Mere dommertull

Jeg liker jo å påpeke systemsvikt, men spesielt hos de som er satt til å forvalte lovverket som de absurde politikerne har følt seg frem til.

Det viser seg at mange dommere ikke har lov til å avsi dommer, men gjør det likevel. Dette er noe systemet selv kjenner til, men ikke gjør noe med. Domstolen har altså satt kriminalitet i system. Eksempel til etterfølgelse, sa du?

Hvis du skulle kjøre bil selv om du ikke har rett til det, så spiller det ingen rolle om du er verdens beste sjåfør. Du blir tatt og straffet. Så ikke med dommere. Ikke bare kan de dømme folk uten rett til det, men de blir heller ikke straffet. Noen er hevet over loven og det er kanskje ikke så rart at det er dommere ingen tør å utfordre?

http://www.abcnyheter.no/meninger/borger/2012/05/29/domstolsadministrasjonen-frykter-hoderulling

*Oppdatering

Nå skal Høyesterett avgjøre om denne kriminelle praksisen skal få fortsette eller ikke, så får vi se om Høyesterett også er for eller mot organisert kriminalitet. Videre er det fullt mulig at Høyesterett gjør det kriminelt å dømme folk uten dommerforsikring, men likevel anerkjenner alle de kriminelle dommernes avsagte dommer. Noen vil jo mene at dette er en formalitet, men det er jo alle slags lisenser fra førerkort til legelisenser. Enten så betyr lisensen noe eller så betyr den ingenting:

http://www.na24.no/article3417005.ece*

Sindre

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Mere dommertull

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s