Sånn møter man islamister

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10050565

Når farlige islamister ikke umiddelbart legger ned våpen på befaling, så tar man ingen sjanser, men likviderer dem umiddelbart. Det samme gjelder forøvrig alle farlige mennesker med våpen som truer fredelige mennesker. Politiet er pr definisjon fredelige, ettersom de forestår den utvidede retten til selvforsvar på vegne av oss alle. Det er bedre å risikere livet til hundre millioner slike farlige islamister i selvforsvar enn at en eneste politimann får en flis i fingeren. Proporsjonalt tilsvar gjelder ikke mot farlige drapsmenn. Frem til farlige drapsmenn ufarliggjøres har deres liv overhodet ingen verdi. Alle fredelige menneskeliv er av lik verdi.

Ikke la sosialismens forvirrede humanitetsideal og relative moral ødelegge fornuften din. Det aller mest humane – menneskelige – som eksisterer er individers rett til fredelig samhandling og beskyttelse av disse objektive rettighetene. Sosialister er voldsromantikere og kan derfor aldri på prinsipielt grunnlag ta avstand fra enhver voldshandling mot fredelige mennesker. De må føle seg fram til når de mener vold mot fredelige er rett og når det er galt. For et rasjonelt menneske er all tvang og all vold mot fredelige alltid galt. Sosialister som har blitt konfrontert med at de er tilhengere av tvang og vold mot fredelige og fortsetter med volden sin er umoralske mennesker.

For å føle seg nyttige og for å overbevise deg om at de er nyttige foreslår politikere – altså voldsmenneskene med rett til å utøve vold – hver eneste dag nye voldshandlinger mot fredelige. Staten(ikke den ekte retsstaten=Minarki) er totalt unødvendig for alle andre enn parasitter som lever på andre. Stem på DLF og bidra til å avvikle voldsstaten innenfra. En eneste DLF-representant på Stortinget vil ødelegge politikernes velformulerte løgner. Han vil få frem hva politikk egentlig er. Han vil spørre politikerne hva som skiller en gal manns vold fra deres vold. Og de vil bli svar skyldig, for det finnes intet godt svar på akkurat dette spørsmålet.

STEMDLF.no – Norges eneste politikk- og politikerforaktende parti!

Sindre

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s