Avlivingen av Osama Bin Laden

De to beste måter å opprettholde liv på, altså det mest moralske man kan gjøre, er å arbeide for sin egen eksistens gjennom fredelig byttehandel med andre og ved brutalt og effektivt å stoppe de voldelige. I dag er det ett år siden vi avsluttet krigen mot islamisten og terroristen Osama Bin Laden. Selve symbolet på og inkarnasjonen av islamofascismen. Jeg vil benytte dagen til å minnes den heroiske gjengen med besluttsomme menn som avlivet denne farlige mannen, så han ikke lenger kunne volde fredelige menneskers død.

Mange mennesker er svært forvirret rundt begrepene krig og kriminalitet. De har en ide om at de regler som gjelder i rettssalen er de samme som de som gjelder på slagmarken. Dette er feil og det har filosofen Vegard Martinsen gjort noe med ved å skrive en kronikk som jeg på det sterkeste vil anbefale at man leser. Her er linken:

http://vegmar.wordpress.com/2010/11/16/krig-og-kriminalitet/

Mer om krig – hvorfor og hvordan – hold ut:

http://vegmar.wordpress.com/2010/11/19/krig-hvorfor-og-hvordan/

Når dere nå har lest og lært om hva forskjellen på krig og kriminalitet er og hvordan krig bør føres, så vil jeg introdusere dere for Objektivismens(liberalisme) syn på hvordan man avslutter den islamske politiske doktrinen en gang for alle:

http://www.theobjectivestandard.com/issues/2006-winter/no-substitute-for-victory.asp

Jeg var lenge skeptisk til liberalismens syn på innvandring, helt til jeg forsto hva fredens ideologi ønsker å gjøre med voldsideologier som islamismen. Jeg kalte meg nasjonalliberalist og slet med å akseptere fri innvandring i en verden der religionenes svar på blodkreft ødelegger alt som er godt. Jeg har til gode å finne et politisk syn som bedre sammenfatter de to beste egenskapene hos mennesket: Toleranse og fredelig samhandling med fredelige mennesker og ideer parallellt med hardt, brutalt og nådeløst oppgjør med voldsideologier for å beskytte alle fredelige.

Ha en god dag og en god feiring, alle som forakter politisk islam og som snart vil smile når vi har bragt den i kne, slik vi gjorde med føydalismen, nazismen, delvis kommunismen og den klassiske fascismen. Man trenger ikke ha sympati med voldsideologier og deres tilhengere for å være et rettsskaffent menneske – tvert imot!

Mvh Sindre

Dette innlegget ble publisert i islam, Krig, liberalisme, politisk islam og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s