Flere forvirrede dommere

Jeg har tidligere skrevet om forvirrede norske dommere som anerkjenner symboler på den islamske politiske doktrinen og swastika-symbolet i norske rettssaler, fordi de mener det er en privatsak å hate – også inne i rettssalen. Det disse forvirrede dommerne ikke forstår er at hvis det er så viktig å uniformere seg med hat-symbolene sine at dommere ikke kan legge dem igjen utenfor døra til rettssalen, så er det sannsynlig at de heller ikke klarer å legge igjen sine politiske synspunkter utenfor døra til rettssalen. Vi skal dømmes av likemenn. Jøder i Norge skal ikke dømmes av erklærte nazistiske eller islamistiske jødehatere. Men det mener altså ikke alle norske dommere – eller politikere.

Nylig ble det avsagt dom mot islamisten, terroristen og morderen Mulla Krekar. I dommen slår de forvirrede dommerne fast at kurdere som brente sider av Koranen som Saddam Hussein brukte som grunnlag for å gasse kurdere måtte skylde seg selv og fikk derfor ikke økonomisk kompensasjon. Dommerne uttalte: «Kurderne utførte en, etter rettens mening, «totalt uakseptabel handling» ved å brenne noen sider av Koranen.»

http://www.aftenposten.no/meninger/Domt-for-islamkritikk-6799293.html#.T4lwLNXLlPa

Ikke bare er landets lover totalt uforståelige for menigmann og må tolkes av presteskapet.
Ikke bare er landets lover fullt av kunstige «rettigheter» som pålegger fredelige mennesker å ranes for å skaffe livsopphold til late mennesker som «NAVer».
Neida, i tillegg avgjøres rettssaker av forvirrede dommere som slår fast uhyrligheter og sender farlige signaler rundt ytringsfriheten.

Hvem ansetter dommere? Folket eller politikerne? Svaret er selvsagt politikere. Lærte du på skolen at Norge har en tredeling av makten i lovgivende, utøvende og dømmende makt? Det er feil – ordinær enhetsskole-hjernevask. Den er todelt. Et lovgivende Storting og en utøvende regjering som også «tilfeldigvis» utnevner dommere. Hvis nordmenn hadde stemt frem sine dommere, så hadde kanskje avsagte dommer for vold, voldtekt, overgrep mot barn og drap vært mer i samsvar med rasjonelle lover og folks rettsfølelse.

http://stemdlf.no/ – Norges eneste politikerforaktende parti

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s