De fire veier til islamsk dominans

1 En islamsk stat tar området/staten med våpen – åpenlys, statlig, væpnet jihad. Islam ser på dette som å fjerne undertrykkingen. Har intet med vold å gjøre. Vold i islam eksisterer bare mellom to muslimer. Vold mot vantro er et absurd begrep, da de vantro har null verdi. De har ikke noen som helst verdi som mennesker før de omfavner islam. Eksempler: Tyrkia, Egypt, Afghanistan.

2 Etter stor innvandring reiser muslimene seg og tar makten i de områder de dominerer. Pga større barnekull er det bare et tidsspørsmål – islam har god tid – før resten av omkringliggende områder domineres. Eksempel: Dagens praksis i hele den vestlige verden. Eksempler fra Indonesia, mm.

3 Militærkupp. Muhammeds eksempel fra Medina. Elementer i samfunnet som har stor makt reiser seg mot staten og gjør kupp. Muslimer må dominere viktige institusjoner som hæren, politiet, sivilforsvaret, rettsvesenet, mm. Iran er et eksempel på en situasjon der folket ikke kan reise seg og gjøre opprør fordi islamistene dominerer voldsinstitusjonene. En gang islamsk, alltid islamsk. Historien viser oss at INTET land som har vært underlagt islam noensinne på egenhånd har gått vekk fra islam. Islam har riktignok med vold blitt kastet ut, så motstand mot islam nytter. Betingelsen er at man aksepterer at islam er i en evigvarende krig mot ikke-islam. Avviser man dette er det bare et tidsspørsmål før islam dominerer/styrer pga livmorstrategien.

4 Væpnet jihad fra grupper av muslimer, virkemiddel: terror. Eksempel: Kosovo, Irak, Tsjetsjenia.

Innbakt i disse strategiene for å islamisere/ta over og dominere et tidligere ikke-islamsk samfunn, har vi ulike mindre virkemidler. Taqiyya/lyve, tale med to tunger, legge eget meningsinnhold i motstanderens ord, forvirre, tåkelegge, splitte, alliere seg med andre og alle andre små og store ideer som kan tenkes å bidra til det eneste målet for islam: Dominere alt og alle.

Den snille muslimen som du kjenner, han som du er helt sikker på ikke tenker sånn, han er ikke en muslim. Sann islam kan ikke eksistere fredelig side om side med vantro. Islam er en dominerende politisk doktrine akkurat som vår vestlige verden også er dominerende med våre noen ganger ikke så perfekte frihetsidealer, menneskeverd og demokrati. Hvilken side velger du i denne uunngåelige konflikten?

Sanne islamister forklarer at vi, kafirene, er de hatefulle som forsøker å begrense det vakre islamske som uunngåelig er på vei. Vi er i deres øyne de voldelige og undertrykkende. Undertrykking av/drap på kvinner, homofile, frafalne, kafirer og annerledes tenkende er i islams øyne ikke galt, men guds lov. Gode mennesker kan aldri være sanne muslimer, akkurat som gode mennesker aldri kan være sanne nazister.

http://www.youtube.com/watch?v=hKh_1kLWOm0

Mvh Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i islam, politisk islam. Bokmerk permalenken.

5 svar til De fire veier til islamsk dominans

 1. DiBernardo sier:

  De som sier at Islam er som fascisme eller nazisme blir foreløpig kalt for «ekstreme» uansett hvos mange likhetstrekk og historiske samt teologiske fakta de peker på.

  Men sannheten er at Islam er verre nazisme og kommunisme tilsammen.
  Disse to er totalitære ideologier, men de mangler den ranscendentale metafysikken som Islam har. Nazisme og Kommunisme påstår ikke å være religioner og de har ingen trusler om evige pinsler i Helvetesilden mot sine egne.

  Islam står i kontrast til dette – det er en totalitær styreform som i TILLEGG påstår å være en religion. Dermed har den vist seg å være mye mer levedyktig enn noen andre former for agressiv totalitarisme.
  Den Universelle Jihad -doktrinen og politikken fører en krig mot verden og den har den gjort i 1400 år.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Takk for god oppsummering, DiBernardo. Har du en blogg eller skriver du noe sted?

