Sosialdemokratiet har igjen feilet grovt

I verdens rikeste land, der sosialdemokrater har hatt flertall til å gjøre akkurat hva de vil de siste 6 årene, står det så dårlig til med utdanningssystemet at det er logisk umulig å ikke konkludere med at sosialdemokratiet totalt har feilet. I 2003 var det en stor test som avslørte nøyaktig de samme problemene – og problemet har sosialistene ikke klart å gjøre noe som helst med.

“En av ti voksne nordmenn leser så dårlig at de har problemer med å fungere i samfunnet.”

“Du kan ikke jobbe på Rema en gang hvis du ikke kan lese, sier Kristian, 19 år”

“Lesekunnskapene til tusen brukere er testet. Og de foreløpige resultatene er nedslående: En tredjedel leser så dårlig at de har problemer med å klare seg i arbeidslivet. Regner man med de med dårlige mattekunnskaper, har halvparten så dårlige basiskunnskaper at de ikke kan fungere normalt.”

“Forrige gang leseferdighetene i den voksne befolkningen ble testet, var i 2003. Den gang konkluderte man altså med at én av ti nordmenn leser så dårlig at de har problemer med å fungere i samfunnet.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4210668.ece

Politikerne vil oppsummere, slik de alltid gjør, at det mangler noen kroner her eller noen gode lærere der, eller noen instrukser i læreplanen eller kanskje en ny reform. Problemet er ikke noen av disse tingene eller alle sammen samlet, problemet er ideologien – den sosialdemokratiske middelmådighetsideologien.

Se for deg at man satte et normalt fungerende barn i en klasse for psykisk utviklingshemmede. Tanken var at den normalt fungerende var så mye smartere enn de psykisk utviklingshemmede og derfor kunne bruke tiden sin på å lære dem istedet for å utvikle seg selv. Slik tenker sosialdemokrater om smarte barn og om alle smarte og ressurssterke mennesker i samfunnet. Man må holde dem tilbake, de er jo så dyktige at de sikkert klarer seg uansett. Om man dreper all deres læringslyst får så være – det er ikke synd på de ressurssterke.

Sine egne barn unntatt, for de får ofte gå på privatskole – sosialister er hyklere. Sosialistene vil gjerne styre deg, de vil ikke være deg.

De svake settes i samme klasse som de velfungerende og får på denne måten sjelden oppleve mestring. De eneste som kan trives og evt vokse utviklingsmessig i et slikt system er de på midten eller litt lavere. De kan ha noe å strekke seg etter eller ihvertfall kan de oppleve å mestre nivået. Det er godt at ikke alle trenger å hate sosialistenes utdanningssystem. Det fungerer for noen få mennesker.

Sosialister har altså ingen problemer med å begå grove overgrep mot barn – sette velfungerende barn sammen med psykisk utviklingshemmede eller sette svært smarte barn sammen med barn med svært dårlige kunnskaper. La oss kikke på hvorfor.

Dette er bare ett eneste eksempel på sosialismens grove feiling og overgrep mot de mennesker den setter i grupper og diskriminerer mot. De smarte, de rike, islamkritikere, de ressurssterke, anti-sosialistene, osv.

Den sosialistiske ideologien baserer seg på flere svært grunnleggende filosofiske premissfeil. To av disse er altruisme og pragmatisme. Pragmatisme betyr at man avviser prinsipper. Svært mange sosialister er enig med individualister som meg i prinsipper. “Jeg er enig med deg i prinsippet” sier de og fortsetter: “men det fungerer ikke i praksis”. Altruisme er ideen om at DU, Sindre, må ofre deg for fellesskapet. Du får desverre ikke lov å selv bestemme om du skal ofre deg – vi har avgjort det for deg.

Ja, Sindre, i prinsippet har du rett til å slippe sosialistisk tvang, men i realiteten vil det ikke fungere i praksis, så vi er desverre nødt til å tvinge deg med på ideene våre med trusler, tvang og vold.

