Falun Gong, Sosialisme og Kina

Idag har jeg lyst å skrive kort om Falun Gong, sosialisme og Kina.

Jeg fikk en liten folder stukket i hånda av en bra mann, som jobber mot Kinas tvang og vold mot fredelige utøvere av Falun Gong.

Sosialister i alle kalibre sier mye rart. Årsaken er oftest at de ikke har et avklart og rasjonelt syn på prinsipper rundt tvang og frihet. Man kan høre kommentarer som: “Ja, det er jo så mange mennesker i Kina og da er det jo mer naturlig at de ikke kan ha demokrati der, slik vi har i Norge.”

Fremfor å tenke prinsipielt på retten alle mennesker har til å styre seg selv, tenker sosialister oftest på mennesker som en kollektivistisk masse som må styres for at alt skal gå bra. Litt tvang og vold hører da gjerne med og alle sosialister er da direkte tilhengere av tvang og vold mot fredelige mennesker, selv om de ikke liker å tenke på det. Sosialister liker nemlig ikke å tenke verken rasjonelt eller å forfølge konsekvensen av sine tanker. De fleste mennesker tenker ikke at de selv er onde, ikke engang Hitler. De liker å tenke at det de selv mener vil føre til et godt resultat. Desverre er det ikke slik – veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.

Kina, Nord-Korea, Venezuela og et utall andre sosialist-stater er eksempler på at sosialisme er en ond ide. Man vet aldri hvor man ender opp når man innfører sosialisme, man vet bare at man gir fra seg friheten til en elite som klarer å få med seg et flertall på sine onde ideer. Hvis sosialistene en kort periode skulle klare å holde andre nede og dermed seg selv oppe(Europa frem til idag) eller finne rike ressurser, så vil mennesker i sosialist-stater i denne perioden kunne oppleve sosialisme som noe fungerende og fritt. Problemene kommer ikke før økonomien går i stå. Da vil den sosialistiske staten, for å opprettholde makten, gå i stadig mer fascistisk retning. Fredelige mennesker kan med ett fremstå som farlige opposisjonelle for sosialist-eliten, som må stramme inn kontrollen overalt, slik at “de kan opprettholde trygghet og økonomisk sikkerhet for massene”. Massene som aldri har lært seg kritisk tenkning, aldri har satt seg inn i prinsippene for hvorfor staten IKKE bør kunne drive overvåking av fredelige mennesker og aldri brydd seg med individets frihet, vil nå brått oppleve at deres egen personlige frihet innskrenkes. Brått blir de mer interessert i fred og frihet – lærer seg selv og blir opposisjonelle, men staten har intet annet valg enn å reagere med selvforsvar og innskrenke friheten enda mer eller bruke mer vold for å kontrollere. Den sosialistiske staten har tross alt en gang fått tilliten til å forvalte friheten din og nå forlenger den simpelthen engasjementet på ubestemt tid, uten at du har noe å si på det.

Hvis sosialister og andre hadde hatt innsikt i forhold rundt tvang/vold og fred/frihet, så hadde hoveddelen av denne kronikken kunnet dreie seg om Falun Gong istedet for 101 sosialisme.

Falun Gong er en qigong- og kultiveringsmetode som ble introdusert i Kina i 1992. Den inneholder meditasjon og gode verdier som å leve etter sannhet, medfølelse og toleranse i hverdagen. Om den virker vet bare dens utøvere. I løpet av 7 år vokste antallet utøvere i Kina til 100 millioner. Sosialistledere i Kina oppfattet Falun Gong som farlig for staten og satte igang forfølgelse av veiledere og utøvere – praksisen ble forbudt. Falun Gong er upolitisk, men det spiller ingen rolle for fascister som tror noe annet. Merk at sosialister i svært mange land faller perfekt inn under definisjonen av politiske fascister.

20. juli 1999 innledet det kinesiske kommunistpartiet forfølgelse av Falun Gong. Propaganda spredde mistro og hat mot Falun Gong for å rettferdiggjøre det som skulle komme.(Ikke ulikt norske sosialisters evige stempling av sine meningsmotstandere). Utøvere av FG har ingen rett til arbeid og utdanning. De blir aktivt og åpenlyst diskriminert mot. Hjernevask og tortur blir benyttet mot utøvere. 2/3 av de som blir torturert i kinesiske fengsler(og dem er det mange av)er FG-utøvere. Det er rapportert 3000 dødsfall etter tortur, men det reelle antallet antas å være mange ganger høyere. Antallet torturofre(ett av målene med tortur i Kina er overlevelse) er antatt å være enormt, siden flesteparten overlever tortur. FG-utøvere blir også utsatt for organrøveri. En rapport fastslår at det i årene 2000-2005 ble foretatt 60 000 organtransplantasjoner hvorav det i 40 000 av tilfellene ikke kan redegjøres for hvor organene kommer fra. To kanadiere  – en tidligere statssekretær og et parlamentsmedlem og en menneskerettighetsadvokat fastslår i rapporten “Bloody Harvest” at organene tas fra fengslede FG-utøvere.

Hvis du interesserer deg for emnet:
http://www.falunhr.org
http://www.organharvestinvestigation.net
http://www.faluninfo.net
http://no.clearharmony.net
http://www.falundafa.no

Hvorfor fortsetter norske, sosialistiske myndigheter dialogen sin med Kina når den er fullstendig resultatløs? Myndighetene vil selvsagt, mot bedre vitende, hevde at den bærer frukter.

Kan det være fordi det er penger å tjene på å se gjennom fingrene med grove menneskerettighetsbrudd?
Kan det være at staten bare føler seg forpliktet til prinsipper når dens innbyggere krever at den forplikter seg?

Sosialisme er roten til alt ondt, fordi ingen mennesker har rett til å forsyne seg eller å bruke staten som proxy til å forsyne seg av det andre mennesker har laget. Sosialisme er en tankefeil som mange svake individer lar seg friste til å følge fordi de er redde for ikke å klare seg selv. Sosialisme er ikke solidarisk med andre enn logrende medlemmer av stammen. Solidaritet er et ord sosialister bruker for å skjule seg bak det faktum at de tvinger samtlige mennesker i samfunnet med på det de til enhver tid føler at de må for å opprettholde makten. Ekte solidaritet betyr at man alltid ønsker å hjelpe andre hvis man har evne til det – altså frivillig. Man hjelper andre fordi man har empati og fordi man har lyst å leve i et land der alle har det greit. Hvis du er kritisk til sosialisme, så les denne bloggen, der Norges mest spennende tenker bruker all sin tid på å opplyse det norske folk: http://www.onarki.no/blogg. Hvis du liker det som står der, så doner hver måned minimum kr 30,- slik at vi en dag kan fri oss fra alle typer sosialisme.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Falun Gong, Sosialisme og Kina

 1. Ultima_Thule sier:

  «Hayek nøyde seg ikke med kritisere de økonomiske sidene ved sosialisme og planlegging.
  I ‘Veien til Trelldom’ fra 1944 beskrev han det problematiske ved Œ gi diskresjonær makt til
  en liten gruppe mennesker.
  Han viste de åŒpenbare parallellene mellom nazismen og kommunismen og hvordan de regimene som ønsker åŒ realisere utopia alltid ender i despoti.
  Totalitære diktatur oppstŒår ikke fordi man et sted påŒ veien har vært uheldig ved valg av leder,
  men de følger med nødvendighet fra det institusjonelle systemet med sosialistisk planlegging
  .» – DN-innlegg: Hundre åŒr med Hayek

  Svar: Jeg gleder meg alltid over kommentarene og linkene dine:)

  Takk!

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s