SOS rasisme-svindelen

Problemet med SOS-rasisme-svindelen er ikke at en voldsforherligende kommunist-organisasjon bygger seg opp midt iblant oss på penger som skulle vært brukt til helt andre formål. Større forventninger kan vi desverre ikke ha til forvirrede stalinister. Problemet er at den norske sosialistiske stat pga sitt enfold ukritisk deler ut enorme midler til politisk korrekt planarbeid, midler som den uten begrunnelse har stjålet fra nordmenn uten å begrunne tyveriet med annet enn å kalle det “spleiselaget”. Vi vet at den samme staten bruker ca 3 milliarder hvert år, kr 600,- fra hver eneste nordmann – på å støtte folks ulike vrangforestillinger. Vrangforestillinger som den ser på som noe svært positivt. All religion er jo bra!

Ideologiske diskusjoner omkring forskjellen mellom sosialistiske ideer bygget på kollektivisme og tvang og liberalistiske ideer bygget på individet og frihet er mangelvare i vår demokrati. All politikk er tvang. Alt annet enn anarki er positiv tvang(stoppe forbrytere) eller negativ tvang(tvinge frie borgere til å underkaste seg administrative – ikke moralske lover). Spørsmålet vi alle alltid bør diskutere er hvor mye tvang vi er villige til å underkaste oss. Sandkassediskusjoner om ytringsfrihet og kvinners rettigheter har sosialister påtvunget oss gjennom ukritisk import av mennesker fra tilbakestående ideologier og kulturer. Kommunismen virket ikke, nazismen virket ikke, islam er de totalitære drømmernes siste skanse!

Hvis du innrømmer at en sosialist vet bedre enn deg hva som er best for deg og dine og hvis du ikke har tillit til at du selv kan ta gode beslutninger, så skal du stemme sosialistisk. Hvis du mener at du selv vet best hva som er best for deg og dine og at du er i stand til å ta gode beslutninger, så skal du stemme liberalistisk. Sosialismen har alltid en plan klar for hvordan den skal kontrollere deg. Sosialister har sitt kart som de styrer etter, totalt uinteresserte i empirien som skriker dem i ansiktet. Hvis det er noe galt, så må det være med terrenget. Liberalister aksepterer at det er lettere og mindre diskriminerende å endre kartet fremfor å utelukkende skulle endre terrenget.

Vi står ved en farlig korsvei ved valget i 2013. La mennesker som er mest opptatt av frihet, menneskets muligheter og ansvar for egne handlinger(liberalister) få sjansen fremfor mennesker som er mest opptatt av tvang, menneskets begrensninger og den onde, hvite mannen(sosialister).

Sindre Rudshaug, Oslo

Dette innlegget ble publisert i politikk og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til SOS rasisme-svindelen

  1. Sindre Rudshaug sier:

    Dette grenser til å være kriminelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s