Dhimmiekspertise til blodpris!

Jeg har fått tillatelse til å trykke en kort, men meget god kronikk om dhimmiene i norsk akademia. Dhimmi betyr en som i frykt har underkastet seg politisk islam uten selv å være muslim.

Morten Andersen, 2. april 2011

Hvor kommer de fra disse «ekspertene» som ufortrødent spretter frem som bendelormer fra sitt akademiske tarmrom hver gang Muhammeds soldater går amok i en rasende voldsorgie? Denne gangen var det noen brente sider fra et apokryfisk hatskrift som måtte hevnes – ved regelrett å massakrere syv sakesløse FN-ansatte i Mazar-e Sharif, deriblant den norske oberstløytnanten Siri Skare. Dette ble avløst av massive opptøyer i Kandahar, hvor ytterligere ni mennesker ble drept og minst 73 andre skadet.

Før kruttrøyken har lagt seg og ofrenes blod har størknet, dukker altså disse servile duknakkene opp, og vil med retthaversk mine belære oss om viktigheten av å veie våre ord. Vi må ikke tro at vi selv er objektivt bedre – og for all del ikke krenke andres religiøse følelser – blir vi fortalt. Man formelig hører ekkoet av den svenske Socialdemokrat-politikeren Jens Orbacks famøse ord: «Vi må være åpne og sjenerøse overfor muslimer og islam, for når vi kommer i minoritet, så vil de gjøre likedan overfor oss.» Dette utsagnet vil formodentlig bli stående igjen blant historiens pinligste, verbale blamasjer siden Neville Chamberlains «fred i vår tid».

Disse notoriske dhimmiene løper dermed ærend for de brutale fanatikerne som kun kjenner voldens, hatets og raseriets språk – og de sitter så tett som torskerogn i norsk akademia så vel som i partipolitiske organer og landets mediehus. To av dem er intervjuet i dagens utgave av Dagbladet.

Prio-direktør Kristian Berg Harpviken mener at det er «helt nødvendig» at vestlige ledere tar avstand fra pastor Terry Jones’ Koran-brenning 20. mars i år, som altså var foranledningen for voldshandlingene i Afghanistan. NUPI-rådgiver Helge Lurås er mindre sikker i sin sak, og uttaler med påtagelig tvil at han «ikke umiddelbart» synes at vi skal gi slipp på en sentral verdi som ytringsfriheten. Det kunne jo vært interessant å få vite nøyaktig når han synes det er på tide å gi dette demokratiske grunnvilkåret på båten. Fred uten frihet er som kjent et meningsløst begrep.

Ja, for bokbålet i Florida var jo den opprinnelige forbrytelsen oppe i det hele? Her er det en lov for Loke og en annen for Tor, må vites, eller skal vi si en lov for Muhammed og en annen for Jesus, samt alle andre som ikke tror hellig og inderlig på terrorisme som ytringsform og politisk virkemiddel?

Kulturmarxismens koryfeer lever og lærer etter maksimen om at alle kulturer egentlig er jevngode, og i forlengelsen av dette er det kun rett og rimelig å akseptere sivilisert uenighet og avsindig berserkergang som likeverdige kulturuttrykk. Og man må endelig passe på ikke å fornærme islam; det kan nemlig oppildne til interkulturelle spenninger, noe som er den marxistiske ekvivalenten til å banne så høyt kjerka at presten skvetter, da det liksom punkterer hele det perfide luftslottet med et temmelig følbart smell, og lar det mentale tomrommet som etterlates illustrere med all tydelighet hvor fullstendig uforlikelige våre kulturer i realiteten er.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s