Oss undermennesker – kafirene

Sometimes the first duty of intelligent men is the restatement of the obvious.
George Orwell

Kafir

Det første skrittet for å lære om islam er å forstå ordene. Islams språk er dualistisk. Som et eksempel: Det er aldri noen noen referanse til menneskeheten som et samlebegrep. I stedet er det en inndeling i troende og kafir (vantro). Menneskeheten er delt inn i de som tror at Muhammed var Allahs profet og de som ikke tror det. Koranen kaller de vantro for kafirer. Kafiren er hatet-

Koranen 40:35
”De (kafirene) som motsier tegnene (koranvers) fra Allah uten å ha nådd de med autoritet er sterkt hatet av Allah og de troende. Så Allah lukker ethvert arrogant, foraktelig hjerte.”

En kafir kan bli tatt som slave

Bukhari 5,58,148(Hadith/Muhammeds tradisjon)
Da noen av de gjenværende jødene fra Medina aksepterte å adlyde dommen fra Saed, sendte Muhammed bud på ham. Han ankom moskeen ridende på en kamel og Muhammed sa: ”Stå opp for deres leder.” Muhammed sa så: ”Saed, gi disse menneskene din dom.” Saed svarte: ”Deres soldater skal få hodet avkuttet og deres kvinner og barn skal bli slaver.” Muhammed, fornøyd med dommen, sa: ”Du har kommet med en dom som Allah eller en konge ville bifalle.”

En kafir kan bli voldtatt

I759 (Ishaqs Sira/Sirat Rasul Allah/Profeten Muhammeds liv)
Under slaget ved Khaybar sendte Muhammed ut nye ordre rundt tvunget sex med tilfangetatte kvinner. Hvis kvinnen var gravid skulle hun ikke brukes til sex før etter fødselen. Heller ikke skulle noen kvinner som var urene i henhold til islamske lover rundt menstruasjon brukes til sex.

En kafir kan bli spottet

83:34
”Så på denne dag ler de troende av kafirene, der de ligger på hvileleier og ser på dem. Skulle ikke kafirene få betalt for hva de har gjort?”

En kafir kan bli straffet
25:77
Si til kafirene: Vår Herre bryr seg verken om dere eller bønnene deres. Dere har fornektet sannheten, så snart vil en svær straff komme.

En kafir kan få hodet avkuttet

47:4
Når dere møter de vantro i kamp, så kutt av hodene deres til dere har grundig nedkjempet dem. Ta så fangene og bind dem godt!

En kafir kan bli forvirret

6:25
Noen av dem hører på deg(Muhammed), men vi har lagt slør over deres hjerter og en tunghet over deres ører så de ikke kan forstå tegnene(Koranen)

En kafir kan bli konspirert mot

86:15
De bruker knep mot deg(Muhammed) og jeg bruker knep mot dem. Derfor, vær rolig mot kafirene og la de være alene en stund.

En kafir kan bli terrorisert

8:12
Så snakket din gud til sine engler og sa: ”Jeg er med dere. Gi styrke til de troende. Jeg skal sende terror inn i kafirenes hjerter, kutte av hodene deres og til og med fingertuppene.”

En kafir kan bli lurt(taqiyya)

Bukhari 5,59,369
Muhammed spurte: Hvem vil drepe Kab, Allah og Muhammeds fiende? Bin Maslam reiste seg og svarte: ”O, Muhammed! Vil det behage deg hvis jegt dreper ham?” Muhammed svarte: ”Ja.” Så sa Bin Maslama: ”Gi meg tillatelse til å lure ham med løgner slik at mitt knep vil lykkes.” Muhammed svarte: ”Du kan snakke usant til ham.”

En kafir kan bli utryddet

6:45
Så kafirene ble utryddet. All tilbedelse være til Allah, Herren over verdenene.

En kafir kan bli stjålet fra

Bukhari 5,59, 537
Under slaget ved Khaybar, delte Allahs apostel krigsbyttet med to deler for hesten  og en del for fotsoldatene.

En kafir kan bli drept

4:91
Hvis de ikke holder seg vekk fra deg eller tilbyr deg fred eller trekker sin aggresjon, så beleir dem og drep dem hvorenn de er. Vi gir dere fullstendig autoritet over dem.

