Filosofi og kunnskap som motgift mot sosialisme

Etter at jeg nå har fått ut litt edder og galle, kan jeg forsøke meg på en mer interessant analyse av grunnlaget for mitt forrige innlegg.

“Hun tråkker på alle mennesker i fattige land som mister levebrødet sitt på grunn av klimaendringene som er i gang.”

Akkurat hva er det den onde sosialisten Eskil Pedersen her sier og gjør?

Sosialister bygger sine ideer på løgn, subjektive følelser, tro og ideer suget fra eget bryst. Når man ikke har helt grunnleggende og sanne beskrivelser av virkeligheten som fundament, vil alt som bygger oppå være selvmotsigende. Virkeligheten er aldri selvmotsigende, så det skal ikke så mye til for å avsløre sosialisters byggverk.

For å unngå å bli avslørt har sosialister etablert et stort edderkoppspinn av løgner. En sentral del av disse løgnene skjules bak måten de beskriver ting. Det finnes to måter å beskrive ting på. Man kan benytte denotasjoner – en bestemt type assosiasjon som frembringer et mentalt bilde av det korrekte objektet i virkeligheten, som begrepet refererer til. Og så kan man benytte konnotasjoner, som er en vilkårlig assosiasjon som frembringer det bildet man møysommelig forsøker å tvinge folk til å få i hodet når man bruker bestemte ord.

Sosialister bruker aktivt metoden med å repetere løgner til de til slutt blir sanne. Uten media hadde de ikke kunnet lykkes i dette prosjektet. Det Eskil Pedersen og alle onde sosialist-ideologer gjør er bare å fortsette å etablere og innprente løgner – her via konnotasjoner:

A) Først startet sosialistene med å etablere myten om klima-problemer. B) Så hvilke følger dette skal få for forskjellige land. C) Så hvilke følger dette får for innbyggerne i disse landene. D) Så hvilke rettigheter disse innbyggerne angivelig har. E) Så hvilke rettigheter de da angivelig skal miste. F) Hva man som miljøversting i Norge da angivelig gjør for å tråkke over disse rettighetene. G) Og at man ved å tråkke over disse rettighetene da faktisk tråkker direkte på disse menneskene. Det er altså mange ledd og mange forutsetninger for at A skal være lik G. Konnotasjonen Eskil Pedersen her søker å befeste er altså at A=G, at det å kjøre stor bil eller å være kritisk til klimahysteriet = å tråkke på små, forsvarsløse mennesker i fattige land.

Ett av problemene med akkurat denne konnotasjonskjeden er selvsagt at når A allerede er motbevist – hockeykølle-svindelen til IPCC, så faller resten av kjeden sammen. Men tror du at dette enkle faktum affiserer sosialistene? NEI. De har brukt så mye tid og energi på å bygge opp den lange kjeden med løgner, som dekkoperasjon for å kreve inn stadig mer skatt og kontrollere stadig mer av menneskers liv, så de gir seg ikke uten videre.

Skal man imøtegå sosialister, så har man et vidunderlig våpen å ty til – det heter objektivitet. Sosialister vil alltid tape alle debatter dersom man benytter dette våpenet. Fordi våpenet er så altoverskyggende, har sosialistene etablert sin egen parallelle, religiøse verden – Platons ideverden, der essensen kommer forut for eksistensen. I denne verden kan alt snus på hodet, fordi vår forståelse av verden ikke samsvarer med den ekte, virkelige verden. Aristoteles og andre store filosofer avviste dette sludderet, men likevel har mange kjente filosofer opp gjennom tidene fortsatt å gjenta dette våset. Og sosialistene har begjærlig grepet muligheten til å kunne avvise virkeligheten og innføre sin egen virkelighet. Sosialister er religiøse ateister, der de avviser guddommelige størrelser, men likevel insisterer på at mennesket ikke kan etablere objektive størrelser som representasjon av virkelighetens verden – størrelser som gjør at vi kan samhandle med virkeligheten med stor grad av tillit. Sosialister krever at begreper skal være absolutt representative for å kunne gjengi virkeligheten, men vi trenger ikke mer enn kontekstuelt perfekte begreper for å samhandle fornuftig med virkeligheten. Sosialisters mål med å heve objektivitet opp til et nivå som mennesket ikke kan nå er å plassere mennesker langt ned – så langt ned at de ikke er istand til å ta vare på seg selv, slik at sosialistene kan komme reddende til og styre oss. Om sosialistenes kunnskap er sann og hvordan de objektivt kan vite dette – den kunnskapen som skal styre oss, istedet for objektivitet – det klarer ikke sosialister å si noe fornuftig om.

Hvis man ønsker å forstå mer av hvilke tankefeil sosialistene bygger på, hvilke absurde premisser de legger til grunn for sin tenkning, så kan man kjøpe Onar Åms nye bok, som snart kommer ut. En kort og fin liten lettlest sak på engelsk: “The Religious Atheists”. Filosofi er ikke et delvis interessant fag som på en måte ikke er praktisk og ikke kan benyttes i vår forståelse av verden, slik mange sosialister vil ha oss til å tro. Filosofi er det viktigste av alle fag som alle mennesker må forholde seg til hvis de er opptatt av tenkning. Filosofi er grunnlaget for forståelse av kunnskap(epistemologi) og eksistens(metafysikk) og skal man være effektiv i kampen mot sosialismens mange onde ansikter, så må man utstyre seg med dette våpenet.

Onar har forøvrig allerede utgitt “Kampen om klimaet” og “Kunsten å krige” – begge anbefales. Onar er Norges mest interessante tenker i 2011, har vært det i mange år og vil fortsette å være det i mange år.

Mvh Sindre Rudshaug

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i sosialisme og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s