Hvorfor mange lar seg lure av islam

Islam er en dualistisk ide og forvirrer derfor svært mange. De fleste muslimer er svært klar over dette og man kan høre mange frafalne, intellektuelle muslimer uttale seg om nettopp dette. Islam er delt i en religiøs og en politisk del. Den religiøse delen tar for seg forholdet mellom den troende og hans gud og er uproblematisk for andre. Den politiske delen, islams politiske doktrine, tar for seg hvordan muslimer skal forholde seg til omverdenen sin. Enten det er snakk om familie, venner, mennesker i gata, slaver og til slutt de vesener som ikke har noen verdi – oss kafirer.

Politisk islam, som utgjør majoriteten av Koranen, Sira og Hadith er umulig å forstå som en enhetlig ideologi dersom man ikke aksepterer dens dualisme. Islam er en religion/en politisk doktrine. Muhammed er Allahs slave, muslimer er slaver av islam, kafirer er muslimers slaver. Kafirer kan behandles bra og de kan behandles dårlig, MEN man står ikke fritt til begge. Man behandler kafirer bra dersom islam står svakt og så behandler man kafirer dårlig hvis islam står sterkt. På denne måten er det mulig for en kafir å unngå å se islams essens frem til det er for sent. Eller man kan kikke på nabolandet, der islam står sterkt og se hvordan islam behandler kafirene der.

Muhammed var enten en lur rev eller hadde masse flaks. Hans periode som profet i Mekka fungerte dårlig. Han klarte ikke å skaffe seg mer enn 150 følgere på en periode på 13 år. Etter at han kom til Medina underla islam seg hele Arabia i løpet av de neste 10 årene. Hva utgjorde den enorme forskjellen og hva har muslimer lært av dette?

Fredelig preken er rett, men gir dårlige resultater(Mekka). Politikk, krigføring, karavanerøving og uendelig plaging av de vantro for å få dem til å omvende seg(Medina) gir perfekte resultater. Begge metoder er riktige som gitt av gud, men det hersker ingen tvil om hvilken metode som gir maksimal uttelling. Man kan ikke være muslim og samtidig avvise Muhammeds tid i Medina. “Snille” muslimer som ikke orker å benytte Medina-metoder kan benytte Mekka-metoder og overlate Medina-metoder til de som orker. Begge parter vet at den andre også har rett.

Nyttige idioter som tror at islam er en religion, kan klare å leve i den troen helt til islam står sterkt i landet deres. En moske ved Ground Zero er ikke bare et symbol på seier for islam, men også et symbol på kafirers uendelige dårskap. Som Document.no tidligere har skrevet, så er vi de første generasjoner siden Muhammed som ikke har visst at islam er farlig. Vi er også de siste.

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Hvorfor mange lar seg lure av islam

 1. kungfuz sier:

  Dersom en tro ikke har fiender kolapser den.

 2. DiBernardo sier:

  Du treffer spikeren på hodet – igjen og igjen..:)

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Takk, DiBernardo. Jeg støtter meg på store tenkere:)

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Bill Warner hos cspipublishing.com er en av dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s