Islamsk rasisme mot etnisk norske barn!

Islamsk rasisme mot etnisk norske barn!

Nordmenn opplever i dag og vil i fremtiden i langt større grad oppleve politisk islam – konsekvensene av den islamske politiske doktrinen. Når en muslimsk far er hellig overbevist om at man kommer til helvete hvis man bryter med islams påbud og forbud, hvordan skal hans barn kunne ha motforestillinger nok til å innse at andre barn har andre guder eller ingen guder? Når islam i tillegg nekter muslimer å være venner med kafirer/vantro(Koranen:4:89), så sier det seg at integreringen av ikke-muslimer på skoler med flertall av muslimske barn kan bli vanskelig. Foreldre orker ikke å ha sine kafirbarn i frontlinjen i denne ideologiske krigen og sender barna til andre skoler, uansett hvor politisk korrekte de er. Politisk korrekt idioti, som bygger på irrasjonalitet, forsvinner når ens egne barn blir ofrene.

Noen tenker at ”vi må få til dette multi-etniske samfunnet, for det er jo her”. Problemet er at det aldri har vært her og aldri kommer til å komme. Vi har alltid levd og kommer alltid til å leve i parallellkulturelle samfunn – muslimer i et samfunn og ikke-muslimer i et annet. Ingen kan leve i fred verken sammen med eller i nærheten av fascistiske ideologier som nazismen eller islam. Så lenge islams grunntekster er klart fascistiske er det vår rett å provosere(etter det latinske provocare – etterspørre) for å finne ut hva slags mentalitet muslimer har. Om de aksepterer vårt syn eller om de truer oss med terror som Mohyeldeen Mohammad gjorde under demonstrasjonen i helgen. Han kalte sin dårlig skjulte trussel en advarsel, men oppfordret han sine trosfeller om ikke å begå terror? Nei, de det glemte den fredelige unge mannen helt!

Er dette en multikulturell fremtid for barna våre? Er rapportene vi får inn fra alle byer i hele verden om sammenstøt mellom vestlig og islamsk ideologi bare massevis av tilfeldigheter, eller simpelthen en naturlig konsekvens av fascisme versus ønske om frihet? Hvorfor snakker vi om radikale muslimer, når det er en muslimsk majoritet som presser på for å få sin ideologi spredd ut i samfunnet. Dette kan ikke kalles annet enn politisk islam – en anti-sekulær, anti-demokratisk bevegelse, drevet frem av majoriteten, ikke en liten ekstrem minoritet.

http://www.youtube.com/watch?v=nMyEX0nWsIE

http://www.youtube.com/watch?v=mXJZPYxh4SQ

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i politisk islam. Bokmerk permalenken.

4 svar til Islamsk rasisme mot etnisk norske barn!

 1. VaernerBorg sier:

  Vi må faktisk provosere muslimene frem til den dagen at de skjønner at de ikke kan gå rundt og bestemme hva ikke-muslimer skal si, tenke og tegne.

  Når et menneske, flere mennesker, eller en folkegruppe går sammen og sverger på liv og død at vi er syndere fordi vi har ytringsfrihet, vel, da har vi egentlig ingen andre valg enn å prøve å forandre dem.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Du tenker akkurat som meg. Vi har intet annet valg. Appeasement-tilhengere som Neville Chamberlain og norsk venstreside tenker jo at det er bedre ikke å konfrontere og heller vente på at det ordner seg av seg selv. Den metoden er velprøvd og har vist seg ikke å fungere.

  Skal vi lære muslimer, og det skal vi, at våre verdier er mer ukrenkelige enn deres, dvs at de ikke har annet valg enn å gi seg, så må vi ta kostnaden som kommer med å be noen assimilere seg eller reise fra Norge. Geert Wilders er tydelig når han sier at europeere ikke bør la mennesker som ikke aksepterer vår kultur slippe inn. De får heller bli forfulgt og dø i hjemlandet sitt. Det kan jeg leve med, hvis vi faktisk gir dem et valg om å bli hvis de assimilerer seg.

  Provokasjon er eneste mulighet for å bli kjent med islam og muslimer, utfordre det og til slutt knekke politisk islam. Norske verdier er overlegne alt hva rasisten, voldtektsforbryteren, massemorderen og slavehandleren Muhammed fant på av absurditeter!

 3. Skaperen sier:

  Ville bare gjøre oppmerksom på at profilen til TheThirdLink (som la ut de to klippene du linker til) er slettet fra YouTube. Du kan finne igjen det ene klippet på disse to sidene:

  http://vimeo.com/10210382

  http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/149797

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Takk, jeg sjekker ikke bakover i tid så ofte:)

  Jeg antar uten videre at noen er blitt presset til å gjøre dette. Fra venstrevoldstilhengere eller fra ekstremistisk orienterte muslimer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s