Sosialister med rett til å lyve

Sosialist-ideologer liker som kjent å lyve og de er selvsagt avhengig av å lyve og føre folk bak lyset for å få makt. Norge har hatt en sovende lov som har hatt til hensikt å holde sosialist-løgnere litegrann på matta, men nå ønsker sosialistene å fjerne denne siste skranken mot at de kan fremme åpenbare løgner i hensikt å få folk til å stemme på dem. Hvis man kjemper mot sosialisme og sosialist-svindlere, så er man åpenbart på riktig side av det politiske kartet. Hvis man ikke da ønsker å ha svindel og løgn som norm i tillegg til trusler, tvang og vold mot fredelige mennesker. Problemet med flertallstyranniet er at enkle mennesker ofte stemmer på de som lover mest. Sosialist-ideologer ønsker å bryte ned samfunnet vårt bit for bit og bygge opp noe ondt og udemokratisk, der normene er løgn, trusler, tvang, vold, svik og doble standarder. Er det slik nordmenn ønsker å leve?

http://stavrum.nettblogg.no/1202455669_lisens_til__lyve.html

Dette innlegget ble publisert i sosialisme og merket med , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Sosialister med rett til å lyve

 1. Zohre sier:

  Uansett hvilken ideologi refererer en sosoialisme vil være den første akkurat som pannelappen er den første.

  kapitalismen, liberalismen, Kommunisme, og etc. men, den siste også er sosialisme.

  Med denne mener jeg at tilgang på nett er et ønske som sosialisme bestreber enn de andre ideologier.

  For å få et demokratisk samfunn må alle få tilgang på skjermen ergo kapitalismen er de ødeleggende forbindingene.

  Hva er menneskene uten alfabeter enn tak over hode som alltdi har vært kapitalismen hovedtanker.

  Hvem som lyver er de som får ikke til å skrive siden liberalismen vel, uansett hvordan argumenterer en så kommer til sosialen.

  takk
  zohre

 2. Sindre Rudshaug sier:

  Desverre tar ikke den unge og vakre damen konsekvensen av sine egne ideer. Hun ser at politikk dreier seg om å love og dermed lyve mest mulig og best mulig for å få makt. Den logiske slutningen hun bør nærme seg er at det da er politikkens vesen som er problemet. Det er antagelig et for langt sprang for en politiker å innrømme at vi bør avskaffe politikk. Hun ser det ikke eksisterer noen løsning, men velger å stikke hodet i sanden og si at hun ikke vil støtte dette lenger, men ikke vil gjøre noe annet med det heller. Noen andre får fortsette å forvalte dette systemet som ikke fungerer tenker hun. Hvorfor ikke jobbe for å avskaffe et system som ikke fungerer? Hvorfor ikke la mennesker selv bestemme over seg selv?

 3. Clear Bliss sier:

  Hei, antisosialist!

  Så hyggelig å lese innlegg fra antisosialister, det gjør meg alltid glad. Det er ikke alle i dette landet, hvor 40 % er for å forby folk å røyke i sitt eget hjem (!), som er like fascismevennlige. Det er DEILIG å vite at det finnes motstand!

 4. Sindre Rudshaug sier:

  Hyggelig at vi er flere, ja. Morsomt at sosialistene har avvist Hitler og Mussolini, men beholdt 95% av politikken deres. Vi får gå grundig til verks og vise de vi kan nå at sosialisme må være en frivillig greie, ikke bare en ny fascisme-variant med nye mål. Onar Åm kommer med ny bok i disse dager – religiøse ateister: Forklarer sosialismens mange grunnleggende tankefeil.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s