Religion som rase!

Ved Durban-konferansen arrangert av FN i 2001, insisterte de 57 muslimske OIC-landene på at religionskritikk skal sees på som rasisme. Som en direkte følge av muslimsk påvirkning har EU nå begynt å jobbe for ideen om å gjøre religionskritikk straffbart. Muslimer ønsker å se på seg selv som tilhørende den islamske rase. Ideen om å betrakte utøvere av en bestemt religion som en spesiell rase er en nazistisk ide, som liberale mennesker ikke bør akseptere. Nazistene argumenterte for utrydding av absolutt alle jødene, fordi de var født som jøder og derfor ikke kunne utvikle seg. De 57 nesten-teokratiske OIC-landene, FN, EU og venstresiden i alle europeiske land er firerbanden som samarbeider om en absurd begrensning i ytringsfriheten og en konstruksjon som kan misbrukes like lett som den kan brukes.

Politisk islam krever med henvisning til Koranen rett til å behandle kvinner på en bestemt måte og frata sine døtre retten til selvbestemmelse. De kaller oss kritikere for rasister, mens de selv driver kjønnsapartheid. En vantro mann kan ikke gifte seg med en muslimsk kvinne. Ikke-muslimer har ikke adgang til Mekka, kan aldri eie jord i Saudi-Arabia. Er ikke dette apartheid på høyeste nivå? Er det oss i vesten som er rasistene, når vi kritiserer slike forhold? Politisk islam ønsker å frata alle retten til å stille kritiske spørsmål til deres apartheid-system og FN, EU og venstresiden støtter opp om prosjektet. På denne måten kan det aldri bli noen utvikling innenfor islam som teokratene ikke tillater. Er det slik nordmenn og europeere vil ha det? Vi skal kunne studere urettferdighet på nært hold uten å ha retten til å uttale oss om det?

(Fritt etter en artikkel av Cherif El-Ayouty, København, 22.07.10)

Denne artikkelen ble selvsagt refusert av Aftenposten, Dagbladet og VG.

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i dhimmi, islam, jihad, politikk, politisk islam, rasisme. Bokmerk permalenken.

5 svar til Religion som rase!

 1. Øyvind Sevaldrud sier:

  Jeg synes at det er under en hver kritikk, hvis vi ikke kan få snakke i mot holdninger som Muslimer i Norge og andre land har. Det ekstreme jødehatet de viser, og det faktum at de følger en tro hvor kristne og andre (absolutt alle andre relgioner enn Islam) er regnet som Infidels, misguided og vanntro. Der man i klartekst sier at man kan velge å være overbærende med de eller trakkasere og i værstefall drepe de som ikke følger Islam.
  Jeg mener i hvertfall at vi må kunne få lov til å si at dette er ikke det vi ønsker her i norge.
  Synes at det er ganske flaut at i Malmø i Sverige så kan Synnagogen i byen bli utsatt for bombeangrep uten at det skrives noe om det i Norske mediaer, har i hvertfall ikke sett noe til det på vg.no, nettavisen og dagbladet sine sider. Til og med de svenske avisene vegrer seg for å skrive om dette, da mener jeg at det er noe alvolig galt med mediaene og at yttringsfriheten ikke er som den burde være hvis de ikke tør å skrive om dette.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Globalistene, med regjeringsmedlemmene i spissen, trenger et sted å kunne klatre til etter at de er ferdig med Norge. Den eneste måten å innynde seg i EU- og FN-systemet er ved å gi bort landet og søke å avvikle demokratiet til fordel for overnasjonale regler.

  http://www.document.no/2010/07/domstolstyranni.html

  Document.no er en av de få avisene man kan lese dersom man ønsker å vite hva som skjer med landet vårt.

  Det er ikke bare i Malmø at islam straffritt og uten å bli identifisert som ansvarlig kan begå grov kriminalitet, begrense ytringsfriheten og plage de innfødte. Det skjer parallellt i hele den vestlige verden. Islam, media, venstresiden, EU, FN og eliten er alle i seng rundt dette prosjektet. Det mest absurde for meg er at venstresiden ikke har fått med seg at de støtter noe som er mye ondere og mye farligere enn nazismen.

  Les document.no, ektenyheter.no og rights.no for å ha oversikt over hva som skjer. NRK, Aftenposten, Dagbladet og VG er svikere mot landet sitt. De driver med desinformasjon og en styrt virkelighet. Ingen av de tør å miste «vennene» sine hvis de stiller seg kritiske. Feigt og jævlig. Du oppfatter rett når du oppsummerer som du gjør: «det er noe alvolig galt med mediaene og at yttringsfriheten ikke er som den burde»

 3. Jarle Berg sier:

  Psss…..svaret på denne utviklingen hvor all religionskritikk skal gjøres til rasisme, er jo for oss innfødte skeptikere å danne nye religioner og livssynssamfunn vi også. Feks kunne vi dannet en ny norsk urbefolkningsminoritet der de mest aktive kadrene i tillegg var innmeldt i en ditto livssynsminoritet, mens latsekkene kun i et etnisk manntall tilknyttet denne livssynsminoriteten. Da kunne vi gjort alt av tradisjonell norsk kulturarv, verdier og historie hellig innenfor denne religionen, og så ville enhver som kritiserte noe av vår troslære blitt politianmeldt for rasisme. Hvilket ville betydd at stort sett alle liberalere og sosialister i Norge ville blitt buret inne for rasisme, og ganske mange muslimer og andre innvandrere også etterhvert også, mange av dem liker jo å slenge dritt om etnisk norsk kultur og verdier.

  Jeg for min del tror aldri etniske nordmenn blir fri igjen i Norge, før vi organiserer oss som en minoritet og kjemper fram våre minoritetsrettigheter vi også. Innen det skjer, går det herfra og til helvete med oss.

 4. Jarle Berg sier:

  Hei Sindre, var det du som fjernet svarinnlegget jeg skrev her i går? Og om ja, hvorfor gjorde du det?

 5. Sindre Rudshaug sier:

  Neida, men man må være logget inn for at svar skal bli postet umiddelbart. En funksjon i WP eller her hos VGB. Jeg antar at du etter lyser innlegget som dukket opp over her?

  Vi skal beholde våre friheter og våre rettigheter, uansett hvor mye sosialistene, politisk islam eller andre forsøker å ta de fra oss. Men vi skal ikke gjøre det på deres premisser, vi skal gjøre det på våre premisser.

  Vi skal aldri akseptere sosialistenes forsøk på begrensning i ytringsfriheten. Fascister forsøker alltid å få massene til å innordne seg det rette – Den Store Sosialistiske Ideen. Vi har vært gjennom fascisme i det 20. århundre, så det er nå mulig å peke på alle de trekkene som demonstrerer sosialismens fascistiske natur. Det er en møysommelig jobb, men vi kommer til å vinne denne kampen. Etterhvert som det går opp for flere og flere nordmenn at sosialisme=tvang, så vil flere ta avstand fra det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s