Islam

«I am a psychologist who through his work with Muslims became aware of how big a mistake it is to allow Muslim immigration and the spread of Islam in our societies.»

Alle islamkritikere og islamvennlige bør lese denne artikkelen av den danske psykologen Nicolai Sennels, hvis de ikke allerede har gjort det. Sennels er meget tydelig og er innom emner som grunnleggende forskjeller hos det muslimske og ikke-muslimske individet som konsekvens av islam, årsaker til kvinneundertrykking – den logiske konsekvensen av islams ide om å dominere alt, kriminalitet og politisk korrekthet(som er hovedårsaken til at islam har vokst seg sterkt i vesten).

http://www.jihadwatch.org/2012/04/robert-spencer-interviews-nicolai-sennels-muslims-are-taught-to-be-aggressive-insecure-irresponsible.html

«The most embarrassing thing I can imagine is that the only place in this universe with intelligent life will end as a planet-sized khalifat floating around in space. They do what they can to reach their final solution, and we must do what we can to prevent it from happening.»

Majoriteten av politikere, media, akademia og kultureliten har pga manglende moralsk overbevisning om at fred og frihet knuser tvang og vold opp gjennom historien tillatt fascistiske og totalitære ideer å konkurrere med vår egen sivilisasjon. Mange så ikke faren fra kommunismen og nazismen og de ser ikke faren fra politisk islam. Vi måtte gjennom en verdenskrig for å bekjempe nazismen og etter det 45 år med kald krig for å bekjempe kommunismen. Hva må vi gjennom for å bekjempe islam med 1,3 milliarder troende mennesker klare til å stå opp for den totalitære ideen sin, boende overalt i verden – også i omtrent samtlige vestlige land?

De som fortsatt ikke ser faren fra politisk islam(islam er i all hovedsak en politisk doktrine, ikke en religion, slik vi tenker om kristendommen) eller ikke orker å forholde seg til omfanget av den kommende katastrofen får vente og se. For de som ser det kommer jeg til å skrive om hva de bør gjøre. Å fortsette å betale husholdningsutgiftene til maktkåte sosialdemokratiske politikere i den vestlige verden som ikke klarer å identifisere politisk islam som en totalitær og farlig ide er ikke en av tingene dere bør gjøre. Mer om det senere.

Mvh Sindre

 

Dette innlegget ble publisert i islam, politisk islam. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s