Politiet opprettholdt menneskerettighetene!

De onde sosialistene som styrer landet klarer ikke å bli helt enige med seg selv. Skal de la fascistene(de venstreekstreme) dominere gatene eller skal politiet opprettholde ytringsfrihet, forsamlingsfrihet og alle andre friheter garantert for i menneskerettighetene.

I høst har SIAN blitt nektet å samle seg i leid lokale som de alltid har leid, fordi det lå for nærme attentatområdet for 2207. Det var sosialistfascistenes måte å forsøke å koble SIANs kamp for demokrati, menneskerettigheter, kvinnefriheter, likestilling og kamp mot islam med ABBs avvisning av demokrati, avvisning av kvinnens rettigheter, avvisning av menneskerettighetene og kamp mot islam. SIAN er FOR alt det som ABB var MOT, bortsett fra at de deler skepsis til islam. Men fascistene på venstresiden så muligheten til å spinne en historie som de så som fordelaktig for sin versjon. Venstreekstreme lever etter regelen om at en løgn som gjentas mange nok ganger blir sann og jommen kastet ikke mange nordmenn seg på. Det sier mye om flokkmentaliteten

SIAN har også blitt nektet å hold stand der de før HAR HOLDT stand og der islamistiske islamnet FÅR holde stand, med begrunnelse at SIAN må gjemmes bort fordi de kan provosere. Islamnet som holder fanen høyt med normalt islamistisk hat trenger altså ikke å gjemmes bort, for de er ikke regnet som provoserende av politikerne som sviker alt hva Norge har opparbeidet av rettigheter. SIAN, der ingen sentrale personer engang har vært innkalt til PST, der ingen er dømt for noe som helst, en organisasjon som jobber for å bevare menneskerettighetene(det er ingen menneskerett for islamister å bo i Norge) – DE er ansett som såpass provoserende at de må gjemmes bort. Her har altså de politikere som styrer landet og de som arbeider for dem funnet det for godt å snu verden opp-ned. Hvem er det som gjør slikt? Det er de som ikke kan snakke åpent om sin politikk og sine ideer. Det er de som tillater fascister og voldsaper å gå løs på forkjempere for menneskerettigheter. Som Winston Churchill sa: Fremtidens fascister vil være kjent som humanistene.

Heldigvis er det enten tak i noen sentrale personer hos politiet eller så har noen på venstresiden sjonglert så mye med virkeligheten sin at de glemte hvilken virkelighet de jobbet for å konstruere og glippet litt. Resultatet er uansett gledelig – politiet fjernet de venstrevriddes gatekampstyrker, uroelementer og voldsaper, venstresidens utgave av brunskjortene – og etablerte ytringsfrihet i Oslos gater den 22.10.2011 – en sentral dato for ytringsfrihet i landet. Vi får håpe at dette blir praksis og ikke et enkelttilfelle.

http://www.dagbladet.no/2011/10/22/nyheter/demonstrasjon/blitzere/politi/markering/18727263/

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s