Venstrepolitikere, media og kultureliten: Flytt til Groruddalen!

Det er godt at aviser fortsatt må selge noe for å overleve, slik at vi får artikler som denne:

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4070789.ece

Nordmenn deler seg i to grupper når det gjelder innvandring og integrering. Den ene siden støtter fortsatt massiv innvandring fra kulturer som vi allerede vet er vanskelig eller umulig å integrere – altså ikke bærekraftig. Minn deg selv på hva ikke-bærekraftig betyr i det lange løp. Man veier innvandreres rett til å innvandre og bosette seg vilkårlig i landet som større enn nordmenns rett til sine egne nærområder og sin egen kultur. Sosialister, media og kultureliten har sett i 15 år at nordmenn fraflytter Groruddalen og sier dermed rett ut: Lev med det eller flytt. Selv er de ikke villige til å leve med det. De liker bare å smykke seg med at de er “gode”. Gode for hvem? Ikke for etniske nordmenn i Groruddalen.

Gruppen som har slike ideer består av omtrent samtlige politikere i SV, Ap og Senterpartiet, en gjeng såkalt intellektuelle(som diskuterer (dårlige) ideer) som vi foraktelig kaller kultureliten og media som er idetro venstretenkere. Utbrytere fra denne gruppen finnes nesten ikke – idepisken er hard og vennskap må påregnes avbrutt ved en mer kritisk innstilling. Problemene som oppstår forsøkes feid under teppet, fordi man ikke ønsker og ikke klarer å løse dem. Venstrepolitikerne, media og kultureliten utsetter gjerne andre mennesker for konsekvensene av sine egne dårlige ideer. De lever godt med at andre lider under deres beslutninger. Fremfor å ta konsekvensen av sine egne dårlige valg ved selv å flytte til Groruddalen, velger de å bli boende i trygge, “hvite” områder på Oslo Vest. Hyklere som statsminister Jens Stoltenberg holder seg selv og sin familie langt unna de menneskene de så ivrig importerer eller støtter importen av. Slik har det alltid vært med eliter; de ønsker å styre folket, men ikke ta del i deres lidelser.

Minimum burde maktmenneskene og ulvekoret som roper rasister, nazister og fascister til mennesker som ønsker å begrense innvandringen fra ikke-integrerbare kulturer gå foran med et godt eksempel og flytte til Groruddalen, til de mest innvandrertette områdene i Oslo. Ta med dere familien, kjøp leilighet eller hus til en rimelig penge, sett ungene deres i barnehager og skoler der de blir integrert inn i de nye kulturene, finn dere venner i nærmiljøet og vis resten av oss at det er mulig. Ta konsekvensen av deres egne handlinger. Eller innse at dere er hyklere og løgnere som gjerne lar andre ta støyten for deres dårlige valg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

13 svar til Venstrepolitikere, media og kultureliten: Flytt til Groruddalen!

 1. Jan8 sier:

  Godt skrevet. Tiltredes.

 2. Ola Skarp sier:

  Innvandrere gjør en god jobb, de. Uansett i hvilken kategori de havner:
  1) Den ene kategorien innvandrere er de som tilpasser seg, sørger for seg sjøl og for familien sin, får norske venner og lever i fred og fordragelighet med omgivelsene sine.
  2) Den andre kategorien er de som er med på å tømme kassa, og dermed bidrar til å avsløre sosialdemokratiets råttenskap.

 3. Zohre sier:

  Jeg som en utlending behersker jeg meg hjernen.

  takk
  zohre

 4. Zohre sier:

  Nordmenn er nødt til å utvikle seg hvis de ønsker at innvandrerne ikke å tømme kassa,

  Her må en gjensidighet til.

  takk
  zohre

 5. Zohre sier:

  Når nordmenn kjenner ikke til et operativsystem så hvordan kan de ha en forventning til innvandrerne og manglende språkkunnskapene deres.

  takk
  zohre

 6. ter777 sier:

  Sannheten og virkligheten vil alltid komme frem.Psykopatenes løgner og bedrag er avslørt.

 7. Bjørnar sier:

  Dette blir for enkelt og dumt.

