Sosialisme er ondskap satt i system

Sosialisme

Fikk bare lyst å skrive litt om sosialisme i dag. Når jeg snakker om onde sosialister, så snakker jeg om sosialist-ideologene, akkurat som kommunist-, nazist-, fascist-, eller islamistideologene. De onde menneskene som lurer/tvinger andre med på de ulike onde ideologiene de selv dyrker. Det finnes utallige ofre for disse kollektivistiske hat-ideologiene, inkludert følgere av ideologiene. Nazister kan være både ofre og onde, det samme gjelder utøvere av alle totalitære, onde og menneskefiendtlige ideologier.

Hvorfor har sosialisme så mange motstandere? Hvis sosialisme var veldig bra, ville ikke da alle flokke seg rundt det og iverksette det? Mye sosialisme har vist seg å være ekstremt dårlig; det fører til massedrap i hundremillionersklassen. Likevel mener man at litt sosialisme er den beste styreformen som kan eksistere. Litt stat og litt privat er definisjonen på økonomisk fascisme. Man liker ikke ordet fascisme, så man kaller det statlig-privat samarbeid, blandingsøkonomi eller noe annet. ”Samarbeidet” var av mange ansett som redningen mellom fullstendig frihet for individet(kapitalisme/liberalisme) og fullstendig statlig kontroll(kommunisme) på 1920-1930-tallet. Hitler og Mussolini benyttet modellen og alle sosialdemokrater i Europa har siden benyttet den.

Sosialisme er en tro. Sosialister setter premissene for alle ved å si at deres type tvang er riktig og at andres type tvang er feil. De klarer ikke å forestille seg å være på andre siden av bordet og bli tvunget mot sin vilje. Deres type tvang er universelt god og andre typer tvang er universelt dårlig. Sosialister snakker med store ord om spleiselaget i stedet for å se mer grunnleggende på prinsippene bak den tvangen de så gjerne utsetter andre for. Gro Harlem Brundtland demonstrerer med

http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/1.4438937

Sosialister er også kriminelle. Det er ikke uriktig å anta at Gro Harlem Brundtland i hele sitt liv har søkt makt for å oppnå fordeler for seg selv. Hun har alltid snakket om likhet, men denne likheten skal ikke gjelde henne. Slik er det antagelig for alle sosialistideologer. De snakker om likhet, men vil gjerne være likere enn andre. Det kommer av den menneskelige natur. Vi er alle styrt av trangen til å overleve og dominere med våre gener. Den beste måten er på en eller annen måte å skaffe seg fordeler. Derfor: Stol aldri på en sosialist som sier at han/hun ønsker likhet.

http://www.rettsnorge.no/Sakslinker/Hegnar%20Trygve/040109_Brev_I_til_Finansminister_Kristin_Halvorsen.htm

Sosialister er misantroper. De tror ikke på at mennesket vil hjelpe andre uten å bli tvunget til det. Derfor er hele deres tenkning gjennomsyret av tvang – aldri frihet. På seg selv kjenner man andre, tenker sosialister, fordi de selv aldri hadde bidratt frivillig.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=599230

Dessverre finnes det utallige mennesker som gladelig hadde hjulpet andre, men som lider under sosilisters evige tvangsregime. Et regime som ekisterer fordi sosialister ikke liker å hjelpe andre, men vil ha en stor middelklasse som de kan beskatte kraftig, slik at de selv kan heve store lønninger, ha mye makt, få toppjobber utenlands med nullskatt og få massert egoet sitt når de rundhåndet deler ut av andres penger som de har ranet til seg. Sosialistideologene er ikke annet enn kriminelle, som har funnet en lovlig måte å utøve sin kriminalitet på – flertallstyranniet. De har lurt halvparten av landets velgere til å tro at sosialisme = godhet, når det i realiteten er en misantropisk religion.