En kafir kan bli korsfestet

5:33 Den eneste belønning for de som kriger mot Allah og hans profet og arbeider for ugagn på jorda er at de vil bli drept og korsfestet, få kryssvis avkuttet hender og føtter eller bli forvist fra landet. Dette vil være deres skam  i denne verden og en svær pine venter i det hinsidige, unntatt de som angrer før dere overmanner dem. Allah er tilgivende og nåderik.

En kafir kan bli kriget mot og ydmyket

9:29
Gå til krig mot de som har mottatt bøkene(jøder og kristne) og som ikke tror på Allah og dommens dag. De forbyr ikke det Allah og hans profet har forbudt. De kristne og jødene følger ikke sannhetens religion før de underkaster seg og betaler skatten i ydmykhet(jizya).

En muslim er ikke venner med en kafir

3:28
Troende skal ikke ta kafirer som venner fremfor andre troende. De som gjør dette vil ikke ha Allahs beskyttelse og vil bare ha seg selv som beskytter. Allah advarer deg om å frykte ham, for alt vil gå tilbake til ham.

Kafiren er ignorant

6:111
Selv om vi hadde sendt engler ned til dem(kafirene), de døde hadde snakket til dem og vi hadde samlet alt foran øynene deres, så ville de ikke ha trodd unntatt hvis Allah ville det, men de fleste av dem er ignorante.

Kafiren er blind

27:80
Man kan ikke få de døde til å lytte eller de døve til å høre, når de har snudd seg for å flykte, heller ikke kan du guide de blinde fra deres feil.

Kafiren er arrogant

40:76
Ankom helvete for å leve der for all tid. Ondskap er det som venter de arrogante.

Kafiren er ond

23:97
Og si: Å min gud! Jeg søker tilflukt hos deg fra de ondes(kafirenes) forslag. Og jeg søker tilflukt hos deg , min herre, fra deres tilstedeværelse.

Kafiren er en løgner

51:10
Forbannet er løgnerne, som snubler av gårde i ignoransens dyp.

Kafiren er vanæret

37:18
Fortell dem, ”Ja! Og dere kafirer vil bli vanæret.”

Kafiren er satans partner

25:55 Og fortsatt tilber de andre ved siden av Allah, som verken kan hjelpe eller skade dem. Kafiren er satans allierte mot Allah.

Kafiren er uren
9:28 Å, troende, bare kafirene er urene.

Kafiren er forbannet
33:60 De(kafirene) vil bli forbannet, og hvorenn de blir funnet, vil de bli fanget og myrdet. Allah hadde samme praksis med de som kom før dem og du vil ikke finne endringer i Allahs veier.

Les deg opp på islam – det er sikkert mye du ikke visste.

Mvh Sindre

 

 

Dette innlegget ble publisert i dhimmi, islam, jødehat, jihad, politikk, politisk islam, rasisme, Taqiyya. Bokmerk permalenken.

2 svar til Oss undermennesker – kafirene

 1. Brawa Haula sier:

  Til den som har skrevet dette-

  Bismilah – med Allahs navn

  Når man har et spørsmål om et legemiddel > så besøker man
  legen > legen forteller om hva den brukes mot , når man skal ta den.

  slik går går du fram når du har et spørsmål om et legemiddel ,
  det samme gjelder for religion relaterte spørsmål. Da spør man en
  lærd/ imam på det som man lurer på.

  Men noen tror de er smarte og går i rett i felleskatalogen og
  leker da lege…

  I Alle dine kidler fra koranen og hadthiene som du har nevnt så
  har du blandet på «bruksområdet- hva legemidlet er til
  , dosering – hvor mye og når man skal ta legemidlet. osv

  Det du påpeker er hat fra dit hjerte som ignorer islams skjønnhet
  for andre religioner liten eksempel er Profeten Muhammed fred være
  med ham han hadde en som var jøde, hver eneste dag den jøden skulle

  hive boss så var kastet han de på uten for profetens hus, (på døren),
  En dag så ikke profeten bosse utenfor så han gikk og besøket den jøden.
  Da profeten gikk inn var jøden syk og han ble overasket

  «jeg behandler han så dårlig og han besøker meg ??? .
  Det er sharia og Islams SKjønnhet for hvordan man skal være med hverandre.