  «Nordmenn deler seg i to grupper når det gjelder innvandring og integrering.» Nei, det gjør de ikke. Det er sjelden at ting er svart/hvitt. De aller fleste forstå nok at det er nyanser av det meste, både når det gjelder innvandrings- og flyktningepolitikk og når det gjelder politikk generelt. Det gjør tydeligvis ikke du, og det bør du tåle å høre når du skriver en blogg av denne typen.

  Jeg vil anbefale deg å ta en utdanning; gjerne en der du kan få litt innsyn i sosiale forhold i et globalt perspektiv. Du kan se på det som et modningsprosjekt der du også lærer å se en sak fra flere sider. Å lese seg opp på blogger og lite gjennomtenkte artikler på Internett er en motsetning til dette; noe som heller fører til at man kun finner det man vil lese, først og fremst andre mennesker med samme trangsyn som en selv. Politikk må man f.eks. se ut i fra de rådende sosiale forhold. Det er vanskelig å angripe ulike politiske strømninger uten å se det i et større perspektiv – men det forstår du forhåpentligvis når du blir eldre.

 8. De håner nordmenn og norsk lov. Narkotika, voldtekt og bare ljuger og lager bråk. De lever 300 år før oss med dårlige holdninger og skitne religioner som er så bak mål, at VI ikke kan snakke noe imot dem, for det er rasistisk og buhuu de er fra et krigsrammet område, bryr meg midt i ræva altså. Send dem ut, slipp dem ikke inn og faens ikke la de gjøre som de VIL i dette landet. Det er en styggedom som etterhvert kommer til å føre til noe verre..

 9. Fountainhead sier:

  Det er veldig enkelt å skylde på «the usual suspects» på venstresida når det kommer til utfordringene rundt innvandring og integrering. Faktum er at den liberale ide er tuftet på frihet til egne valg. Dette inkluderer friheten til å velge hvor du vil bosette deg. Flere liberale parti har i tillegg fri innvandring som en grunnide men det snakker de ikke så høyt om for tiden siden det ikke er opportunt. Dersom bloggforfatteren mener disse frihetene kun bør gjelde en utvalgt del av befolkningen bør vedkommende gå i seg selv med tanke på hvem som ser på seg selv som en del av «eliten»

 10. Sindre Rudshaug sier:

  Jan 8: Takk!

  Ola Skarp: Enig!

  Zohre: Ja, vi må ikke være naive. Fint at du støtter dette.

  ter777: Det blir synlig og så må vi huske hvem som gjorde alt det dumme, så vi ikke fortsetter å stole på idiotene.

  Bjørnar: Joda, de deler seg sånn cirka i to. Ingen tvil om at det eksisterer nyanser, men det finnes bare to typer mennesker når det gjelder konklusjoner rundt hva som skjer i Groruddalen. Det finnes de idiotene som tror at det skal gå seg til og så finnes det de som ser at verken innvandrings- eller integreringspolitikken er bærekraftig. Når nordmenn fraflytter i stort antall, uansett om det er Groruddalen eller neste sted, så betyr det kroken på døra for integrering. Det burde ikke være umulig å forstå dette. Fint om du hadde forsøkt å argumentere for ideene dine neste gang. Min utfordring går til de som ødelegger alle muligheter for at etniske nordmenn kan bo i flotte Groruddalen uten at barna deres skal måtte integreres i annet enn den norske kulturen. Jeg ber dem om å ta konsekvensen av sine egne politiske ideer, ikke la andre mennesker lide for deres dårlige valg. Dette er essensen i kronikken, hvis du ikke fikk det med deg ved gjennomlesing.

  Per: Jeg ønsker å nyansere mer enn du gjør, men jeg skjønner frustrasjonen din. Vi skal ha et asylinstitutt hvis ikke sosialister hele tiden skal misbruke det for sine politiske formål. Det må store endringer til. Og det skal vi få til.