Og selvsagt benytter sosialister seg av det andre skaper uten å betale for det hvis de kan. Det kalles å snylte.

http://www.klassekampen.no/49579/article/item/null/gro-skatt

All overtro, inkludert sosialisme, er konsekvensialistisk og utopisk – den har et mål der fremme som ingen noensinne har nådd eller klart å bevise eksistensen av. Tvang blir lagt oppå tvang og skatt oppå skatt uten at vi kommer noe nærmere et endelig, varig mål. Sosialismen har alltid feilet og vil alltid feile, fordi den er bygget på tvang, fordi den er utopisk og fordi den senker produktiviteten til alle som lider under den. Si nei til alle totalitære eller delvis totalitære ideologier: Kommunisme, sosialisme, fascisme, nazisme og islamisme. Sosialisme er ikke nødvendigvis totalitær, men fordi 51% bestemmer 100% og 49% bestemmer 0%, dvs at flertallet tvinger med seg mindretallet mot deres vilje, må også denne ikke-helt-totalitære ideologien stoppes. Mennesket er født fritt, skal ikke være tvunget til å jobbe for andre enn seg selv, eier sin egen kropp, sin egen tid og produktene av sitt eget arbeid. Si nei til sosialisme og alle dets avarter.

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

19 svar til Sosialisme er ondskap satt i system

 1. kungfuz sier:

  Mennesker er flokkdyr. De går der de fleste er er samlet.

 2. Trond-D sier:

  Gro Harlem Brundtland følger kun loven.
  Loven ingen tenkte på å endre.
  Men takket være yttringsfriheten så vet vi om skattehullet.
  Så det er bare å bruke sin stemme ved kommune valget og stortingsvalget.
  Så på en fransk dokumentar om hvordan revolusjonen i 1968.
  Så likheter med det som skjedde i Paris i 1968 med det som skjer i Araberlandene.
  Så har vi Hviterussland. Det siste terrorregimet i europa.
  Frykter volden vil spre seg dit utpå våren.
  Der er den politikk du frykter.
  Folket kjemper en forandring i Araberlandene.
  For dem kjemper mot det du frykter.
  Ondskapen bekjempes av folket.

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Jepp, Kungfuz. Det er menneskets feige natur som tillater oss dette. Vi unnlater å utdanne oss selv og skylder på uvitenhet hvis vi er med på ondskap. Hvis alle hadde utdannet seg selv fremfor å stole på en stat som har all interesse av ikke å lære mennesker å være kritiske til staten, så hadde vi for lengst kastet ut alle politikere som levde av å love bort mest for å kunne beholde makten.

  Trond. Ingen tvil om at Gro fulgte de lovene hun selv har vært med på å lage. Poenget mitt er at sosialister ikke eier moral. De tror at alle andre er som dem – misantroper – og lar selvsagt være å betale skatt, hvis de klarer å finne et smutthull. Sosialistideologer ligger våkne om natten for å pønske ut mer tvang og flere skatter. Liberalister ligger våkne om natten for å skaffe folk mer frihet. Jeg oppfordrer alle til å utnytte det norske systmet så mye som mulig, slik at vi kan knekke velferdssystemet og etablere et annet, friere system.

  Ytringsfriheten som landsforrædersosialistene Jens Stoltenberg og Gahr Støre beklaget under Muhammed-krisen? Ytringsfriheten er kjempet frem av mennesker som ønsket frihet – de ønsket ikke å bli deltids-slaver for en stadig voksende sosialist-stat.

  Tyskere brukte sin stemme til å stemme fram nazistene i et lovlig demokratisk valg. Muslimer stemmer frem ledere som skal drepe homofile i islamske stater. Ja, flertallstyranniet er sannelig noe flott.

  Den politikk jeg frykter er den politikk som bygger på trusler, tvang og vold mot individet. Kommunisme, sosialisme, nazisme, fascisme og islamisme. Islamismen kommer stormende på mange fronter og sluker snart Egypt, hvis ikke militæret holder på makten. Snakk om pest eller kolera.

  Folket i araberlandene kjemper for islamisme. Idiotene vet ikke at deres egen tro er deres egen verste fiende. De vil svært gjerne ledes av islam, som innebærer sharia, men de vil ikke ha sharia. Snakk om enkle mennesker. Noen vil selvsagt ha sharia – det er de onde islamistideologene. Ondskap er alltid den lokale kollektivistiske ideologien.

 4. Zohre sier:

  Japan som den mest kapital nå ber om en utstrakt hånd til resten av verden altså sosialisme .

  Japan nå er nødt til å hjelpe NATO ved Afghanistan akkurat på denne årsaken.

  takk
  zohre

 5. Zohre sier:

  Ønsker Japan og sjiaislam og nazisme et felleskap ?

  Disse snart danner en blokk .

