Venstresidens hykleri og manglende prinsipper

Debatten i etterkant av 2207 har hardnet venstrefronten og skjellsordene som før har sittet løst forsøkes nå normalisert. Det skal visstnok befinne seg en hel haug nazister, fascister og islamofober(venstresidens moteord anno 2011) på høyresiden. Hvis man ikke finner noen i dag, så leter man frem fra gamle dager. Slike mennesker tilgis aldri. Unntaket er hvis de steg i gradene på venstresiden – da kan de tilgis. Jeg vil minne om hvor to faktisk landssvikdømte fant veien etter krigen. De gikk til topps i SV. Jødehat, nazisympati og landssvik – hvilket bedre sted enn SV? Hanna Kvanmo og Kåre Øistein Hansen er begge landssvikdømte som steg til topps i SV. SV tilgir landssvik, jødehat og nazisympati.

http://dt.no/nyheter/frp-forfalsker-historien-1.3390718
http://bjornmadso.blogspot.com/2011/05/vi-vil-ikke-glemme-vi-kan-ikke-tilgi.html

Nå skal jeg ikke mistenkeliggjøre hele venstresiden på bakgrunn av slike mennesker, men jeg forventer lik behandling for alle. Man må rett og slett bestemme seg. Kan mennesker tilgis? Kan man tilgis uansett om man var/er rød eller blå? Hvor langt tilbake skal vi grave? Men selvsagt det viktigste – hvordan definerer vi de ulike tingene? Det siste er en lang diskusjon, så den lar jeg ligge akkurat nå.

Det vil alltid være vondt for venstresiden at de sympatiserte med de mest avskyelige overgrep kommunistene kunne pønske ut. Årsaken er at den sosialistiske ideologi er kjemisk renset for prinsipper. Enten man overlater makten til eliten i et sosialistisk tyranni eller benytter flertallet som moralsk anker(et flertall kan jo ikke ta moralsk gale beslutninger), så tør sosialister å begå ubegrensede mengder med politikk, fordi de vet at de har rett. Mennesker som vet at de har rett til å bestemme over andre er farlige mennesker. Man er ekstremt heldig hvis man lever under denne typen tyrannier og samtidig har det godt. Det eneste som har endret seg fra tidligere tiders mindretallstyranni er at det nå er flertallet som hersker uinnskrenket over mindretallet. Flertallet er den nye guden som har moralsk rett, uansett, og bare fordi det er tillatt å diskutere flertallets overgrep, så er de visst moralsk legitime.

De eneste virkelig sanne prinsipper må ta utgangspunkt i det eneste virkelig sanne som eksisterer – individet. Enhver kollektivistisk ideologi må avvise individet, fordi individets rettigheter ville ha forpurret all politikk. Man kan ikke begå overgrep hvis man er bundet av individets rettigheter. Menneskerettighetene garanterer for individet gjennom de negative rettigheter. Desverre er menneskerettighetene korrumpert ved at de er infisert av sosialisme. Individer har både rett til å bestemme over seg selv OG så har de en plikt til å forsørge andre. Denne selvmotsigelsen lever alle sosialister godt med, fordi de ikke forstår hva prinsipper er. De er ikke vant til å tenke prinsipielt, antagelig fordi man aldri lærer det på den sosialistiske skolen.

Marius Møllersen er en av sosialistene jeg har diskutert mye med rundt prinsipper og mangelen på dem og han er svært så tydelig på at makt=rett og at flertallet har den normative moralske retten til å avgjøre om fredelige mennesker skal leve eller dø.

http://www.nyemeninger.no/alle_meninger/cat1003/subcat1011/thread210862/
Diskusjonen begynner 3. siste innlegget(mitt) side 1/3.

