«Ingen» økte bevilgninger til sikkerhet etter 22.07

Økning av ressurser til forebyggende:       25 millioner
Reparere skadene: 1029+675 millioner: 1704 millioner
Sum kostnader i forbindelse med terror 1729 millioner

http://www.abcnyheter.no/nyheter/111006/675-millioner-til-terror

Andel som går til forebyggende, altså økt vedlikehold for å unngå nytt: 1,45%
Andel til reparasjon:                                                                                98,55%

Er det slik at sosialistene ØNSKER at dette skal skje igjen? Hva med en 50/50-fordeling?

Skal de 25 millionene gå til helikopter, bemanning av helikopter, innkjøp av båter og hengere, nye våpen, mer trening, innkjøp av nytt utstyr, osv – alt sammen som konsekvens av alt som IKKE fungerte 22.07. Så 25 millioner var det de manglet for å være i forkant av ABB og 25 millioner skal dekke alt dette, mens kulturbudsjettet økes med 500 millioner – altså 20 ganger så mye som beredskapstroppen får????????????

http://www.abcnyheter.no/nyheter/kultur/111006/en-halv-milliard-mer-til-kultur

Dette er brød og sirkus, så folk skal se en annen vei mens sosialistene finner nye måter å ødelegge landet på. Hadde sosialistene ment alvor med at de ikke liker terror, så hadde de gjort et krafttak for å stanse det ved å gi STORE  budsjettøkninger til PST, beredskapstroppen og militær etterretning.

Hvis sosialistene skal lykkes i å få ennå mer sympati og kunne fjerne ennå mer frihet fra nordmenn, så er de avhengig av ennå mer terror fra ”høyreekstreme” eller evt venstreekstreme. Alle monner drar. Da nytter det ikke å øke budsjettene til de forebyggende tjenestene. Det kunne jo hende at etterretningstjenestene og beredskapstroppen faktisk klarte å stoppe de som hjelper sosialistene mot ”1984”. Sosialistene ønsker å snu verden og fornuften opp-ned. Da er makten sikret.

Dette er ingen konspirasjon, det er et bevisst valg fra sosialistene om å TOTALT nedprioritere en av de viktigste oppgavene en stat har – å hindre vold.

De som støtter 500 millioner til kultur fremfor 500 millioner til økt etterretning sier egentlig: «Fuck Utøya-ofrene, la nye komme, vi vil ha operaen vår og sponsede teaterbilletter.» 68-erne er som vanlig seg selv nok.

Mer demokrati = Mer ytringsfrihet og mer trygghet, som kan skaffes gjennom økt sikkerhet og dialog mellom ikke-totalitære. De totalitære skal etterforskes, fengsles eller avlives hvis de ikke rekker opp hendene. Menneskerettigheter gjelder for de som ikke motarbeider menneskerettighetene.

Er det noen som seriøst tror at 25 millioner ekstra til forebygging er nok for å være i forkant av mulige terrorister? Ha gjerne deres egne teorier for hvorfor sosialistene nedprioriterer statens viktigste oppgave – sikkerhet for innbyggerne, men forstå at den sosialistiske staten åpenbart har en helt annen agenda enn sikkerket for sine innbyggere. Ikke stem sosialistisk hvis du vil ha reell sikkerhet. Nå er du advart!

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i sosialisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s