Bare ABB er ansvarlig for hans handlinger

Like lite som det er noen sammenheng mellom islamkritikk og massemord er det noen sammenheng mellom venstresidens meningsundertrykkelse og massedrap på ungdommer. Breivik hadde sine private grunner for massedrap. Han ville desimere Ap. Han ville bidra til å stanse innvandringen. Vi er alle enige om at dette ikke er veien å gå, men en irrasjonell manns verk. Irrasjonell fordi han gjør akkurat det han sier han er imot. Når vi erkjenner at han er irrasjonell, så sier vi samtidig at resten av oss er mer rasjonelle og at vi VELGER å ikke bruke slike metoder. Vi kommer ikke til å velge det uansett om innvandringen skulle øke, om undertrykkingen fra venstresiden skulle øke, om frihetene skulle innskrenkes ennå mer eller om landet skulle bli overtatt av islamister. Vi skal aldri bruke slike metoder, fordi det strider mot alt vi står for. Vi bruker ikke vold. Vi tar alltid avstand fra vold. Det er ikke venstresidens maktarroganse som radikaliserer oss. Deres handlinger tvinger oss ikke til å gjøre noe som helst. Skulle vi påstå det, så bruker også vi psykopatargumentet. Andres handlinger tvinger oss ikke til noe som helst, tvinger ingen andre til noe som helst. Alt vi gjør er valg. Gale mennesker dreper blindt, irrasjonelle mennesker dreper pga forvirring om hva man kan tillate seg og hva de tror vil fungere. Vi skal alltid motarbeide begrensninger i individets frihet, men vi trenger ikke å advare sosialister mot hva som kan skje som konsekvens av deres undertrykking av det frie ord. Det kan sånne som Mohyeldeen Mohammad gjøre. Vi avviser at det noensinne vil skje igjen, fordi slike som ABB ikke er å finne hos oss i det hele tatt. Vi islamkritikere er ikke ansvarlige for en irrasjonell manns handlinger.

Vi må nyansere mellom advarslene våre:

Det vi skal fortsette å advare sosialister om, som på ingen måte er en skjult trussel, er det faktum at import av mennesker som ikke lar seg integrere antagelig vil føre til mer ufred og mer vold i fremtiden. Ufreden og volden vil ikke komme fra oss.

Det vi aldri skal si er følgende: “Slipper dere oss ikke til i debatten, da kan x skje». Hørt denne før? I forbindelse med Muhammedkarikaturene var det jo dette argumentet muslimene brukte idet de gikk løs på ambassader og myrdet seg vei. Opplevelsen av å bli krenket sto sentralt. I dag er det noen få i det anti-islamske miljøet som retter en pekefinger til nasjonen og sier at » får vi ikke en debatt/blir vår ytringsfrihet krenket – ja så må dere regne med at det kan komme en gærning til. Dette er psykopatargumentet som rasjonelle islamkritikere aldri skal bruke. Vold er et valg, ikke noe man blir tvunget til.

Islamkritikere må skaffe seg tykk hud. Den dagen det ikke lenger hersker noen tvil om at det  multikulturelle eksperimentet er en katastrofe, vil venstresiden søke å legge skylden på islamkritikere. De kommer aldri til å ta på seg ansvaret for sin ikke-bærekraftige innvandringspolitikk. De vil hevde at det var oss islamkritikere som radikaliserte innvandrerne og at alt hadde gått helt fint bare vi hadde holdt kjeft. Ikke ta venstresidens absurde argumenter på alvor, ikke la din rett til frie ytringer flyttes en milimeter. Vi ser hvem det er som søker å kapitalisere på massemordet, hvem det er som henter inn en gammel, renvasket terrorist for å forklare den nye, hvem som i samme setning kaller ABB en jødevenn og nazist, hvem som ikke snakker så høyt om væpna revolusjon lenger, selv om de fortsatt kaller seg marxister. Vi har fornuften på vår side. La de sørgende få sørge, men ikke finn deg i skittkasting fra venstresiden. Ytringsfriheten gjelder fortsatt!

Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i ABB, om advarsler og merket med , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Bare ABB er ansvarlig for hans handlinger

 1. Zohre sier:

  Islam er en religion og Mohammad er denne profeten så et enkelt person kan ikke danne en religion ergo Mohammad betyr å dyrke siden Koran betyr å lese.

  Mohammad eller Anders som klarte å samle Norge siden andre verdenskrig?

  takk
  zohre

 2. Zohre sier:

  Og hvis er vi fredelige så både Mohammad og Anders klarte til dette felleskapet:

  Kjærlighet.

  takk
  zohre

 3. Zohre sier:

  Dette fellesskapet belønnes og ellers naturkatastrofer igjen kommer til å minne oss om et manglende fellesskap.

  ENTEN ELLER.

  takk
  zohre

 4. Zohre sier:

  Lurer Anders på det at er Mohammad på Jesus nivå eller er Mohammad på Andres nivå?

  takk
  zohre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s