  Siden de er ikke i majoriteten og de ønsker kapitalen enn kulturen.

  takk
  zohre

 6. Sindre Rudshaug sier:

  Dette har jeg ingen lure kommentarer til, Zohre.

 7. Gjervan sier:

  Flott å se at du endelig har skrevet et innlegg om hvor galt sosialisme er selv om den ikke hadde vært naiv ovenfor islam og innvandring. Har savnet deg litt som kommentator hos document.no; en person som snakker mot sosialisme og faktisk mener det er akkuratt hva som trengs blant alle nasjonal-kollektivistene og velferdsfetisjistene der.

 8. Sindre Rudshaug sier:

  Takk for oppmuntringen Gjervan. Det er av akkurat denne grunn jeg sliter litt med Document. De har skjønt at islamsk tvang er feil, men ser ikke at de selv er tilhengere av å tvinge andre. Deres tvang er riktig, andres tvang er feil.

  Skal prøve å komme innom Document snart igjen. Problemet er selvsagt, som jeg opplevde sist gang jeg var der, at det som er så innlysende for oss er så fjernt for kollektivister at de ikke helt skjønner hva vi snakker om. På ryggmargsrefleks forsøker de på uhederlig vis å avfeie kritikken vha store ord. Selv en dyktig fyr som Christian(han som oversatte boka) evnet ikke å se problemstillingen rundt andres kjipe tvang og egen positive tvang. Finner jeg en tråd der det faller naturlig, så skal jeg prøve å si noe fornuftig. Liberalist-nettverket mitt vokser sakte og rolig. Møtte Onar Åm for et par uker siden. Det var hyggelig:)

 9. DiB sier:

  Som Churchill sa: «Socialism is a nice dream. But sooner or later you wake up to reality.» – og denne artikkelen er en av vekkeklokkene:)

  • Sindre Rudshaug sier:

   Takk, DiB. Jeg går hardt ut og gjør det personlig, men jeg opplever altså tvang som personlig. Skal vi vekke folk fra drømmen om trygghet på andres bekostning, så må vi ta litt hardt i. Minne dem om at det er de selv som personlig fratar andre mennesker deres frihet – via en proxy. Tvangsmenneskene har bevisbyrden, ikke vi som ønsker oss frihet.

 10. Arnt sier:

  Slik jeg ser det er sosialisme også ondskap ifølge bibelens lære. Selve grunntanken i sosialisme er sekularisme og ateisme, noe Karl Marx belærte. Sekularisme innebærer at man i et samfunn skal sidestille alle såkalte religioner. Det blir omtrent som om Olav Trygvasson hadde ment at det hadde vært greit om folk fortsatt dyrket den grussomme troen på offer til stokk og stein. Dette går ikke uansett. Tilslutt vil man isåfall ende opp med libanesiske tilstander i landet. Sosialistenes iver for å bygge ned kristendommen i dette landet, og disses uforståelige trang til å hegne om islam som en farbar vei, blir kun forståelig i dette perspektivet. De som kjenner skriften vet at ondskapens fenomen er slik at selve ondskapen ofte blir pakket inn i gode ting for at det skal virke forlokkende. I den sosialistiske lære dreier dette seg om likhet, borskap, solidaritet osv, men når selve grunntanken er ond blir alt ondt, og ingenting av dette vil derfor kunne bestå. Samme taktikk er benyttet av den onde i islamsk totalitære lære. Ondskapen pakkes inn i tilsynelatende gode ting for å være spiselig.

 11. Sindre Rudshaug sier:

  «De som kjenner skriften vet at ondskapens fenomen er slik at selve ondskapen ofte blir pakket inn i gode ting for at det skal virke forlokkende.»

  Sosialismen har alltid forsøkt og desverre klart å fremstille seg som det gode alternativ, til tross for folkemord i hundremillionersklassen. Grunntanken er feil – individer har ulikt antall materielle goder, så vi må true, tvinge og begå vold mot alle for å jevne ut.

  Det er en grunn til at sosialister identifiserer seg med islam og ukritisk støtter de i ett og alt.

  For meg er sekularisme at mine ateistiske verdier ikke skal styre kristnes liv og at kristnes verdier ikke skal styre mitt liv. Vi skal kunne leve fredelig side om side uten å måtte lage politikk på private ideer som skal styre andre. Private ideer er private ideer og disse skal vi ikke lage lover eller politikk av. Islam er ren ondskap og den skal vi kontant avvise.