  Fountainhead: Nesten gode spørsmål, F. Men det hersker vel ingen tvil om at det er Stortinget som avgjør hva slags system vi skal ha for innvandring og integrering. Husker du hvor lenge sosialistene har sittet nå? Og jeg avstår jo ikke fra å dra Venstre, KrF og Høyre inn som sosialdemokrater uten mye fornuft i hodet rundt slike spørsmål. Essensen i kronikken min er at politikerne som ødelegger Groruddalen selv bør bære konsekvensene av sine ødeleggelser ved å flytte dit med sin familie og få seg venner der. Så vet de kanskje bedre neste gang hvordan de skal løse utfordringer. Det er ikke uten grunn at veimilliarder ofte havnet i veier i nærheten av veistatsråden. Politikere kan ikke stoles på og bør stilles til ansvar ethvert sted vi kan holde dem ansvarlige.

  Den liberale ide er absolutt tuftet på fri bevegelse, egne valg, frihet til å bosette seg, frihet til å innvandre, osv. Problemet er at man ikke både kan ha en massiv velferdsstat og fri innvandring. Ser du problematikken? Det nytter ikke at Norge alene etablerer liberalistiske prinsipper som gjelder alle som bor utenfor landets grenser.

  Frihetene som alle nordmenn skal ha skal gjelde nordmenn som har fått seg norsk statsborgerskap. Før noen har fått seg et slikt dokument, så står den norske stat fritt til å finne ut hvor vi best har bruk for nykommerne og hvordan vi best integrerer de. Vi gjør det for vårt eget beste og for deres eget beste. Så lenge vi har en nasjonalstat, så må etniske nordmenn og andre nordmenns behov veies opp mot nykommernes behov.

  Jeg er for fri innvandring i en verden der alle stater er liberalistiske. Når sosialister piner og plager alle mennesker i alle verdensdeler og ødelegger alle muligheter for økonomisk vekst og dermed ødelegger muligheter for mennesker, så blir det vanskelig for liberalister å svare med annet enn forsiktig åpning av grensene. Storbritannias 500 000 innvandrere i året har vist at dette ikke fungerer. Sosialister er like store idioter i alle land. Hvorfor ikke lære av andres feil? Spør indianerne hva de syntes om voldsom innvandring fra andre kulturer.

  Hyggelig at du har satt deg litt inn i freds- og frihetsideene til liberalismen, men synd at du ikke leste litt mer enn bare overskriften.

 11. Ole kr sier:

  Jeg mener at nå må UDI og regjeringen få inn i hodene sine at at, nå må masse innvandringen av muslimer til norge ,også gjelde for områder i oslo som ,:Holmenkollen,nordberg og bygdøy !

  Disse områdene på oslos beste vestkant ser jo ut som det gjorde i sørafrika for noen år tilbake,:det er jo helt kritthvite boligområder der.!

  Det er jo ikke en burka eller en moske å se eks i Holmenkollen,så hva er det egentlig UDI tenker på når de driver og sender alle somalierne til østkanten av Oslo hele tiden ?
  Alle trygdeinnvandrerne som UDI nå vil ha til norge,må sendes til vestkanten av Oslo heretter, slik at fiffen der får ta del i det nye norge de også !

  Holmenkollen skianlegg burde ha vært bygget som et kombinert asylmottak med moske og hoppbakke,:slik at fiffen der fikk se det nye norge de også !

  Nå må det skje integrering av våre nye landsmenn i alle deler av oslos beste vestkant,og ikke slik som nå bare på oslos østkant !

 12. Sindre Rudshaug sier:

  Absolutt, Ole kr. Jeg ser for meg asylmottak og moskeer på Damplassen, Bygdøy, Holmenkollen, Ullern og Nordberg/Tåsen. Trygdeleiligheter og hospitser bør også opprettes i disse områdene, slik at alle kan dele på dette. Med din løsning trenger vi ikke å tvinge Jens Stoltenberg til å flytte til Groruddalen, vi kan simpelthen flytte et fremtidig Groruddalen hjem til hans nærområde.

 13. Sindre Rudshaug sier:

  Document viser også politikernes trend med ikke å leve som de lærer:
  http://www.document.no/2011/03/men-politikernes-egne-barn-gar-ikke-der/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s