  Til sist men «ikke minst» så har du omregulert versene
  i koranen – med et SIAN bakgrunn….

  jeg som er født muslim gå selv og undersæker av lærder innenfor islam
  hva versene i koranen betyr, til og selv om koranen er på arabisk så
  spør til og med arabere på hva det betyr , eller vet du kanskje mer enn
  lærder?? som har studert koranen og hadither i årehvis med master
  og doktor grad ?

  Mitt råd til deg er ikke lek lege, fordi du har verken utdannelse eller
  kunnskap til å være det!

 2. minarki sier:

  Jeg håper du forstår at jeg som avviser Allah som en løgn og Muhammed som en løgner også avviser at islam kan sammenliknes med et legemiddel. En bedre parallell for meg er å se islam som en forferdelig sykdom som sprer seg sakte og ødelegger alt.

  Det starter med at mennesker blir utsatt for den mest forferdelige gift – sine foreldres positive forståelse av islam, som de igjen har lært av sine foreldre – tilbake til Muhammed. Fordi barn i all hovedsak importerer sine foreldres ideer, så importerer de også den islamske giften – sprøytet rett inn i blodet. Barn er ukritiske og blir umiddelbart hjernevasket. Giften tar over et menneskes naturlige fornuft og dets naturlige moral. Mange muslimer klarer å holde seg noenlunde friske – de avviser mesteparten av den islamske sykdommen og er derfor gode mennesker, men dårlige muslimer.

  Motgiften mot islam er de islamske grunntekstene: Koranen, Sira og Hadith. Der står alt ethvert menneske trenger av kunnskap om islam for å avvise det som den giften det er. Der kan vi lese om alt det onde Muhammed diktet opp, sa og gjorde. All hans vold og ondskap er dokumentert av muslimene selv, fordi de ikke forstår at dette er beviset som avslører islam som grunnleggende ondt og forvirret. Det var derfor jeg ramset opp noen få av de utallige hatefulle og onde versene fra Muhammed og hans fantasifigur Allah. For at man skal kunne se islam gjennom mine øyne – akkurat slik ideene står skrevet ord for ord. 1) Allah, 2) Muhammed, 3) tekstene og 4) de islamske rettslærde har tolket ferdig alt sammen og har rett. Hvis en muslim er uenig, så tar han feil. De 4 store ER den eneste absolutte og samlede autoritet.

  Alle som er forgiftet av denne sykdommen på en eller annen måte(muslimer, apologeter og klakører) vil ikke reagere på hvorfor en gud og en påstått(MERK: PÅSTÅTT) god mann(Muhammed) trenger å ta til orde for så ekstremt mye vold, voldtekt, massemord, rasisme, pedofili, osv. De har et meget lavt syn, en manglende forståelse av hvor godt mennesker kan ha det hvis de lever sammen i fred.

  Som med alle andre totalitære ideologier(nazisme, kommunisme, fascisme, føydalisme) finnes det bare en eneste form for fred i islam – den islamske fred, der islam hersker over alt og alle. Dette er ett av de mest åpenbare sykdomstegnene på islam – det kan ikke leve fredelig side om side med ikke-muslimer. Andre tydelige tegn er hvor lavt de ulike islamske samfunn har nådd på alle tenkelige områder: Militært, politisk, økonomisk, sosialt, tenkningsmessig, humanitært, juridisk, medmenneskelig, osv. Totalitære ideogier skylder alltid på ytre omstendigheter, men demonstrerer med sitt indre kaos at det aldri vil fungere på noe plan. Totalitære ideologier er og blir Utopier.

  “Det du påpeker er hat fra dit hjerte som ignorer islams skjønnhet”

  Jeg påpeker ord for ord det som står skrevet i de islamske grunntekstene. Ja, det er hat, men det kommer altså ikke fra meg, det kommer fra Muhammed. Hvis islam er skjønnhet, så har du og jeg diametralt motstridende forståelse av begrepet. Jeg oppfordrer alle til å lese seg opp på denne “skjønnheten”. DET må du jo være fornøyd med:)

  Apropos lærde, så har jeg lest endel av det de sier. De ser også skjønnheten i all den islamske volden, så de er enige med de 4 store. Det finnes heldigvis unntak – de muslimer som avviser vold – de dårlige muslimene, men gode mennesker. Jeg håper de tar over islam og reformerer det, slik kristendommen ble reformert. Deler islam i to og marginaliserer politisk islam.

  Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s