Hva lærer muslimske barn om oss kafirer/vantro?

Hva lærer muslimske barn om oss kafirer/vantro? Sjekk selv hva de tenker og skriver. Jamnfør med kunnskapsløse klovner som partileder for Venstre, Trine Skei Grande som ytrer at vi ikke har noe problem med islam i Norge.

Her har vi en dialog med Ishaq Mohammad, lillebroren til Mohyeldeen Mohammad og en annen. Dette er altså et barns holdninger og det han sier om islam er selvsagt 100% sant. Ishaq vet nemlig bedre enn de fleste hva han snakker om eller så er han ærligere enn de fleste.

Hvor er barnevernet når små barn får tilgang til så hatefulle ideer som man finner i islam? Barn burde beskyttes mot opplæring i de mest sentrale ideene i de ulike menneskehatende ideologiene.

Jeg har meldt saken til barnevernet, men de griper selvsagt ikke inn, da det er politisk ukorrekt å koble islam med overgrep. Islam er jo fredens religion. Det kan man jo se ved selvsyn når man studerer Ishaqs ideer, eller hva?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i islam. Bokmerk permalenken.

10 svar til Hva lærer muslimske barn om oss kafirer/vantro?

 1. Zohre sier:

  Kaffer og koloni henger sammen i Islam så om ønsker du å drøfte disse temaene så er jeg klar Sindre og du vet enten kaffer eller koloni som må en huske:

  takk
  zohre

 2. Zohre sier:

  Når Mekka, Jerusalem, Den persiske gulfen og Det kaspiske havet har tyngdene så ordene som kaffer og koloni også er tilsvarende men, som ble det nevnt tidligere Islam nevner disse ordene samtidig det vil si subjektivt og objektivt henger sammen siden fienden nesten har et kjent ansikt.

  Dette ansiktet er vesten og ikke øst altså inntil nå Kina, Japan, Nord og sør Korea, India og etc. har et bedre ansikt hos muslimer og disse nevnes ikke som koffar ( Flertallet på kaffer ).

  Hvordan da Islam klarte til å se disse forskjellene?

  takk
  zohre

 3. Zohre sier:

  Sindre det er en forskjell ved å være på nett og på dør.

  I Islam Kaffer og koloni henger sammen så heldigvis drøfter vi nå via skjermen enn dør og vindu.

  takk
  zohre

 4. Zohre sier:

  Kaffer er arabiske ordet og kafir er både Urdu og Tyrkisk tror jeg siden på arabisk og persisk uttales Kaffer.

  Kofr, Kaffer, Koffar, Kiffar.

  Vel, språk er makt og til og med muslimer artikulerer dette ordet på forskjellige måter siden Koran er på arabisk og dette språket ønsker å ha en makt over alle ergo kaffer.

  takk
  zohre

 5. Zohre sier:

  Kharijitter eller Khawarijer (arabisk: خوارج, Khawārij, singularis Khārijī, «de som trer ut», separatister) var medlemmer av en islamsk sekt i det sørlige Mesopotamia, på slutten av 600-tallet og begynnelsen av 700-tallet. Sekten hadde sitt sentrum i Basra, og skilte seg ut fra såvel sunni som sjiitter…

  Den kharijittiske teologien var radikal og fundamentalistisk og stilte krav om en kompromissløs etterfølgelse etter deres tolkning av Koranens lære. De mest ekstreme kharijittene anså alle moderate muslimer for å være vantro kafirer og hyklere, som man ustraffet kunne ta livet av. (En skikk som kalles takfir). Kharijittene bannlyste alle som begikk «grove synder», og med det mente de alt som sto i motsetning til Koranens ord. Kharijittene mente at bare de frommeste borgerne skulle ha lov til å utøve politisk makt, noe som førte til at sekten i hele sin levetid var splittet politisk…

  takk
  zohre

 6. Zohre sier:

  Araberne og perserne uttaler det arabiske språket likt men, resten av muslimer rundt omkring i verden uttaler det arabiske språket ulikt og her i Norge så pakistanerne og tyrkerne som oversetter det arabiske språket på norsk siden araberne og perserne er i mindretallet i Norge som er en følge av Den persiske gulfen altså kaffer og koloni igjen henger sammen.

  takk
  zohre

 7. Tsjetsjen sier:

  Til han som skrev dette innlegget.: Er du helt dum eller? Han har bare brukt det bilde, fra da han var barn. Han er 18 år gammel gutt, som faktisk klarte å lure deg og vise til oss alle at den eneste personen som driter seg ut her, er DEG!

  Jaha, og jeg driter meg ut fordi…

 8. Sindre Rudshaug sier:

  Hvorfor står han ikke fram med et nyere bilde? Er han redd for å fronte sine fascistiske meninger?

  Da er det i det minste ikke en barnevernssak og vi får håpe at foreldrene ikke får flere barn de kan hjernevaske inn i denne ondskapen.

 9. Arild Holta sier:

  Så du melder til en irrasjonell voldsorganisasjon irrasjonell voldsprat. Det er irrasjonelt. Det er litt høyere standard i politiet. Forsøk heller dem. Selv om det sikkert er døfødt også det. Men da tramper du ikke like radikalt på egne liberalistiske ikke-volds ideer, og på rettsstats-ideer. Det såkalte barnevernet gjør det verre i ca 90% av såkalte omsorgsovertakelser. Utover det er de stort sett svaret på stjel og del-politikk. Ikke akkurat noe å trakte etter for liberalister!

  Hvorfor ikke plassere barnevernet inn i din liberalistiske bevissthet, og ta konsekvensen av det?!

 10. Sindre Rudshaug sier:

  Arild Holta: Mulig du vet mer om barnevernet enn meg, men jeg tenkte at det er fint om noen kanskje bryr seg om at små barn blir hjernevasket inn i dødskulten politisk islam eller nazismen. Kan du si noe om dette?

  Politiet er politisk styrt av sosialister uten gangsyn og har ingen fullmakter til å ta seg av slike saker. Jeg må forholde meg til dagens system, selv om jeg helst vil avvikle all politikk.

  Foreldre har ingen rett til å begå overgrep mot barna sine uansett hvilket samfunn man ser for seg. Problemet er definisjonen av hva som er et overgrep. Mulig barnevernet ødelegger i 90% av sakene sine, men hvorfor går de inn hvis foreldrene er kapable til å gi barna de grunnleggende behov?

  Jeg skjønte ikke dette med stjel og del?

  Jeg antar at det i en liberalistisk stat ville ha vært langt høyre terskler for inngripen, men dette er et felt jeg vet lite om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s