Johan Galtung har forstått politisk islam

”There is no capitulation in islam to infidels – it doesnt exist”

”The time perspective is unlimited”

1.17-1.27, 1.42-1.48

http://www.youtube.com/watch?v=QIyKF-IcgTE&feature=share

Landssvikeren Johan Galtung har skjønt islams essens. Et virus som aldri stopper før noen stopper det. Sosialisten og forskeren på fredsstudier har innsett at islam ikke kompromisser og har derfor erklært at vi hurtigst mulig må underkaste oss. Hvis ikke kan europeisk islam ende med ikke å være moderat. Galtung er den eneste sosialisten jeg har sett som tydelig innrømmer at islam aldri vil underkaste seg menneskerettighetene og at den har evig god tid på å islamisere kloden. http://poetrixx.wordpress.com/2011/01/07/johan-galtungs-knefall-for-islam-%E2%80%93-et-eksempel-pa-intellektuelt-forraederi/ Og så synes han jo ikke at dette er noe problematisk heller. Derfor kaller vi ham en landssviker. Han sviker alt Norge står for. Han er helt på linje med resten av venstresiden, som også hyller ham som en helt.

Det aller viktigste for sosialister er at individet aldri får sin frihet, men at kollektivet står i sentrum med omfordeling av goder og et godt motivert sosialistisk tyranni. Sosialisme ser islamisme som sin siamesiske tvilling og venn i kampen mot individets friheter og rettigheter. Er det dette flertallet vil ha?

Heldigvis har Johan Galtung blitt avslørt som en narsissistisk løgner:

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article410114.ece

Dette innlegget ble publisert i politisk islam, sosialisme. Bokmerk permalenken.

3 svar til Johan Galtung har forstått politisk islam

 1. Zohre sier:

  Islams essens og buddhismens essens er denne essensen som Profeten Ebrahim ( Abraham ) som gjenkjente ved å knuse avguder ( statuene ).

  Derfor da sunniislam og sjiaislam gjenkalte dennes essensen.

  Men, Johan Galtung ønsker seg fred gjennom det materielle.

  takk
  zohre

 2. Ultima_Thule sier:

  Sosialismen og islam kjemper begge for verdensherredømme, hhv. et globalt proletariatets diktatur (FN?) og et globalt kalifat, og tilhengerne er målrettet – uansett hvor lang tid det enn skulle ta å nå målet. Jeg syns at mange ikke oppfatter at sosialismen heller ikke bryr seg om tidsperspektivet. Vesten har blitt snik-«sosialisert» i over hundre år nå (se WND-lenken nedenfor).
  Sosialisten Galtung kjenner seg nok igjen i islam.

  Etter å ha lest denne artikelen, slo det meg at sosialister/kommunister også rettferdiggjør løgn hvis løgnen fremmer sosialisme – akkurat på samme måte som muslimer rettferdiggjør løgn hvis løgnen fremmer islam.
  Fins det belegg i de sosialistiske hellige (ja, sosialisme er en religion) skriftene som rettferdiggjør løgn, slik «taqiyya» og «kitman» har belegg i de islamske hellige skriftene?

  Jeg bet også merke til sitatet av Marx i artikelen: «Fred betyr fravær av opposisjon til sosialismen» (min oversettelse).
  Ifølge islam er det ikke fred i et land uten islamsk styre (Dar al-Harb).
  Bedriver alle totalitære religiøse ideologier slik, nærmest identisk, «nytale»?

  Fins det litteratur som tar opp dette?

  (Dette er også postet på Onarki.)

 3. Sindre Rudshaug sier:

  Mye fornuftig, men jeg er svært uenig når det gjelder hans ønske om å diskriminere mot kvinner, homofile og nekte abort. Dette er kristne og islamske verdier som er forkastelige i mine øyne.

  For meg er det klart at en av sosialismens viktigste metoder er løgn. Omskriving og redefinering av begreper er åpenbart taktisk løgn. Det er derfor Onar bruker så mye tid på å etablere objektive begreper, istedet for sosialismens skjulte løgner som «spleiselaget» og «samfunnskontrakten». Hvis sosialismen skulle ha vært åpen på at den drev med tvang, så ville mange flere ha vært skeptisk. I linken din skriver han jo om å ta over lærerne, lærerorganisasjonene, skolene og elevene for å inndoktrinere mest mulig effektivt.

  «Jeg bet også merke til sitatet av Marx i artikelen: “Fred betyr fravær av opposisjon til sosialismen” (min oversettelse).
  Ifølge islam er det ikke fred i et land uten islamsk styre (Dar al-Harb).
  Bedriver alle totalitære religiøse ideologier slik, nærmest identisk, “nytale”?»

  Jeg har lenge hatt begge sitater som signatur på mailen min – få kommentarer selvsagt – ingen lar seg sjokkere. De bryr seg mer om hvor mye som er igjen av lønna før neste lønn.

  Alle totalitære ideer må drive med nytale for å kamuflere og begrunne alle de døde, all tvangen og all ondskapen.

  Liberalisme er den eneste ideen som ønsker objektive begreper som samsvarer med virkeligheten, for vi har intet å skjule. Vi VIL at verden skal vite hva vi driver med: FRED OG FRIHET.

  Fagre nye verden, Animal Farm – men det er jo ikke faglitteratur. Leseverdig uansett:)

  Takk for kommentar.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s