Er Jonas G Støre og Jens Stoltenberg landsforrædere?

Da Vebjørn Selbekk trykket Muhammed-karikaturene, som på en fin måte viste oss islams sanne ansikt, var Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg avvisende til hans handlinger. Selbekk benyttet seg av ytringsfriheten, som Støre og Stoltenberg ikke liker. De liker Kairo-erklæringen bedre. Kairo-erklæringen er en parodi på menneskerettigheter – ikke fordi den forsøker å parodiere, men fordi den ikke garanterer mennesker annet enn at de har rettigheter hvis de underkaster seg politisk islam.

Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg mener at Hizb-ut-tahrir skal ha full rett til å jobbe for å undergrave demokratiet vårt, selv om paragraf 30 i menneskerettighetene avviser at de som ønsker å undergrave menneskerettighetene kan påberope seg beskyttelse under dem.

http://www.document.no/2011/01/regjeringen-forsvarer-hizb-ut-tahrir-ut-fra-ytringsfrihet/

Regjeringen har altså full mulighet til å straffeforfølge og kaste ut av landet elementer som forsøker å undergrave demokratiet vårt, men det ønsker de altså ikke. Menneskerettighetene hadde ikke stått i veien.

Selv den politisk korrekte europeiske menneskerettsdomstolen klarer ikke å unngå å se dette, som Jonas og Jens ikke ser:

”On that point, the Court considers that a political party may promote a change in the law or the legal and constitutional structures of the State on two conditions: firstly, the means used to that end must be legal and democratic; secondly, the change proposed must itself be compatible with fundamental democratic principles. It necessarily follows that a political party whose leaders incite to violence or put forward a policy which fails to respect democracy or which is aimed at the destruction of democracy and the flouting of the rights and freedoms recognised in a democracy cannot lay claim to the Convention’s protection against.”

Er det rett og slett onde mennesker vi snakker om her? En rettskaffen mann som Vebjørn Selbekk skal ikke få uttrykke seg/karikere onde/absurde ideer, men onde/absurde ideer er velkommen inn i vårt samfunn for å ødelegge det innenfra? Jeg kan ikke se det annerledes enn at intelligente, om enn ryggløse menn som Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er landsforrædere. Hvem vil ha landssvikere i regjeringen sin?

Dette innlegget ble publisert i islam, politikk, politisk islam og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Er Jonas G Støre og Jens Stoltenberg landsforrædere?

 1. kungfuz sier:

  Man kan ikke helt se det slik.

  Mennesker som heller til en religion, samme hvilken, vil helle til alle religioner, fordi de er bygget opp på samme grunnlest.
  Det er: Behovet for trygghet, i en verden man ikke forstår.

  Som en del av en religion, vil man instinktivt føle tilhørighet med en like stor eller større sammensluttning av troende, uansett hvilken fikse ideer som etterhvert dukker opp i den ene eller andre gruppen, eller hvilken samlegud man innenfor hver gruppe gies et navn.

  Derfor vil man , på samme måte som Norge står utenfor EU, likevel bli dradd inn mot den part som er størst eller sterkest. Uansett om det er et fata morgana eller ikke.

  Så det er denne mengden som blir dradd mot en annen stor mengde som er årsaken til det hele.
  Man kan forenkle det med ordene, VI SOM TROR.

  Denne gruppen kan ikke løse et problem, hverken i egen gruppe, eller den annen gruppe,
  og da heller ikke som samlet gruppe.
  De er selvlåst i hverandre.

  I tidligere tider kalte man det to urokkelige fjell.

  Det er bare individer utenfor gruppene (gruppen) som kan det.
  Men det skaper frykt .

  Og dreper den de tror er en ulv, for den breker jo anderledes en oss andre.
  Og dermed beholder de sine ulver blant seg,

  Så yttringsfriheten er det viktigste å holde i hevd.
  Men noen hjelp kan man ikke regne med å få.

  Alt beror på graden av bevissthet.

 2. Heldigvis er Sjøtt-Pedersen blitt litt stillere.
  Planen er sikkert Verdenspolitikk for disse to «høyheter»

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Planen er garantert FN, EU eller annen koselig skattefri stilling. Desverre så må det stå landssviker på CVen for at den skal godtaes.

  For meg er det veldig enkelt. Hvis man støtter fienden og motarbeider sine egne, så er man pr. definisjon en forræder. Det nytter ikke lenger å skylle på at «jeg visste ikke, forsto ikke». Hatets ideologi har vist sitt sanne ansikt lenge og overalt. Støtter du nazisme eller islam, så sviker du demokrati og menneskerettigheter.

  Glemte å poste denne, der terrorlederen i Hamas gir sin fulle støtte til Støre. Akkurat slik Hitler en gang støttet Vidkun Quisling.

  http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/midtosten/stoere-har-hatt-hemmelige-samtaler-med-hamas-3400055.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s