Norske skattepenger støtter terror-dømte palestinere

Akkurat som med islamske æresdrap der staten, samfunnet, familien og venner støtter drapsmannen, støtter også staten, samfunnet, familie og venner opp om palestinere som begår de groveste terrorhandlinger. I Israelsk fengsel sitter Abdallah Barghoutis og soner 67 livstidsdommer for sine 66 terrordrap og hundrevis av skadde, sivile israelere.

Mens 5500 palestinske terrorister soner sine dommer for terror mot sivile i Israel mottar de hver måned 27 millioner kroner i støtte – altså i snitt 4900,- pr terrorist. Palestinere tenker at det skal lønne seg å begå terror mot jøder. De 324 millionene hvert år er halvparten av Norges bidrag til de terrorstøttende palestinske myndighetene. Norske sosialister bidrar med 600 millioner hvert år.Vi kan si at sosialister finansierer halvparten av terroren og så finansierer noen andre resten. Dine skattepenger betaler direkte for terror.

http://www.dagbladet.no/2011/09/04/nyheter/israel/palestinske_selvstyremyndigheter/terrorisme/utenriks/17941848/

Forskjellen i mentalitet når det gjelder alle former for fysisk vold mot fredelige mennesker er så åpenbar når man setter islam opp mot sivilisasjonen. I islam er all vold mot ikke-muslimer berettiget og bra, mens i sivilisasjonen er all fysisk vold mot sivile alltid feil og dårlig.

Hvor i den vestlige verden finner man at staten, samfunnet, familie eller venner støtter opp om fysiske voldshandlinger mot fredelige mennesker?

Islam er anti-sivilisasjon og sosialister elsker det. Hvorfor? Det får klokere hoder enn meg svare på.

Jeg som kritiserer dette og synes det er feil – ifølge norske sosialister er det da jeg som er problemet. Stiller du spørsmål ved hvorfor norske sosialister finansierer terror eller hvorfor terrorister gjør som de gjør(politisk islam), så blir du brått stemplet som en nazist, fascist, rasist, høyreekstrem(hva nå sosialistene legger i det), en brun(hva nå sosialistene legger i det) eller en stygg blanding av alt sammen. Man blir ihvertfall noe sosialistene ikke liker.

Paradokset i denne saken er at norske sosialister akkurat har vært målgruppen for en terrorist og denne typen terror liker sosialistene altså ikke, etter avisartikler å dømme. Hva er den åpenbare forskjellen? Målgruppe! Palestinsk terror er rettet mot jøder, ABBs terror var rettet mot sosialister. Sosialister liker altså når palestinere terroriserer jøder. Eneste logiske konklusjon: Sosialister hater jøder. Selvsagt ikke alle sosialister, men alle sosialister som styrer landet og alle sosialister som er klar over det jeg akkurat har skrevet om og som stemmer på sosialister i valg. Godt valg, men ikke stem sosialistisk på mandag, hvis ikke du vil bli ennå mer beriket av politisk islam i dette landet eller hvis du ikke støtter terrorisme.

Si nei til terror – si nei til politisk islam – si nei til sosialisme!

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i islam, jødehat, jihad, politikk, politisk islam, rasisme, sosialisme, Venstrelogikk. Bokmerk permalenken.

1 svar til Norske skattepenger støtter terror-dømte palestinere

  1. Carlo sier:

    Veldig bra. Gode poeng. Synd at det er så få som innser dette.
    Deler denne på facebook, så får mine sosialistiske venner heller vrenge seg på innsiden og mine mer liberale venner noe å tenke på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s