulike religioner ser vi begge to! Flokkdyrmentaliteten gjør resten lett for ”profetene” og ”yppersteprestene”

  Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s