Etnisk svensk og arbeidsledig – flytt ut og gi rom for mer innvandring!

http://www.thelocal.se/30160/20101111/

Politisk korrekthet når stadig nye høyder i Sverige. ”Vi gillar olika”-holdningen er en total kortslutning av fornuften. Ja, selvsagt aksepterer vi at mennesker er ulike. Nei, selvsagt skal det ikke bety at vi skal være totalt ukritiske til innvandring. Arbeidsledighetsinnvandring er den nye innvandringen til Europa.

Sverige har stor arbeidsledighet og en stor innvandring. Er det noen som kan få øye på en sammenheng her? Det kan svenske politikere ikke(unntatt SD). Fremfor å sette en liten brems på innvandringen, så velger man i stedet å be etniske svensker om å flytte utenlands og skaffe seg arbeid der, slik at man ikke trenger å begrense innvandringen. Ideen om at man uproblematisk kan bytte ut det svenske folket med et annet er absolutt tilstede. Om ikke hele folket, så i hvert fall deler av det. Hvorfor skulle etniske svensker ha noe mer rett til å bo i Sverige enn en person fra et hvilket som helst u-land?

De fleste mennesker bør ha fått med seg at verden er på vei inn i en lang resesjon. USA trykker fortvilt enorme mengder dollar for å få i gang en døende økonomi. Amerikansk gjeld står i 15 000 milliarder dollar og QE2(Quantitative easing=pengetrykking) vil føre til nye inflatoriske høyder for dollaren. Europas velferdsstater er lånefinansiert langt over ripa og det er så vidt enkelte stater holder det gående. Den vestlige verden er på vei til å miste sitt økonomiske hegemoni, til fordel for stater som Kina, India og Brasil.

I en slik tid driver vi altså med stor import av innvandrere fra land som ikke har utdannelse å snakke om, som belaster våre allerede strukkede velferdssystemer og som ikke lar seg integrere i nevneverdig grad. Mennesker som dermed importeres direkte inn i arbeidsledighet, direkte over på trygd og der skal de fleste av de være så lenge de lever. Hvor ligger den bærekraftige ideen i dette? Dette er jo det motsatte av bærekraftig. Jeg sier altså ikke at innvandrerne tar jobbene fra oss, jeg sier at det ikke finnes noen jobber verken til dem eller til mange av oss. Norge er i en særstilling pga olje, men fra ca 2020 +/- blir Norge en netto oljeimportør – for de som innser hva dette betyr for økonomien vår.

Politikerne som styrer Sverige, Norge og stort sett hele Europa lider under politisk korrekthet som har tatt strupetak på deres evne og vilje til å ta fornuftige beslutninger for våre land. Beslutninger som får langsiktige økonomiske, demografiske, sosiale og politiske konsekvenser. Vi er ikke inne i en bølgedal, vi er på vei ned en fjellside etter å ha vært på toppen en liten stund(40-50 år). Tiltakene som politikerne iverksetter er plaster på verkende, infiserte sår. Sånn som å sende skolerte etniske svensker ut av landet for å kunne gi rom for mer innvandring fra land der fåtallet har skolegang. Vi kommer til å se langt mer absurde tiltak enn dette. Følg med!

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s