 12. Zohre sier:

  Når muslimene er de så forskjellige så hvordan kan du si at Islam ( Eslam ) er ren ondskap?

  Jeg mener at Koranen er blitt monopolet og alle de fleste muslimer enten er de analfabete eller bare de pugger Koranen vel, er ikke det hjernen som ønsker å lese og kommunisere selv om ånden.

  Så Koran betyr å lese.
  Sosialist betyr å være sammen for å lese sammen for eksempel.

  Eslam er riktig siden Esalam betyr hei eller fred.

  Du skriver også Islam feil:

  Eslam.

  takk
  zohre

 13. Sindre Rudshaug sier:

  Muslimer er mennesker, akkurat som nazister og akkurat som deg og meg og alle andre. De blir lurt med på en ideologi fra fødselen, slik som nazist-barna ble hjernevasket i Napola-eliteskoler. Jeg avviser ideer som tvinger andre mennesker mot deres vilje. Alt i islam er ikke ondskap, bare alt som er forbundet med tvang. All tvang er feil, fordi ingen har rett til å tvinge andre. Tvang forekommer, men det eksisterer ingen logisk begrunnelse for det(unntatt i selvforsvar).

  Du vet at Muhammed brukte tvang. I det øyeblikket han gjorde det ble han en falsk profet. Bare en profet som avviser all tvang, all vold og alle trusler er en sann profet. Bare en gud som avviser all tvang kan være en sann gud. Guder trenger ingenting, for de er allerede alt. En som trenger ingenting ønsker bare fred. Hvis islam betyr fred, så er det mye i Koranen som ikke burde ha vært der.

  Mvh Sindre

 14. Sindre Rudshaug sier:

  Jeg bruker bare det ordet(islam) som gjenkjennes av andre i Norge for at det skal bli enklest mulig. Alle vet da hva jeg snakker om.

 15. Zohre sier:

  Hei Sindre

  Tvang er sentral i Islam ( Eslam ) derfor Islam og Salam( Hei, fred ) og Koranen som betyr å lese er i slekt med hverandre.

  Når Mohammad sier det finnes bare en Gud så betyr at ingen får lov til tvinge andre og ingen må akseptere en tvang.

  Hvis jeg nå tvinger deg på en eller annen og hvis du tillater meg så både du og jeg er åndeløse.

  Derfor Islam er denne åndelige prosessen og er en levende religion ergo sosialisme.

  Når Islam ( Eslam ) artikuleres feil betyr at ånden er utilstrekkelige siden må en vite hva sier en.

  Alle disse ideologiene er i ferd til å utryddes i motsetning til Eslam ( Islam ) siden sosialisme.

  E er skjermen siden energi og nå skjermene som binder oss alle sammen altså Eslam ( Islam ) tillater ikke et monopol over Koranen liksom ayatollaene som nå er i ferd til å utryddes.

  takk
  zohre

 16. Sindre Rudshaug sier:

  Koranen er selvmotsigende, hva betyr det i logikkens verden?

 17. Zohre sier:

  Koran betyr å lese så sier engelen Gabriel til Mohammad, Les.

  Hva skal jeg lese sier Mohammad vel, les med Guds navn som skapte helheten sier engelen Gabriel.

  Selvmotsigende sier du men, hva betyr å lese siden Moses og Jesus allerede hadde skriftene?

  Å lese betyr ?

  Både minaretene og skjermene må nå lese hverandre slik at en selvmotsigende seires.

  Inntil nå bare ayatollaene, imamene, mullaene som leste koranen altså koranen var monopol men, siden alle ønsker å få tilgang på skjermene så alle er med liksom sosialismen.

  Muslimer er sinte fordi de ønsker å lese koranen men, koranen er blitt monopolet ergo minner om alkoholen.

  takk
  zohre

 18. Zohre sier:

  Hvis alle får lov til å lese koranen så alle kommer til å tolke koranen og selvsagt tolkningene som kommer til å bli mangt enn få så Koran betyr å lese og sosialismen betyr alle er med.

  Kapitalismen ergo mot sosialismen altså minner om monopolet vel, Koran og menneskene er de ikke monopolene i at alkoholen som er skadelige ergo monopol.

  takk
  zohre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s