Hvorfor islam-kritikk og jødehat er to forskjellige ting

Islamsk ideologi

Muhammed var en svært voldelig mann med utallige overgrep mot barn, kvinner og ubevæpnede menn på samvittigheten. Han tok, brukte, leide ut og solgte slaver. Han voldtok, henrettet, hadde sex med barn, plyndret og lærte bort rasistisk ideologi for å forsvare alle sine ugjerninger

Islamsk demografi

Muslimer utgjør på verdensbasis 1,6 milliarder. De avler langt raskere enn oss i vestlige samfunn og vil dermed i løpet av dette århundre ha majoritet i en rekke vestlige land. Med de konsekvenser dette vil medføre, blant annet sharia og voldsom rasisme mot ikke-muslimer.

Islamske krav

Muslimer krever særrettigheter som egne domstoler, egen mat, egne lån, osv. De kan ikke leve fredelig parallellt med ikke-muslimer dersom de er sterke. Strategien er gitt av Muhammed, der man konstant forsøker å flytte grenser for oppførsel og plager ikke-muslimer, så de skal gå lei og konvertere til den ene sanne religion.

Islamsk historie

Islam har en svært voldelig historie, med folkemord i hundremillionersklassen. 270 millioner mennesker har blitt drept som følge av islamsk herjing. Islam har med sin voldelige imperialisme tatt over og dominerer idag totalt 57 land – OIC-landene.

Jøder utgjør på verdensbasis 13 millioner. De har fått av FN en eneste stat som utgjør 0,2% av hele Midt-Østen. De er ikke ekspansjonistiske, da de har en egen avtale med gud. Ideologien deres er fredelig – når hørte du sist om en jødisk selvmordsbomber? Jøder får like mange barn som vi i vesten. Jøder krever ingenting av verken staten de bor i eller menneskene som de bor iblant.

I vesten idag oppfatter vi tydelig at politisk islam ikke er som andre ideologier. Den er imperialistisk og rasistisk, akkurat som nazismen. Det er derfor naturlig å være skeptisk til den. Muslimer som velger å ikke følge islam kan være gode mennesker som alle andre. Islam er ikke arvelig. Muslimer som velger å følge islam kan velger da å følge islam onde ideer. Vi avviser ikke muslimene som mennesker, men som tilhengere av onde, menneskefientlige ideer.

Jødene er uproblematiske, bortsett fra at de kverker Hamas-terrorister og bygger bosettinger på omstridt land.

Jødehat er en mental sykdom, islamkritikk er helt normalt, fordi den islamske politiske doktrinen hver eneste dag utfører enorme mengder menneskefiendtlig aktivitet over hele verden – mot muslimer og ikke-muslimer.

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Hvorfor islam-kritikk og jødehat er to forskjellige ting

 1. Magne sier:

  Hvorfor dette voldsome svermeriet for jøder, mr. Rudshaug? Det er en god grunn til at mange mennesker verden over er sinna på jøder, og har vært det i årtusener.

  Videoen av David Duke fra Louisiana House of Representatives 1990 – 92 burde være en øyenåpner for de fleste. Også for deg.

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Enkelt og greit pga statistikk. Sjekk antall terrorhandlinger begått av jøder i verden i dag. Sjekk antall artikler på nett om voldshandlinger fra islam versus jødedommen. Sjekk ut antallet muslimer versus jøder 1,3 milliarder versus 13 millioner. Sjekk ut sjansen for en jøde å få nobelpris versus en muslim. Sjansen er ca 4000 ganger så høy hvis du er jøde. Sjekk ut hva islam har skapt annet enn vold og en brå død for 270 millioner mennesker. Sjekk ut det levende demokratiet i Israel der Høyesterett stopper politikerne når de går over streken. Sjekk ut de islamske liksom-demokratiene. Sjekk ut de islamske menneskerettighetene. Israel har ratifisert de ekte menneskerettighetene. Sjekk ut den voldsomme krav-mentaliteten hos muslimer i alle vestlige land. Sammenlikn med jøder.

