Sosialisme ER fascisme!

Sosialister er de snille menneskene som ønsker å bestemme over deg fordi du tar så mange dårlige valg. Disse flotte menneskene har nå funnet ut at du skal spare penger for deg selv og landet strøm ved at du skal slippe å kunne åpne vinduene i det nye huset ditt.

http://www.bt.no/bolig/Stortinget-apner-for-lukkede-soveromsvindu-2701074.html#.T6rV0cVKxpl

.. men du kan jo fortsatt se ut, så alt er som det skal være. Ikke sant?

Om de onde menneskene får gjennomført dette eller ikke er mindre vesentlig enn at de faktisk mener å ha rett til å begå slike overgrep mot andre mennesker. Bare guder er like allvitende og like hensynsløse som sosialister.

Tror du at dette er toppen av fascistisk galskap? Hva tror du skjer når skatteinntektene synker drastisk? Et friere samfunn og flere muligheter for individet og næringslivet? Sandman har vært innom allerede?

La oss bli kvitt fascistene på Stortinget – jo før jo bedre.

«Fascister sier du, Sindre? Overdriver du ikke litt nå?»

Nei, fascisme er ideen om at alle skal marsjere i takt og gjøre det føreren finner ut er best for alle. Å ha vinduet åpent hvis fascister sier at de alltid skal være lukket er å gå imot fascismen. Da kommer fascistenes håndlangere og kaster deg i fengsel – fordi du hadde lyst å lufte litt? Skjønner du nå at de er fascister?

Merk det vanlige hykleriet, der fascistene selv bor i alt annet enn det de foreskriver at andre skal bo i og selv bruker enorme mengder energi på å varme opp hus fra 1880. Reglene må jo være litt annerledes for eliten – det kjenner vi jo fra det 20. århundres nazister, fascister og kommunister – de som vet bedre enn andre hva som er bra for dem, men som trenger dispensasjon selv, fordi de har det så travelt med å «hjelpe» alle andre.

Du har muligheten til å uttrykke din mistillit mot disse menneskene i 2013:

http://stemdlf.no/ – Norges eneste politikk- og politikerforaktende parti

Måtte alle sosialister(altså de som ønsker å kontrollere andre fredelige mennesker) få sopp i veggene sine! Sosialister trenger ofte å kjenne direkte på kroppen de vonde tingene før de har evnen til å reflektere over dem og så kanskje innse at andre ikke liker de overgrep sosialister utsetter dem for. Læring gjennom smerte kan være nyttig for mennesker som ikke har evnen til å abstrahere gjennom tankeeksempler. Man skal selvsagt ikke påføre sosialister smerte, man kan bare ønske at de på et eller annet vis skal lære.

PS: Les ekte nyheter her, så du kan forstå hvordan mange sosialister tenker hver våkne time og hva de drømmer om på natta: http://www.reddit.com/r/ektenyheter

De skal ikke bare redde de fattige(det «klarer» de jo ikke likevel) – de skal redde oss alle fra oss selv!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sosialisme ER fascisme!

  1. minarki sier:

    Han har nok med seg hele den sosialistiske verden når han sier dette. De vet like godt som Lukashenko at alt må organiseres ovenfra og ned – at intet kan organisere seg selv nedenfra og opp, slik dumme liberalister mener: http://onarki.no/blogg/2012/05/complexity-theory-applied-to-society/

    Hvorfor sosialdemokratier boikotter en som viser vei, viser hvordan man skal lede andre, sliter jeg med å forstå.

    Takk for link:)

    Mvh Sindre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s