Tor Langbach er sinnssyk

Tor ønsker å gi islamske sharia-lover en formell plass i det norske lovsystemet.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7809190

Tor ønsker også at nazi-lovene får samme posisjon, men ikke de jødehatende nazi-lovene. Bare de snille nazi-lovene.

Tor vurderer for tiden om lovene fra Moskva-prosessene også kan inkorporeres i norsk jus.

Dette er altså leder for domstoladministrasjonen. Se og få gitt mannen anti-psykotiske piller eller fjern ham fra stillingen.

Sindre

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

7 svar til Tor Langbach er sinnssyk

 1. Morten sier:

  Det er ikke første gang Tor Langbach har ytret seg om denne saken og gått inn for Sharia-domstoler.

  http://www.dagbladet.no/2010/06/19/nyheter/islam/innenriks/sharia/religion/12203155/

  Ellers bør leserne være oppmerksom på at i Norge, så er det kebab-Høyre som har vært den største pådriveren for slike Shariadomstoler i Norge.

  «Et av forslagene fra Hordaland Høyre er “et rådgivende organ med blant annet eksperter på sharia og internasjonal rett”, som skal gi råd til norske myndigheter og domstoler. Dette tok også Høyreleder Erna Solberg selv til orde for i 2003 da hun var kommunalminister i Bondevik-regjeringen. Den gangen ønsket Solberg seg et muslimsk shariaråd med myndighet til å blant annet utstede skilsmisser.»

 2. minarki sier:

  Takk for linken, Morten.

  Skremmende at lederen for et mer liberalt parti åpent lanserer slike sinnsyke ideer. At hun er for dum til å forstå hva det innebærer og diskuterer det med sine rådgivere er en ting, men å lansere det utad?

  Mvh Sindre

 3. bloggeren sier:

  Jeg er enig med artikkelforfatter. (Jeg ville vært forsiktig med å nevne det der med piller, fordi det kanskje kan regnes som æreskrenkelse. Du kan bli anmeldt. )

  Vi trenger et forbud mot private domstoler som setter norsk lov til side. Et brudd på forbudet måtte straffes med utvisning for de med doble statsborgerskap, og langvarig fengsel på grunn av selvtekt og de lidelser det påfører for folk.

 4. minarki sier:

  Takk, bloggeren. Jeg kan leve med en dom for ærekrenkelse hvis det hadde fått opp folks øyne for problemstillingen.

  I 17-18 stater i USA har de spesifikt laget lover som forbyr parallell lovgivning som sharia, selv om den ikke er juridisk. Mennesker i en og samme stat skal ha felles lover. Ønsker de noe annet, så trenger de ikke å komme til landet eller de kan forlate det. Bare reis – ingen holder på dere. SLIK må politikerne uttrykke seg og sette grenser, dersom islamister(politiske muslimer) skal forstå alvoret. Islamisering er en langvarig prosess som går en vei. Vi må simpelthen avvise ALLE dens utallige komponenter.

  Mvh Sindre

 5. Anne sier:

  Jeg har blitt obs på denne bloggen nå nylig. Og leser og leser…og glemmer julebaksten 😉
  Dette er folkeopplysning av ypperste kvalitet.
  Og denne bloggeieren samt Hans Rustad og anonyme BuddyOgilvy er blant folk jeg vil våge å påstå er fremtredene norske intellektuelle idag. Hvem er inkludert i den offentlige norske intelligensiaen idag…..? Har man noen?

 6. minarki sier:

  Må ikke glemme julebaksten helt:) Man må BÅDE opplyse seg selv OG kose seg litt:)

  Jeg er jo liberalist, så jeg påstår jo at mennesker som Onar Åm:
  http://onarki.no/blogg/

  og Vegard Marthinsen:

  http://vegardmartinsen.com/

  er blant Norges absolutt mest spennende tenkere noensinne. De er i motsetning til 99% av alle mennesker 100% prinsipielle.

  Jeg når ikke Rustad til anklene. Han må få en statue oppkalt etter seg og så bytter vi ut Karl Johan med Hans Rustads allee:)

  Det eksisterer ingen tenkere av verdi på venstresiden, fordi sosialisme er antitenkning. Sosialisme er pragmatisme, som betyr å blande litt sannhet(prinsipper) med litt løgn(ondskap). Blandingen vil aldri fungere.

  Jeg tar jo pause fra skrivingen, men hvis man starter med å følge Onar Åm og mens man venter på nye kronikker fra ham leser seg bakover i hans enorme samling, så vil man lære mer rasjonell og logisk gyldig tenkning på 100 timer enn man gjorde i løpet av hele ungdomsskolen, videregående skole OG universitetet. Underkommentarene kan også ha verdi, spesielt der Onar selv kommenterer i tykk, sort skrift.

  God jul, Anne:)

 7. Anne sier:

  Tusen takk, Sindre.
  Det samme til deg. Og takk for at du orket å svare. Og svare ordentlig.
  Jeg har blitt nysgjerrig på deg som privatmenneske og, men skal ikke spørre. Jobb? Familie? Interesser utennom skrivingen osv. MEN, jeg spør ikke 😉
  Gledelig jul!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s