  At det sitter en enslig raring av en rabbiner og hater goyim fordi guden deres har sagt det plager meg ikke nevneverdig før jeg hører om at noen opplever det på kroppen – være det i Israel eller et hvilket som helst annet land i verden. Si ifra dersom du kommer over statlig sanksjonerte overgrep fra Israel med begrunnelse i religiøse tekster, slik vi hver eneste dag hører om fra islam i alle vestlige stater. Ingen tvil om at jødene har noen avskyelige grunntekster, men så lenge de avstår fra å praktisere dem, så får de tro på hva de ønsker. Si ifra når disse 13 millionene jøder begynner å praktisere sine vers slik muslimer praktiserer sin hat-ideologi så skal jeg lytte til deg. Jøder har i motsetning til muslimer faktisk vært ofre for syke menneskers hat til dem. Det kostet dem ufattelige lidelser. De har lært og tillater ikke at det skal skje igjen fra mennesker som har på agendaen en ny jødeutryddelse, mennesker som bor i land der Mein Kampf ligger som #2 på bestselgerlisten etter Koranen.

  Mvh Sindre

 3. Magne sier:

  Det er god argumentasjon du bruker. Det får du kredit for.

  Mvh Magne

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Takk, Magne.

  Hvorfor noen har grunn til å hate jødene kan jeg ikke begripe. Palestinere kan da ikke på ramme alvor mene at de skal ha rett til å kreve Israel på havet og samtidig tro at Israel skal tillate de all slags faenskap(selvmordsbombing) uten å reagere? Og når palestineres håp er terrorister som sender titusenvis av raketter inn i Israel og så gjemmer seg bak kvinner og barn som de feige rottene de er, så skal Israel ikke forsvare seg fordi uskyldige liv kan gå tapt? I bakvendtland kan dette gå an, men ikke i en rettsstat. Bare venstrevridde, hjernevaskede tullinger kan få seg til å anklage Israel for noe som helst. Ikke kan jeg begripe hvorfor Israel stadig skal bygge bosettinger på omstridt land, men det betyr ikke som venstresiden mener å tro, at palestinere skal kunne kverke jøder. Israel har rett til å forsvare seg og hvis Israel skal avstå land til palestinere, så må vi samtidig endre alle grenser i Europa og Afrika. Hvor langt tilbake skal vi gå? Sosialistsvin som hater Israel og støtter palestinske terrorister sier bare det som passer dem i øyeblikket. De har aldri trent på prinsipiell tenkning. FN har gitt Israel til jødene – rett eller galt, araberne angrep jødene hvorpå Israel tok seg sikkerhetsområde – det er defacto situasjonen idag. Egypt har akkurat samme policy overfor Hamas og Gaza som Israel, men det snakker ikke hyklerne på venstresiden om. Venstresiden består av en majoritet av useriøse hyklere. Punktum.

 5. Ramlero sier:

  Begriper heller ikke hvorfor det er grunn til å HATE jøden, men han er like uspiselig som muslimen– som innlegget ditt og andre religioner. Det er mange tullinger som påberoper seg å «ha en egen avtale med Gud». Det er her jøden snubler, mens muslimen famler rundt i sin egen primitivitet. Tror begge deler er en «mental sykdom» som bare kan behandles på pasientenes egne premisser, med vold!

 6. Sindre Rudshaug sier:

  Jeg liker egentlig aller best å snakke om ideologier og ikke mennesker. Alle mennesker er like mye mennesker, men ideologier er av svært ulik kvalitet. Mennesker er oftest ikke uspiselige, men ideologiene deres forakter jeg både titt og ofte. Vold skal man aldri benytte annet enn i rent selvforsvar.

  Sosialister er ofte like sterke i troen på sin sosialistløgn som muslimer er på sin islam-løgn. Begge elsker å tvinge andre med på ideen sin mot deres vilje. Jeg kan ikke huske å ha lest særlig mye om jøder som forsøker å tvinge andre med på sin ide. Årsaken er enkel: Jøder har sin egen private avtale med gud, så de trenger ikke flere troende. Jødedommen er i sin essens derfor verken ekspansjonistisk, rasistisk eller fascistisk. I motsetning til sosialismen og islamismen. Jødene sier: Live and let live, bare ikke plag oss. Jeg hadde nok handlet svært likt som Israel hadde noen voldelige idioter sendt tusenvis av raketter inn i landet mitt. Man er desverre bare så vant til å høre de samme løgnene og det samme hykleriet fra all sosialistmedia og sosialistpolitikere. De forsøker å hjernevaske og er dyktige på det, men jeg avviser løgnene deres. Hvis en sosialist sier noe om politikk, så kan du med 95% sikkerhet vite at det er feil. Virkeligheten trumfer for meg sosialisters politisk korrekte ideologi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s