Se for deg en øde øy, med en ung vakker jente og to stygge gamle menn. Det er ingen utsikter til redning. Mennene gidder ikke leve resten av livet sitt uten sex, så de starter demokrati. De samler seg og sier til jenta: “Idag har vi laget demokrati – det betyr at flertallet kan tvinge mindretallet med på akkurat det det ønsker seg. Det flertallet ønsker seg er at mennene skal ha sex med jenta, slik at vi kan lage barn og reprodusere”(Reproduksideen er alibiet, mens målet selvfølgelig bare er å ha sex, akkurat som sosialister har alibi om å hjelpe, mens de egentlig bare tenner på å kontrollere andre mennesker og deres verdier)

Den unge, vakre jenta motsetter seg selvsagt å bli voldtatt, uansett ARGUMENTER, men mennene er i flertall, har flest sterke armer å holde jenta nede med mens de voldtar henne, så daglige voldtekter er et faktum. Mennene tilbyr selvsagt jenta å svømme avgårde fra øya og maten som er der. For som de sier: “Vi tvinger deg ikke til å være her – du kan stikke av når som helst, men her på øya har vi sosialdemokrati”.

Det eksisterer ingen prinsipielle forskjeller mellom sosialdemokratiet på denne øya og sosialdemokrati i Norge. Sosialisme baserer seg på ideen om å true, tvinge og begå vold mot alle som ikke underkaster seg sosialismen. Man har flest stemmer, flest pistoler, ingen samvittighet og gjør som man vil. Makt = rett.

Ingen sosialister som bidrar til det norske flertallstyranniet ved å stemme på sosialistiske partier(Fra Rødt på “venstresiden” til FrP på “høyresiden”) kan kalle seg gode mennesker. Man kan ikke tvinge andre mennesker mot deres vilje og samtidig påstå at man er et godt menneske. Sosialister velger seg en tvangsideologi, når de har et alternativ – Det Liberale Folkeparti. Valget gjør dem onde. Akkurat som nazistene, kommunistene, islamistene og fascistene velger seg onde ideologier, velger sosialister seg en ond ideologi.

UNNTAKET er mennesker som har blitt lurt med og hjernevasket på sosialistenes enhetsskole, enhetsuniversitet eller via enhetsmediene. Fascisme er et annet ord for tvungen enhet. Hvis dere nå innser at dere har gjort noe galt, så kan dere velge annerledes – dere kan velge vekk det onde og velge det gode. Hvis dere er usikre kan dere plukke opp litteratur og sjekke hva det er fredsmennesker som undertegnede og andre liberalister tenker.

Dere kan lese på hjemmesiden til DLF: http://stemdlf.no/

Dere kan lese Onar Åm: http://onarki.no/blogg/

Dere kan lese om hvorfor sosialistisk økonomi ikke fungerer i praksis på lengre sikt i boka “Economics in one lesson” av Henry Hazlitt.

Etter at dere har lest dette, så finnes det ikke lenger noen unnskyldning. Hvis dere går tilbake til å være tvangsmennesker, så er dere akkurat som alle tvangsmennesker før dere opp gjennom historien. Mennesker som pga sine ideer mener at akkurat DE har rett til å tvinge alle andre med på sine ideer eller tvinge dem til å gjøre noe for seg, fordi de har makt til det. Dere er isåfall like alle sammen. Da vet du hva du er. Det er ikke min feil at jeg forteller deg hva du er. Det er din feil at du fortsatt velger å være det. Jeg har alltid vært hard og jeg ser ingen grunn til å begynne å pakke inn sannheten om sosialisme for at sosialister ikke skal føle seg støtt. Hitler trodde han var et godt menneske.  Det tror sikkert du også at du er, men det betinger at du slutter å medvirke til tvang mot fredelige mennesker.

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i liberalisme, sosialisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s