Hvis noen sosialister blir støtt av å lese at den filosofi de bekjenner seg til er kjemisk renset for prinsipper og at det derfor bare er tilfeldigheter som gjør om man den ene dagen lever i økonomisk glade dager og den neste utrydder jøder, så trenger de bare kort reflektere over den totale mangelen på skranker. Det ER vanskelig å forklare enkle mennesker individets rett til å bestemme over seg selv, sin egen tid og sin egen eiendom slik at alle kan forstå det. Likevel er initiering av tvang mot andre, fredelige mennesker det mest vanlige 99% av nordmenn kan forestille seg. All politikk er basert utelukkende på tvang. Sosialister avviser kategorisk religiøs og kulturell tvang, men avviser like kategorisk at de ikke skulle ha retten til politisk tvang. De ser ikke eget hykleri, fordi de totalt mangler prinsipper og prinsipiell tenkning.

Reflekter over denne enkle øvelsen i å lete etter hvem som har retten til å bestemme:
«Bare jeg vet hvordan det oppleves å være inne i denne kroppen. Bare jeg har all den kunnskap som er inne i dette hodet. Bare jeg må ta konsekvensene av alt som skjer med meg. Hvordan kan det ha seg at andre har den normative moralske retten til å bestemme over meg, selv om jeg er fredelig? Hvor får de denne retten fra?»

Forestill dere uvitenhetens slør, der dere ikke aner om dere ender som forelsket kvinne i Iran som skal henrettes for utroskap, småjente i Somalia som skal skjæres i stykker nedentil eller rik mann i Norge som skal betale enorme skatter, følge absurde reguleringer og mobbes fordi du er flink. Eksempler på religiøs, kulturell og økonomisk/politisk tvang.

Sosialisters standardsvar er: Skaff deg flertall for ideen din eller følg vår. Den logiske konsekvensen av dette utsagnet er innlysende nok: Har du flertall har du rett, har du makt har du rett, har du flest pistoler har du rett.

Hvis dere må si et kategorisk ja eller nei til andre menneskers rett til å bestemme over andre – sier dere ja eller nei til tvang? Jeg vet hva dere sier: Dere sier: «Ja til MIN tvang, nei til ANDRES tvang. Min tvang er rett, andres er feil.» Sindre sier: Hyklere og prinsippløse!

Dette innlegget ble publisert i liberalisme, politikk, Skatt, Sosialdemokrati, sosialisme, Venstrelogikk og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

8 svar til Venstresidens hykleri og manglende prinsipper

 1. Ultima_Thule sier:

  test

 2. minarki sier:

  Ja, det virket. Hva nå?

 3. Ultima_Thule sier:

  At SV absorberte gammelnazister, bekrefter konklusjonen i denne kronikken. Dette blir videre underbygget av norsk samtids kanskje mest profilerte nasjonalsosialister.

  Onar Åm har også blogget en del om dette:

  SV + Vigrid = sant

  Hvem ville Hitler stemt på

  SV og fascismen

  Skikkelig nazi

  Næringslivsfascismen

  Kommunisme, Nazisme, Islam, Gaiaisme

  Noe i samme gate av Charles Bronsons Family, Freedom & Firearms blogg: Liberale fascister

 4. minarki sier:

  Må være et teknisk problem. Bloggen har vært åpen hele tiden. Bare moderert før første innlegg.

 5. minarki sier:

  Takk for linkene, Ultima_Thule!

 6. Ultima_Thule sier:

  SV-topper om vietnamesiske båtflyktninger:

  – Norske skip skal ikke ta opp vietnamesiske båtflyktninger som har flyktet fra det kommunistiske diktaturet fordi det vil bare stimulere flere ”økonomiske lykkejegere og landssvikere” i å flykte [ikke ordrett]. – Hanna Kvanmo

  – «Horer og halliker.» – Finn Gustavsen

  Med tanke på dagens horder av uintegrerbare trygdemigranter fra muslimske land; hvorfor har SV gjort helomvending?
  Manglet vietnameserne jødehat og nazisympatier?

  PS. Takk for at du har gjenåpnet bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s