Onde sosialister del 3

Mange sosialister hater flinke og ressurssterke mennesker:

Kenneth Kjelsnes i Trondheim SV: «Det legges i altfor sterk grad opp til en skole for at de ressurssterke kan lykkes.»

Les setningen en gang til. Denne onde sosialisten ønsker at de ressurssterke skal mislykkes. Han vil samle alle på midten, så de kan bli gode arbeidsmaur for sosialistene, fordi han tenner seksuelt på makt akkurat som normale mennesker tenner på sex. Denne onde fyren og hans mange onde venner ønsker å kontrollere deg og barna dine. Ikke stem på noen av dem.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2011/artikkel.php?artid=10089847

La oss stoppe den sosialistiske rasismen mot de flinke. Jeg vet at mange sosialister har blitt lurt med på denne onde ideen. Det er lov å snu.

Til alle sosialister som merker at troen begynner å slå sprekker: Ja, det finnes fredelige alternativer til gruppetenkning, kollektivistiske trusler, tvang og vold, hat og diskriminering mot de flinke. Alternativet heter FRED og baserer seg på den individualistiske tanken om at mennesker IKKE er maur som skal styres, men individer som er født forskjellige og som likevel alle sammen har like mye verdi som mennesker.

Om du ikke kan få deg til å synes at alle skal ha denne friheten, om du tenker at vi må starte forsiktig, men ihvertfall slippe noen få individer ut av tvangstrøya, så finnes det muligheter for det. Muligheten heter friborgerskap. Hvis du er for friborgerskap, men likevel vil beholde det systemet vi har idag, så er du ikke lenger en fascist som skal tvinge alle med. Da er du et frihetsmenneske som kan være stolt av deg selv.

http://stemdlf.no/

Les http://www.reddit.com/r/ektenyheter for å se hvor hyklersk den sosialistiske staten er og hvor mye som går galt som sosialistiske medier IKKE skriver om. Sosialister har aldri likt sannheten – de tror den kan vedtas og skapes – det kalles inndoktrinering og propaganda.

Mvh Sindre Rudshaug

Dette innlegget ble publisert i liberalisme, politikk, sosialisme. Bokmerk permalenken.

2 svar til Onde sosialister del 3

  1. Chè sier:

    Jeg er sosialist. Hvorfor hater du sosialister?

  2. minarki sier:

    Jeg hater ikke sosialister. Jeg hater ingen mennesker, for alle mennesker er like mye menneske. Jeg hater vold og voldelige ideologier. Jeg skiller mellom de ideer mennesker velger seg og selve mennesket. Et menneske er så mye, eller kan være så mye mer enn sine ideer. Nazister, fascister, islamister, kommunister og sosialister har alle underkastet seg onde ideologier, men de kan likevel elske barna sine, konene sine og være grei mot vennene sine. Jeg avviser alle voldelige ideologier – i særstilling de fem nevnte som har drept hundrevis av millioner mennesker. Nei til ideologien din, Che og ja til deg som menneske.

    Jeg håper du vet hvor mange fredelige mennesker revolusjons»helten» Che Guevara tok livet av. Hvis ikke finnes det mange bøker som tar for seg akkurat Che.

    Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s