Opprop til alle tvilsomme individer i verden!

Har du problemer med myndighederne i dit hjemland? Er du eftersøgt for et eller andet mord, røveri, narkotika-handel eller lignende? Føler du dig generet og forulempet i din erhvervsudøvelse som kriminel på grund af, at du er sat under overvågning? Vil du gerne leve fedt og godt på andres bekostning resten af livet? Fortvivl ikke! Der findes en løsning som sjældent slår fejl:

Rejs til Norge, Sverige eller Danmark og få asyl!

Hvis du ikke kan få turistvisum til slaraffenland, så kan du evt. anvende udbyttet fra dit seneste røveri til at leje dig ind hos en menneske-smugler. Det koster kun mellem 50.000 og 100.000 kr. Sådanne smuglere findes overalt. Dyrt? Nej, det er vel anvendte penge, se det som en investering! Alt dette får du nemlig for pengene:

Adgang til verdens bedste røver-paradis. De naive skandinaver hører til blandt dem, som beskytter deres ejendom dårligst i verden. For professionelle er det en enkel sag at lave profitable rov. I værste fald kan man forsørge sig på at plyndre handicappede og gamle! Straffen for sidstnævnte er beskeden. Hvis du mod forventning skulle blive pågrebet af det underbemandede politi og bliver dømt, bliver du indkvarteret i fængsler med pensionatsmiljø: Enkeltværelser med alle moderne bekvemmeligheder, såsom TV, evt. edb-udstyr, god mad og adgang til billard og motionsrum.

Hvad skal du gøre, og hvordan går det til? Jo, efter at du på den ene eller anden måde har sneget dig ind i landet (tag meget gerne din familie med dig!), bortskaffer du dit pas og alle identitets-papirer og opsøger nærmeste politistation. Der udtaler du ordet “ASYL” højt og tydeligt. Med dette ord sætter du et fantastisk apparat i gang:

Politiet tager øjeblikkeligt og respektfuldt vare på dig, og man informerer en venligt sindet organisation som hedder Skandinavisk Flygtningehjælp. Herfra kommer man og – udvisende al mulig høflighed og respekt – transporterer dig til din midlertidige bolig.

Hvordan tager man sig af dig? Kort tid efter at du har fået asyl, vil du få en bolig, der overgår alt, hvad du har kunnet forvente dig af bekvemmeligheder:

Du vil blive bosat i en lejlighed i et boligområde centralt beliggende og du kommer til at bo blandt godtroende danskere. Standarden i din lejlighed kan du ikke i din vildeste fantasi forestille dig:

Alle moderne bekvemmeligheder findes: Køleskab, dybfryser, rustfri køkken-borde, indbyggede køkkenskabe, porcelæn, kogegrej og bestik. Badeværelse med vandskyllet toilet, drikkevand i ubegrænsede mængder i hanen, elektrisk strøm så meget du kan forbruge, opholdsrum med parketgulve og læder-møbler og widescreen-TV. Alt sammen gratis! Du kan bo og bevæge dig helt frit i dette fantastiske danske samfund, tro det eller ej, INDEN DE VED, HVEM DU ER!

Du og dine eventuelle slægtninge får en generøs bistands-hjælp (højere end den andra skandinaver får) som rækker rigeligt til at leve godt af i den fine lejlighed, alt mens et bureaukratisk apparat i Udlændinge-styrelsen, bemandet med over-bebyrdede embedsmænd, begynder at udrede, hvem du er og hvad du går for at være, om din løgnagtige asyl-forklaring rækker til at du skal få lov at blive i landet for altid eller ikke. Dette arbejde kan tage flere år, så regn med en lang og skøn ferie, hvor du kan praktisere alle dine færdigheder og få skrabet penge sammen til bil og andet, mens du venter.

Hvilke rettigheder har du?

Du synes måske, at det er mærkeligt, men integrationsarbejdet med dig starter umiddelbart efter din ankomst. Du vil blive tilbudt gratis sprog-undervisning. Bliver du syg står al moderne syge- og tandpleje gratis til rådighed. – Få endelig behandlet dine tænder så meget som overhovedet muligt! Tandlægerne ser dig som en ønske-patient med god betalingsevne (Staten).

Sprogvanskeligheder? Glem det! Myndighederne har pligt til, at fremskaffe tolk som behersker dit sprog og som kan hjælpe dig i alle kontakter med myndigheds- og plejepersonale. (Har du problemer med teorien til køreprøven, så fortvivl ikke! Tolken klarer problemet for dig!)

Og for at din sag skal falde ud til din fordel, har du ret til gratis advokathjælp, en rettighed som indfødte skandinaver normalt kun får hvis de har begået grove forbrydelser.

Stor chance for at kunne blive her.

Hvis du, efter alle prøvelser, skulle blive tilgodeset 100 procent (chancen er stor!), nemlig at få permanent ubegrænset opholdstilladelse, ja, så åbner der sig uendelige muligheder:

1. Du kan fortsætte med at drive din kriminelle virksomhed medens du oppebærer bistandshjælp som arbejdsløs, risikoen for at blive opdaget er ikke stor. Du kan også arbejde sort på samme vilkår. Hvis du tages for kriminalitet bliver du ikke udvist efter “pensionats-opholdet”, med mindre, forbrydelsen er yderst grov.

2. Din forsørgelse er sikret for resten af livet. Du kan leve uden bekymringer på forhøjet bistandshjælp, som svarer til en god skandinavisk levestandard, uden at behøve at arbejde.

3. Du kan ansøge om familiesammenføring for slægtninge, gamle som unge, eller dine naboer i hjemlandet, bare sig, at de er dine nære slægtninge. Rejseomkostningerne betales af de danske skatteydere.

4. Hvis du i ferietiden vil besøge dine slægtninge som er forblevet i hjemlandet, findes der gode muligheder for, at få rejsen betalt af skandinaviske myndigheder. Din oprindelige bolig kan du fint anvende som sommerhus. Ingen stiller spørgsmål om dine oprindelige flugt-grunde i denne sammenhæng. Rejs bare, alt det du har lyst til!

5. For yderligere at forøge dine indkomster er det, hvis du har familie, hensigtsmæssigt at få skilsmisse fra din kone/koner. Du kan dog blive boende sammen med din familie på din hidtidige adresse, uden at det opdages. Du skal bare tilmelde dig på en falsk adresse, måske sammen med lignende kammesjukker. Fordelen er, at bistandsydelsen forhøjes med tusenvis kr pr. måned pr. voksen og din hustru (dine hustruer). Desuden får du en ekstra boligydelse. Er du muhamedaner, er det svært at få skilsmisse. Dette problem løser du ganske let ved at gifte dig borgerligt en gang til i Danmark. Derefter er det ganske let at få skilsmisse og alle de dermed forbundne indkomstfordele!

Derfor – hvad venter du på??

Socialrådgiveren

Fritt etter SIAD-kronikk

http://siad.wordpress.com/2010/10/19/oprab-til-alle-tvivlsomme-individer-i-verden/

Noen som fortsatt støtter dagens asyl-institutt? Noen som synes det er blitt en smule pervertert? Sånn går det når sosialister styrer innvandrings- og asylpolitikken. Eller uansett hva de måtte styre. Ideologi foran virkelighet(sosialisme i praksis) feiler hver gang.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s