  Det eneste som kan vekke folk, tror jeg, er å treffe en spesiell spiker på hodet. Jeg tester ut litteratur om politisk islam på ulike mennesker for å se effekten. Ikke uventet ble verdirelativistene lite imponert av å lese om alle grusomhetene Muhammed kokte sammen i Koranen, Sira og Hadith.

  Enten man drar paralleller til nazisme og kommunisme, politiske partier med avvikende oppfatninger i partiprogrammet eller empirien som viser oss at islam er i konflikt overalt hvor man finner den(unntatt når den totalt dominerer), så ser det ut som om noen tviholder på «sannheten» sin langt forbi hva jeg forventer av de jeg trodde var rasjonelle mennesker.

  Jeg jobber blant annet med å få utarbeidet en oppskrift fra en av verdens ledende psykologer på området om hvordan å reprogrammere hjernevaskede politisk orienterte muslimer. Det finnes metoder som alle kan ta i bruk hver gang de støter på slike sekt-medlemmer. Kanskje PKere på en måte også er hjernevaskede, det kan virke sånn, så febrilsk de søker å ta vare på fastlåste ideer.

  Mulig jeg bruker innlegget ditt i en annen sammenheng hvis det er ok!

  Mvh Sindre

 3. DiBernardo sier:

  Nei, ingen blogg ennå:)
  Ja, disse relativistene er noen sadister og/eller sdimmier og synes deter helt greit med vold mot uskyldige. De liker denne tankegangen, bevisst eller ubevisst, og gir dermed sin støtte til denne forferdelige ideologien. Tror elektrosjokk er tingen for å omprogrammere de:0)

  Det er bare å bruke innelgget! Vi må samarbeide om å få stoppet denne Islamske pesten, bygge nettverk og gjøre informasjon tilgjengelig for alle ikke-muslimer.
  Viktig at mennesker lærer seg grunnleggende fakta om politisk Islam, slik at de ikke blir lurt av pisspreik om at Islam bety fred for de kafirer (vantro).
  Islam betyr død eller slaveri for de vantro. Som kjent, så står det i tekstene.
  Hjelper lite med meninger, her trenger man kunnskap. Stor takk til deg for dine innlegg!
  Dette med psykologisk reprogrammering… venter spent på mer info:)
  Her er en veldig fin artikkel om bekjempelse av Jihad:
  http://frontpagemag.com/2010/03/26/the-wrong-way-to-stand-against-jihad/
  Alle vantro burde lese den!

 4. Magne sier:

  Et nytt bra innlegg, Sindre. Igjen skal du ha heder for at du våger å stå frem på denne måten i kampen mot islam.

  Jeg surfer ofte innom bloggen din, samt leser Gates of Vienna og Fjordman`s mange artikler vedrørende islamiseringen. Det jeg sitter tilbake med, er en stigende følelse av uro og frykt for den multikulturelle fremtiden vi nå har i vente i Europa.

  Uansett hvilken politisk korrekt multikulturell boble man måtte finne på å befinne seg i, er det i dag meget vanskelig å planlegge en fremtid med partner og barn. Fordi det er ingen fremtid for oss europeere. Kun en blodig død, slik vi såg i Moskva her om dagen, eller tvangs-islamisering om få tiår.

  Med tanke på dagens mini-Jihad i Paris og Malmö med flere, samt arabernes ekstreme barnekull – hvordan tror du det vil ende, Sindre?

  – Tror du på en fredelig løsning eller en blodig krig mot islam i vår levetid (med uvisst utfall for Europa), eller begynner du å kjenne frykten for fremtiden gripe om hjertet, som så mange andre av oss?

 5. Sindre Rudshaug sier:

  Takk for de vennlige ord, Magne. Jeg rekker ikke Vienna og Fjordman til anklene:)

  Jeg frykter ikke for Europas fremtid. Oppvåkningen fra den multikulturelle ignoransen går nå fortere og fortere hver dag. Brått skjer det gjennomgripende endring, de pleier å komme brått:). Fordi islam er en totalitær og fascistisk løgn finnes det utallige muligheter til å avsløre dens vesen. Jeg liker å sammenlikne politisk islam med nazisme. To ideologier som har svært få forskjeller, med unntak av islams transcendentalisme, som har gjort den mer populær og langvarig og fritatt den fra kritikk av idioter(venstresiden) som lar seg blende av navn og begreper.

