Hvorfor velge sekularitet, frihet og demokrati?

Hvorfor tror så mange mennesker at alle som blir presentert for fred, frihet og demokrati automatisk skal velge seg dette?

Har det ikke blitt grundig dokumentert at demokrati verken kan tvinges på folk eller introduseres til mennesker som har helt andre ideer om hva som er bra for dem?

Vi trenger ikke gå lenger enn til våre kristne, demokratiske venner. Majoriteten av dem insisterer på at guds lov i enkelte tilfeller står høyere enn menneskets. Det demokratiske Norge har til og med gitt Kirken tillatelse til å bryte norsk lov ved å diskriminere mot kvinner, homofile og andre som den guden ikke liker.

Og her er det viktig å forstå at de kristnes gud fra Det Nye Testamentet og Allah + Muhammed presentert i Koranen, Sira(liv) og Hadith(tradisjon) er to vidt forskjellige guder/profeter. Les mer om dette på www.cspipublishing.com eller www.politicalislam.com eller http://www.thereligionofpeace.com/. Akkurat som at demokrati og politisk fascisme er to diametralt motstående politiske ideologier, kan vi si at kristendom og islam er to motstående ideologier. De har noe felles, men sentrale grunnprinsipper leses og praktiseres i dag og sannsynligvis i all overskuelig fremtid svært forskjellig.

Det nytter ikke å håpe og vente på en endring. Fascisme må konfronteres i dag, så kan fascistene velge hvilken vei de skal gå. Vi skal ikke tilpasse oss fascistene, de skal tilpasse seg oss eller reise fra landet. Ingen fascister er velkommen i Norge. Ikke klassiske fascister, ikke nazister, ikke kommunister, ikke islamister(muslimer som støtter politisk islam), i det hele tatt ingen som søker å presse sin fascistiske ideologi på oss. En fascist er ikke en del av oss, han står utenfor, men kan velge seg inn dersom han oppgir sitt prosjekt.

Staten og media gir for mye oppmerksomhet til de ekstreme elementene blant muslimer, det tar fokuset vekk fra majoriteten av muslimer, som er de som presser på for å få innført sine leveregler i samfunnet vårt. Det er ikke Mohammad-ene som staker ut kurs, det er ummahen, samlingen av muslimer som er dyktige til å presse på med sine særkrav, som ikke har noe med religionsfrihet å gjøre. Religion er forholdet mellom en troende og hans gud, politisk religiøsitet er innføringen av gudens ideer i samfunnet. Anti-sekularitet, anti-frihet, anti-demokrati for å bruke presise ord.

Tror man virkelig at mennesker som-

har en 1400 år gammel historie

må bryte med alle man har i livet sitt for å unnslippe og dermed stå helt alene

er hjernevasket av alle i samfunnet rundt seg

kommer fra samfunn der brudd på religiøse lover ofte gir dødsstraff

tar sin gud på alvor, en svært levende gud som straffer voldsomt

tydelig peker seg ut med sitt utseende(lett å bli identifisert  av moralpoliti)

må leve i fare resten av sitt liv

, at slike mennesker skal omfavne alt som går på tvers av deres historie, venner, familie, samfunn, gud, etnisitet og sikkerhet?

Det er lettere å lukke øynene for brudd på de indre moralske grensene man har enn å ta opp kampen mot hele systemet. Historien har vist oss at bare ytterst få tør å stå opp for sine meninger mot resten av det samfunnet de er en del av, dersom man ikke nyter sikkerhet.

Det eksisterer heldigvis enkeltmennesker som våger å stå opp imot politisk islam. Vi har flotte eksempler på det i alle europeiske land. De får ikke alltid støtte fra staten, spesielt ikke i land som Norge, der politisk korrekthet råder, der staten ikke tør å alliere seg med de virkelige motstanderne av fascisme, fordi de er redd for å provosere fascistene. En feig regjering, som Norge har akkurat nå, lar seg lede av de som skriker høyest.

Politisk islam er uforenlig med demokrati, fordi majoriteten av sentrale grunnprinsipper i ideologien står i direkte motsetning til fred for alle, frihet for alle og demokrati for alle. Politisk islam krever full underkastelse eller døden. Og ideologien har god tid. Den har spredd seg fra en eneste mann til 1,6 milliarder i løpet av 1400 år. Islamske aktivister snakker ikke om å overta verden i løpet av en generasjon, men heller i løpet av 20 generasjoner – 500 år. Islam har god tid. Det eneste den trenger er å vinne til slutt, islam vet at den har rett.

Tyskerne tok et oppgjør med seg selv etter å ha fulgt Adolf Hitler og nazismen under 2. VK, det samme må muslimer gjøre i forhold til Muhammed og den fascistiske og totalitære islamske politiske doktrinen. Dersom de ikke gjør det, bør vi stoppe all innvandring fra muslimske land, avslutte asylinstituttet som sosialistene vil misbruke hver gang de er i regjering og oppfordre de som ikke ønsker å la seg assimilere og akseptere våre friheter til å forlate landet! På denne måten får vi færre autonome muslimske områder å slåss mot i fremtidens Norge.

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i politisk islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hvorfor velge sekularitet, frihet og demokrati?

  1. Sara Gefi sier:

    Kan du sende dette til Likestillings- og diskrimineringsombudet? Hun driver for tiden og gir muslimer rettigheter under dekke av de blir diskriminert i Norge, fordi de ikke får viljen sin, ex hijab i politiet osv. De tror det har noe med menneskerettigheter å gjøre (!).
    Stakkars Sunniva Ørstavik, hun har ikke skjønt noen ting, mangler kunnskap og er totalt historieløs. Men hun sitter faktisk å undergraver det norske demokratiet uten å skjønne det. Mangfoldsåret og lignende påfunn er en tragedie for Norge. Her lar vi 500 års arbeid for frihet, demokrati og rettsstat forsvinne med et pennestrøk. En skandale.

  2. Sindre Rudshaug sier:

    Jeg kan sende henne en bok om politisk islam, som utelukkende baserer seg på de islamske grunntekstene. Vanskelig å være kildekritisk når muslimene og vi benytter de samme tekstene:) Da gjenstår bare å få naive idioter til å se at ingen autoritet står over Muhammeds tolkning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s