  Jeg tror på en permanent lavintensitetskonflikt med islam i uendelig tid. Autonome islamske områder inne i europeiske stater. Islam kan aldri leve fredelig side om side med andre dominerende ideologier. Islam må dominere alle eller krige med de om dominans. Det ligger i islams natur. Islam har ingen logikk som tilsier at de lykkeligste eller mest suksessrike antagelig har mest rett. Islamsk logikk og etikk sier bare en ting: Islam er best, islam skal styre. Den søker ikke å rettferdiggjøre sine ideer. Tro, underkast deg eller dø! Ingen fredelige alterntiver som sier: Lev fredelig side om side.

  Det kan komme politikere som innenfor lovens grenser går langt, kanskje hele veien for å sende hjem muslimer til sine respektive stater. Dess færre muslimer dess mindre konflikt, dess flere muslimer, dess mer ekstremt og voldelig. Akkurat som Muhammed har lært sine disipler. Geert Wilders er en slik politiker. Europa er ikke moden for ham ennå, men det kommer snart. Tall gjør situasjonen bedre. Muslimer utgjør 30 millioner av dagens 500 millioner europeere(inkludert Øst-Europa). Fortsatt mye tid igjen til å stenge grensene for absolutt all innvandring fra muslimske land.

  Det er absolutt fremtidsmuligheter i Europa. Sjansen, også i fremtiden, for å komme i veien for en engangskinaputt er liten. Frykten er mye større enn problemet. Hvorfor demonstrerer ikke nordmenn mot islam på gatene? Pga frykt for vold fra “antifascister” og muslimer. Fordi politiet er politisk korrekt. Fremfor å fjerne kriminelle pøbler som motdemonstrerer uten tillatelse, fjerner de lovlig oppsatte demonstranter for “å beskytte dem”. Kommer fra en politisk korrekt politisjef som jobber for en politisk korrekt regjering utgått av et politisk korrekt Storting, valgt av et politisk korrekt folk. Men det folkeflertallet skifter etterhvert side. 2013 eller 2017. Man kan ikke unngå å se at islam har blodige grenser, at europeiske medier og blogger er fulle av islams hat og undertrykkelse. Det vekker folk fra dvalen. Flere av mine venner er tidligere venstrefolk, så det er håp:)

  De gode nyhetene er at svært mange nå jobber på mange ulike fronter og med mange ulike saker for å knekke islams absurd gode rykte. Når det er knekket, deler av Koranen er forbudt pga dens oppfordring til vold, dens statsundergravende virksomhet er avslørt og kriminalisert, så vil vi få et etterlengtet oppgjør der man tydelig velger side for eller mot en fascistisk og totalitær ide. Mange på venstresiden vil fortsatt velge totalitært, det er tross alt det de tror på, men majoriteten vil velge fred, frihet og ta avstand fra islam. Hvis vi er heldige, så vil mange muslimer velge sekulært Europa fremfor autonome republikker i deres nye Eurabia. En flerfrontskrig eller en assymetrisk krig er 75-100 år inn i fremtiden. Start familie og nyt livet, bare bosett deg utenfor grensene til fremtidige autonome islamske områder som Holmlia, Groruddalen, Tøyen og antagelig hele østsiden av Oslo etterhvert som islam vokser. Det multikulturelle prosjektet som landsforræderne på venstresiden har dyttet over hodene våre krasjer og så må vi bare leve med konsekvensene av deres forræderi. Bo der det er trygt og fortsetter å være trygt, gjerne på små steder der man kjenner sine naboer. Og engasjer deg i kampen hvis du har litt tid. Start med å lytte til noen av disse: http://cspipublishing.com/downloads/

  Og les denne: http://cspipublishing.com/Self_Study_Political_Islam.htm

  Og lær vennene dine om politisk islam. Så går ting enda fortere mot mer opplyste tider.

  Du er ikke alene:)

  PS: Verden går snart inn i et langvarig økonomisk uføre pga mangelen på billig energi til vekst. På en måte kjipt, men det blir drahjelp i kampen mot islam. Ingen liker innvandrere i dårlige tider, spesielt ikke innvandrere som lever på trygd. Kanskje mange av dem reiser når trygdesatsene senkes eller krav om innsats vokser.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s